Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım uzun sürdü ya 2-3 saat sürdü eşim aşağı kantinde 4 çay içtim daha mı bitmedi diyorduElle sağımda benim süt gelmiyor. Küçük küçük birkaç damla geliyor o kadar.
Bugün 5 gün oldu doğum yapalı.
Maşallahdiyeyim hemen malum hepimiz için bugünlerde en önemli şey süt
Hastanede 350 ml kaç sürede yaptılar ?
Bir de Solgar süt arttırıcı kullandınız mi?
Evettt
Ayy su gibi geçsin doğumun kolaylıklar diliyorumKizlar galiba bende elendimsuyum geldi dua edin banada
![]()
Ben kendi derdime düşünce o gün kaçırdım gelişmeleriEvetttDoğum şeklimiz de aynı. Nasılsınız nasıl geçiyor ?
![]()
Aynısı bende de var süt üretimiyle alakalı benceKızlar 40-50 dk'da bir mememin içinde bir basınç, doluluk ve ağrı oluyor 5 saniye sonra geçiyor. Bu süt üretimi ile ilgili bir ağrı mı yoksa mastit bu mu
Bi ikimiz mi kaldık doğurmayanAyy su gibi geçsin doğumun kolaylıklar diliyorum![]()
Ay bu bile dayanılmaz belli aralıklarla geliyor ağrı. Dayanamıyorum. Normal mi bilmediğimddn çok korktumAynısı bende de var süt üretimiyle alakalı bence
Mastit daha ağrılı birşey takip edip aşırı sertleşirse falan sağmak lazım galiba
Daha tecrübeli arkadaşlar yazar şimdi
Çok sevindim canım ben de zeynep kamile gidiyorum açıkçası tüm süreci merak ediyorum baştan sona yazar misinMerhaba 13 Ekimde Zeynep Kamilde doğum yaptım. Baştan sonra tüm kontrollerimde orada yapıldı. Merak ettiğiniz şeyleri yazarsanız yaşadıklarıma ve gördüklerime dayanarak size bilgi vermeye çalışırım.
Sert mi ? Evde makinan varsa sağım yap biraz yada sıcak havlu sar aksınAy bu bile dayanılmaz belli aralıklarla geliyor ağrı. Dayanamıyorum. Normal mi bilmediğimddn çok korktum
Ben de varımBi ikimiz mi kaldık doğurmayan![]()
Banada minoset ve augmentin verdi doktorAntibiyotik de verdi evet. Bana neden arveles verdi anlamadım süt için ben parol uygun diye biliyordum
Normal doğum mu bekliyorsun canım?Ben de varım![]()
Evet, Salı günü kontrolüm var her şey netleşecek. Sen peki?Normal doğum mu bekliyorsun canım?
Kasımı yarıladık az kaldı dayanalım![]()
Bende aynen yarın gideceğim yapmaz inşallah karnımıza yine bastıracaklar mı acabaPeki sezaryenden sonraki kontrolde alttan muayene yapıyorlar mı. Yarın gideceğim de![]()
Evet canım. Probiyotik de kullanabilirsin doktoruna sor bir. Çok faydası oluyorDoktor önerisiyle mi kullanıyorsun canım? Bizim gittiğimiz doktorlar hiçbir şey söylemiyor doğal yöntemler dışında.