• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Karındaki çatlaklar doğum sonrası geçebiliyor mu ? Krem vs kullanıp etki gören var mı acaba ?
Geçmiyormuş beyazlıyormuş sadece. Bende de var. Fito krem sürmeyi düşünüyorum ben. Prospektüsünde yazıyor

• Şaşırdım
Reactions: Uva
Kızlar bu beyaz gürültü cihazı çok pahalı geliyor gözüme ama alıp da faydalanan var mı?

Ne yaptınız da geçti acaba fena durumdayım çok ağrım var sıcak soğuk kompres yapıyorum bebeğim emmiyor o göğsü sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum ancak
Bende sürekli sağıp emzirdim ve sıcak soğuk yaptım bi günde geçmişti ama dün gece tekrar oldum 🥲🥲 bebe ilk defa 4 saat uyudu ve uyandığımda ağrıyordu yine aynı şeyleri yapıyorum inş çabuk geçer. Sizin eğer sertlik ve ateş varsa bi dra gidin ilerlemesin hasta ediyor insanı yoksa

Karındaki çatlaklar doğum sonrası geçebiliyor mu ? Krem vs kullanıp etki gören var mı acaba ?

Canım lieracın serumu falan öneriliyor ama derin araştırmadım. Henüz kırmızı iken çaresine bakarsan daha etkili oluyormuş.

• Beğen
  • Beğen
Kızlar süt çoğaltmak için neler kullanıyorsunuz
Ben humana çay içiyorum arada bir. Sütüm tam yetiyor sağım yapmıyorum ama kızım doyuyor her emzirme sonrası kusma hıçkırık oluyor. Kilo alımı da güzel.Hergün içsem baya etki edecek belki de. E bebekte satılıyor ben ordan almıştım canım.

Benim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor ya 😕 Hem o siyah hamilelik çizgisi kaldı hemde çatlaklarım kötü görünüyor. Karnımın ten rengi de koyulaşmış resmen. Herkesin böyle mi acaba 😟

2. Haftamızın dolmasıyla gaz derdi çıktı başımıza. Geceden beri sürekli geriniyor ıkınıyor ağlıyor. Gazı çıkıyor kakada yapıyor aslında. Kimse yok yanımda yalnızım eşim geç geliyor bir kızım daha var okuldan gelecek akşamüzeri ne yemek yapabiliyorum ne başka birşey elim kolum bağlı . Dışarda hayat devam ediyor ama ben eve tıkalı kalmış sıkışmış gibi hissediyorum hiç geçmeyecekmiş gibi çok kötüyüm lütfen yalnız olmadığımı söyleyin 😭😭😭😭

2. Haftamızın dolmasıyla gaz derdi çıktı başımıza. Geceden beri sürekli geriniyor ıkınıyor ağlıyor. Gazı çıkıyor kakada yapıyor aslında. Kimse yok yanımda yalnızım eşim geç geliyor bir kızım daha var okuldan gelecek akşamüzeri ne yemek yapabiliyorum ne başka birşey elim kolum bağlı . Dışarda hayat devam ediyor ama ben eve tıkalı kalmış sıkışmış gibi hissediyorum hiç geçmeyecekmiş gibi çok kötüyüm lütfen yalnız olmadığımı söyleyin 😭😭😭😭

Değilsin canım ya. Dün bebeği uyuttuktan sonra ağladım ben de. Birden acayip bir döngüye girdik. Benim iştah problemim de bundan dolayı belki de. Sabah bir yumurtayı ancak yedim

Değilsin canım ya. Dün bebeği uyuttuktan sonra ağladım ben de. Birden acayip bir döngüye girdik. Benim iştah problemim de bundan dolayı belki de. Sabah bir yumurtayı ancak yedim
Benimde iştahım yok olsa bile yemek yemeye vaktim yok. Sürekli ateş basıyor çok çaresiz hissediyorum

Hiç yalnız değilsin canım,öyle bunaltıcı ki her gün aynı şeyleri yapmak,bir an sosyal bir hayattan evden çıkmak istememe durumuna geldim .Ne çıkasım var ne bir şey yapasım.Üstelik annem yanımda,aynada kendimi tanıyamıyorum.Durduk yere ağlayasım var.Her gün aynı pijamalarla yatıp kalkıyorum.Eski hayatımı çok özledim malesef

Back
X