2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar benim ebe şampuan kullandirtmiyor. Bugün ilk banyosunu beraber yaptırdık. Sadece su ve silmek için yıkama bezi kullandık.

Daha sonrasi icin suya badem yağı veya kendi sütünden damlatabilirwin dedi.

Kızlar benim ebe şampuan kullandirtmiyor. Bugün ilk banyosunu beraber yaptırdık. Sadece su ve silmek için yıkama bezi kullandık.

Daha sonrasi icin suya badem yağı veya kendi sütünden damlatabilirwin dedi.
Kiz kakası falan artcak onun öyle temiz olur mu ki bilemedim.

Arkadaşlar gaz sancıları kaçıncı gününüzde başladı

Kızlar bazen çocuğum uyurken boğulacak gibi ses çıkararak nefes alıyor çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan

Kızlar aspiratör kullanan varsa
bebekhemsiresi.ayse hesabı 4.gönderisinde neden yapılmaması gerektiğini yazmış. (Ben de satın almıştım ama bu tarz şeyler gördüm yapamadım).

Seni çok iyi anlıyorum benide ilk gece sıtma tutmuştu deli gibi terleyip üşümüştüm hasta olduğumu sanmıştım mastittenmiş inşallah çabuk geçer

Kızlar ben eşimin olmadığı akşamlar çok kötü oluyorum galiba ya. O olmadan yarım gibi hissediyorum başaramayacak gibi. Normalde onsuz çok şeye cesaret etmiş biriyim ama şu an çok aciz hissettim. Çocuğum burnundan zor nefes alıyor gibi ama ben serum damlatmaya korkuyorum. Çok saçma biliyorum ama.
Bir de iştahsızlığım çok yordu beni. Hep aç hep yorgun (çocuk uyusa da yani ben uyusam da) hissediyorum. Çok güçsüz hissediyorum. Fiziksel olarak da bünyem çok aciz hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…