Kızlar ben eşimin olmadığı akşamlar çok kötü oluyorum galiba ya. O olmadan yarım gibi hissediyorum başaramayacak gibi. Normalde onsuz çok şeye cesaret etmiş biriyim ama şu an çok aciz hissettim. Çocuğum burnundan zor nefes alıyor gibi ama ben serum damlatmaya korkuyorum. Çok saçma biliyorum ama.
Bir de iştahsızlığım çok yordu beni. Hep aç hep yorgun (çocuk uyusa da yani ben uyusam da) hissediyorum. Çok güçsüz hissediyorum. Fiziksel olarak da bünyem çok aciz hissettiriyor.
Eşler en büyük destekçimiz bende işten gelmesini dört gözle bekliyorum her akşam. Sanırım lohusalıktan dolayı bu hissettiklerimiz zamanla herşey düzelicek inşallah.
Valla şampuan tercih etmiyoruz su yeter dedi. Çok güzel banyosunu yaptırdı bugün. Herseyi gösterdi. Temiz oldu.
İlk günler hergün eve gelip yarım saat benle ve bebekle ilgileniyor. (Yurtdisi) O kadar iyi ve güvende hissediyorum ki ne dese tamam diyorum
Şampuan için biraz beklenebilir diye düşündüm.
40'i çıkınca bir tık düzeliyor, 3 ay bitince gaz sancısı büyük oranda azalıyor kalmıyor diye duyuyorum ben de. İnşallah öyledir. Belki Eylül grubuna göz atabiliriz öyle mi diye
Az önce eşimle bunu doktora söyleyelim diye konuşuyorduk. Ağlarken, ıkınırken , emerken vs nefes darlığı varmış da nefes almaya çalışıyormuş gibi sesler çıkarıyor
Bana doğum yaptığım gün hastanede verdiler ondan gaz çıkışı kolay olsun diye ki çok rahat olmuştu hiç zorlanmadım. Bebeklerde de işe yarar herhalde çok duyuyorum kulananı
Ne yaptınız da geçti acaba fena durumdayım çok ağrım var sıcak soğuk kompres yapıyorum bebeğim emmiyor o göğsü sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum ancak