• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Mrblar hanımlar üstteki testi sabah yaptım az öncede yine yaptım alttaki baya silik çıktı adetime 4 gün var daha çizginin dahada belirginleşmesi pozitif olarak algıladım ama tahminlerinizi alabilirmiyim bu konuya hakim olanlarınız vardır
Hangi test bu

Mamayı Biberonla veriyorum. Birde sütümü sağıyordum ne kadar çıkarsa 25-30-50 ml birkaç kez biberonla veriyordum. Ama çarşamba günü doktor sütünü sağıp verme biberona alışırsa memeyi bırakır dedi. Sanki daha aç kalmaya başladı. En azından diğer türlü gözümle ne kadar içtiğini görüyordum. Doktor ancak tartarak anlayabiliriz sütünün yetip yetmediğini dedi. Aslında hafif sıkınca geliyor süt bebekte cuk cuk yutkunma sesi çıkarıyor ama bilemedim.
Şuan 3 kez mama (50-60 ml)+ 8 meme dedi doktor ama 8 i geçiyordur heralde . Sen kaç ml kaç kez veriyorsun canım kaç kilo oldı
Aynısını yaşadım biberon istiyo, mama vereceksen şırıngayla ver az az verirsin ağzına 1 hafta daha zorlar seni sonra yine memeyi kabul eder. Meme reddi yapıyor şu an. Hiç vermiyorsan açlıktan hırçınlaşıyordur konunun sütünün yetmemesiyle alakası yok yani . Ben çok sorun etmedim çünkü dediğim gibi benim zzaten sütüm yoktu, sen geç olmadan dediğim gibi yap bence. Daha 2 haftalık aç kalmasın miniğim. Hiç stres de yapma ama o da rahatlar sen de rahatlarsın şırıngayı sevmiyor ama karnı doyuyor sevmediği için memeyi yine alacaktır.

Kızlar bu sezaryen ağrıları 2. Gün pik mi yapıyor yoksa ben mi hassasım. Hastanede çok iyiydim şimdi evde ayağa kalkarken dikişlerim patlamış gibi ağrılar hissediyorum normal mi bu? Bir de dikişim içten yanıyor gibi ağrıyor. Lütfen söyleyin normal mi 😥😢

Kızlar bu sezaryen ağrıları 2. Gün pik mi yapıyor yoksa ben mi hassasım. Hastanede çok iyiydim şimdi evde ayağa kalkarken dikişlerim patlamış gibi ağrılar hissediyorum normal mi bu? Bir de dikişim içten yanıyor gibi ağrıyor. Lütfen söyleyin normal mi 😥😢

Tamamen normal canım. 3ten sonra yavaş yavaş tahaylıcaksın. Yanma hisside normal

Canım lansinohun göğüs ucu çıkarıcısı var işe yarıyo diyorlar benim de göğüs ucum yok, bebiş gelmeden tüm tuşlara basıyorum lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını öneren de çok oldu
Canım göğüs pompasıylada çıkarabiliyorum ayrıca şırıngayla da çıkarabiliyorum ama yok değince basıyor çığlığı cebelleşiyorruz meme ucu da kaçıyor sonra hop silikon ucuna geçiyorum mecbur. İnşallah sende işe yarar ve emzirebilirsin bebeğini gerçekten üzücü bir şey

Evet her an olabilir, bir de hastaneden çıkmadan doktor bana boşa çıkıyorsun sen zaten bugün yarın doğuracaksın dedi. Geceleri uyumadan bile acaba gece suyum veya sancım gelir mi diye düşünüyorum. Artık battı balık yan gider diyorum ya korksam ne korkmadan ne illa olacak 😂 kaçarım yok napıyım😂 Amin inşallah burada bebeklerimizi konuşuruz
Aminnnnnnn çok yakında o günleri de göreceğiz hep beraber inşallah 🙏🏻🙏🏻 15-20 güne kalmadan aktif olan herkes bebişine kavuşmuş olacak bence. Sonraki sohbetler bebişler üzerinden devam edecek. Battı balık yan gider çok güzel bir düşünce yaa ben de öyle yapmaya çalışacağım. Annem de şey diyor “ya oradan ya buradan bir şekilde o çocuk çıkacak dışarı, içinde saklayacak halin yok ya” ve haklı da 😂😂

Kızlar banyo için küvete file almayı unutmuşum bebiş küvezden çıkasıya kadar alayım ne önerirsiniz doğum yapmış anneler
File yerine bir bez seriyorum küvete biraz su koyuyorum. Ayrıca bebeğin üstüne de ince bir müslinle örtüp üstüne su döküyorum korkmuyor üşümüyor bu sayede

Back
X