2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Eşler en büyük destekçimiz bende işten gelmesini dört gözle bekliyorum her akşam. Sanırım lohusalıktan dolayı bu hissettiklerimiz zamanla herşey düzelicek inşallah.

Benimde goguslerim ilk gunden yara oldu memenin tamamimi alamiyor agzina ucunu emmekten cok hassaslasti, canim yana yana emziriyorum
Ben ara verdim 1 hafta o süre pompa ile sağıp verdim. Yaralarım iyileşti, full emzirmeye geçtik.

Kiz kakası falan artcak onun öyle temiz olur mu ki bilemedim.

Valla şampuan tercih etmiyoruz su yeter dedi. Çok güzel banyosunu yaptırdı bugün. Herseyi gösterdi. Temiz oldu.
İlk günler hergün eve gelip yarım saat benle ve bebekle ilgileniyor. (Yurtdisi) O kadar iyi ve güvende hissediyorum ki ne dese tamam diyorum
Şampuan için biraz beklenebilir diye düşündüm.

Kizlar 1.5 aylık oldu çok şükür bebişim ama bu bikaç gündür uykusu arttı normal mi sizde durumlar nasıl
40'i çıkınca bir tık düzeliyor, 3 ay bitince gaz sancısı büyük oranda azalıyor kalmıyor diye duyuyorum ben de. İnşallah öyledir. Belki Eylül grubuna göz atabiliriz öyle mi diye

Bu arada sancıları için ebe damla önerdi. Sab simplex diye. Sindirimi yardımcı oluyormuş
Kullanan olumlu sonuç alan var mı?

Kızlar bazen çocuğum uyurken boğulacak gibi ses çıkararak nefes alıyor çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan
Az önce eşimle bunu doktora söyleyelim diye konuşuyorduk. Ağlarken, ıkınırken , emerken vs nefes darlığı varmış da nefes almaya çalışıyormuş gibi sesler çıkarıyor

Bu arada sancıları için ebe damla önerdi. Sab simplex diye. Sindirimi yardımcı oluyormuş
Kullanan olumlu sonuç alan var mı?
Bana doğum yaptığım gün hastanede verdiler ondan gaz çıkışı kolay olsun diye ki çok rahat olmuştu hiç zorlanmadım. Bebeklerde de işe yarar herhalde çok duyuyorum kulananı

Bu saat oldu bize uyku yok. Ya burun tıkanıklığı ya da gaz sancısı ile uğraşıyoruz

Seni çok iyi anlıyorum benide ilk gece sıtma tutmuştu deli gibi terleyip üşümüştüm hasta olduğumu sanmıştım mastittenmiş inşallah çabuk geçer
Ne yaptınız da geçti acaba fena durumdayım çok ağrım var sıcak soğuk kompres yapıyorum bebeğim emmiyor o göğsü sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…