2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Herkesin iştahı kapanmış, kilo vermiş. Bende doymuyorum ve kilo alıyorum

Herkesin iştahı kapanmış, kilo vermiş. Bende doymuyorum ve kilo alıyorum

Canım ben de açım ama yiyemiyorum iştahsızlıktan. Bir gün açlıktan iki büklüm uyandım karnım o kadar boş. Ama yeme isteği yok. Akşam bir tabakla doyuyorum

Canım ben de açım ama yiyemiyorum iştahsızlıktan. Bir gün açlıktan iki büklüm uyandım karnım o kadar boş. Ama yeme isteği yok. Akşam bir tabakla doyuyorum
İşte ben yiyorum deli gibi. Canım da istiyor, hurma, kuru kayısı, pestil, tahin, çerez ama yemekler dışında da ha bire bunları yiyorum. 50 ile hamile kaldım..65 ile doğuma gitti. Doğumdan sonra 55 oldum. Şimdi 57 olmuşum

Her gün ben de yıkayamam herhalde ya hasta olur diye dün yıkadım 2 3 güne bir yıkarım herhalde
Ben klimanın sıcak ayarını açıyorum içerisi baya sıcak oluyor. Yıkayınca kendine geliyor huzurlu oluyor benimki . Her gün bende yıkamıyorum gerek yok bence o kadar ya

marsio canım naptın merak ettim
Canım doğurdum şükür bugün allahım seni de tez vakitte kavuştursun kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sabah beni sezaryene aldılar erkenden çok kısa sürdü bebeğimi gördüm hemen dikişlerimi dikip odaya çıkardılar. zorlu bir süreç ama bu ameliyat sonrası baya zorlandım
bebeğim de mememi tutamıyor ucu yok sütüm de çekse gelecek aslında ama çekemiyor kavrayamıyor mama veriyorum aç kalmasın diye arada meme veriyorum çeksin ucunu çıkarsın diye
böyle benim sürecim kolay geçti şükürler olsun sağ salim aldım kucağıma

Canım belki diğer sayfaları okumaya fırsatın olmamıştır, silikon meme ucunu tavsiye ederim

Bunalrı senmi kullanıyorsun canm bebeğemi veriyorsunuzz ırayı kaçırdım ha
Bebeğe veriyorum
Nasıl uyguluyorsunuz üzerinde içeceğine katın yazıyo biberona mı katacaz
Benim ki tadını çok sevmiyor o yüzden süre katmıyorum belki içmez diye. Çay kaşığıyla ağzına döküyorum
Kaç günlük bebeğiniz? İşe yarıyor mu bu kullandıklarınız ? Gece mi oluyor gaz sandöküyorum
40 günlük. Gün içinde oluyordu. Gazını daha rahat çıkarıyor.öncesinde ağlama atakları oluyordu. Doktorunuza sorarsanız size uygun bir damla önerecektir.

Gözün aydın canım. Allahım sağlıklı büyümeyi nasip etsin. Geçmiş olsun sana da

Ben de senin gibiyim tahini muzun üstüne döküyorum biraz da tarçın serpiyorum tarif de vereyim. Sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum ve yiyorum da

Nasıl takıyor canım benmki tutuyor ama sütü çekemiyor yanlış taktığım için mi acaba gücümü yetmiyor
Canım biberonun silikon kısmında iki ayrı geçirilmesi gereken kısım var. Ben ikisini de iç tarafa geçiriyordum. Bu yüzden biberon başlığını çevirdiğimde o iki delik birbirine denk düşmüyordu. Meğerse bu şekilde takmak gerekiyormuş. Arkadaş anlatınca dank etti. Bu kadar basit bir şeyi hemşireler de ben de atlamışız. Anlatabildim mi tam bilmiyorum ama.

Eklentiler

• IMG_0288.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 22
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün

Canım hayırlı olsun. Ben doğumdan çıktıktan sonra Ebeler daha kendime gelemeden çocuğu direk kucağıma verdiler yaklaşık dört beş saat çocuk kucağımdaydı ve sürekli Ebeler emzirmem için destek sağladılar silikon göğüs ucunu tavsiye ederim biraz sabırlı olursan gerçekten işe yarıyor. Eğer anne sütüne ulaşabiliyorsan yakınlarda ufak bir enjeksiyona anne sütünü koydular göğsümde silikon göğüs ucu vardı bebek onu çekerken yandan enjekte ettiler hem çocuğum aç kalmamış oldu hem de göğüs uçlarıma emerek uyarmaya başladı üç ya da dört gün içerisinde geleceğini söylediler maksimum sütümü umarım. Sadece benim şöyle bir şanssızlılığım var memeyi tutturamıyorum bu seferde yani istemiyor artık bir şekilde alıştırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…