- 1 Eylül 2025
- 469
- 713
- 18
- 27
Biz kullanıyoruz ama gaz için faydasını göremedik maalesef. Sadece ağlamaktan katılacak gibi olunca 1-2 damla veriyorum. Tadından dolayı susuyor.Bu arada sancıları için ebe damla önerdi. Sab simplex diye. Sindirimi yardımcı oluyormuş
Kullanan olumlu sonuç alan var mı?
Canım biz yaşıyoruz bu sorunu. Fakat bizim durumumuz farklı. Demir eksikliğine bağlı taşikardisi var yavrumun. Demir ilacı kullanıyoruz.Kızlar bazen çocuğum uyurken boğulacak gibi ses çıkararak nefes alıyor çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan
Yapay zeka akrep oğlak ikilisiyle ilgili güzel şeyler yazdı bakalım nasıl olacaklarBenimki de oğlak
Geçmiyormuş beyazlıyormuş sadece. Bende de var. Fito krem sürmeyi düşünüyorum ben. Prospektüsünde yazıyorKarındaki çatlaklar doğum sonrası geçebiliyor mu ? Krem vs kullanıp etki gören var mı acaba ?
Bende sürekli sağıp emzirdim ve sıcak soğuk yaptım bi günde geçmişti ama dün gece tekrar oldumNe yaptınız da geçti acaba fena durumdayım çok ağrım var sıcak soğuk kompres yapıyorum bebeğim emmiyor o göğsü sağma makinesiyle sağıp biberonla veriyorum ancak
Yapay zeka akrep oğlak ikilisiyle ilgili güzel şeyler yazdı bakalım nasıl olacaklar
Geçmiyormuş beyazlıyormuş sadece. Bende de var. Fito krem sürmeyi düşünüyorum ben. Prospektüsünde yazıyor
Karındaki çatlaklar doğum sonrası geçebiliyor mu ? Krem vs kullanıp etki gören var mı acaba ?
Yok canım ama ben üstümü giyinmiyorum emzirdikten sonra öylece alıp göğsüme yatırıyorum.Ten tene temas için bebeğin de kıyafetini çıkarıyor musunuz emzirirken ?
Benim kız 19 Kasım sabah 05.00 de doğdu canım.13 günlük oluyorSenin bebişş kaç günlük cnımm
Ben humana çay içiyorum arada bir. Sütüm tam yetiyor sağım yapmıyorum ama kızım doyuyor her emzirme sonrası kusma hıçkırık oluyor. Kilo alımı da güzel.Hergün içsem baya etki edecek belki de. E bebekte satılıyor ben ordan almıştım canım.Kızlar süt çoğaltmak için neler kullanıyorsunuz
Benim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor yaKarındaki çatlaklar doğum sonrası geçebiliyor mu ? Krem vs kullanıp etki gören var mı acaba ?
2. Haftamızın dolmasıyla gaz derdi çıktı başımıza. Geceden beri sürekli geriniyor ıkınıyor ağlıyor. Gazı çıkıyor kakada yapıyor aslında. Kimse yok yanımda yalnızım eşim geç geliyor bir kızım daha var okuldan gelecek akşamüzeri ne yemek yapabiliyorum ne başka birşey elim kolum bağlı . Dışarda hayat devam ediyor ama ben eve tıkalı kalmış sıkışmış gibi hissediyorum hiç geçmeyecekmiş gibi çok kötüyüm lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
Kızlar süt çoğaltmak için neler kullanıyorsunuz
Benimde iştahım yok olsa bile yemek yemeye vaktim yok. Sürekli ateş basıyor çok çaresiz hissediyorumDeğilsin canım ya. Dün bebeği uyuttuktan sonra ağladım ben de. Birden acayip bir döngüye girdik. Benim iştah problemim de bundan dolayı belki de. Sabah bir yumurtayı ancak yedim
2. Haftamızın dolmasıyla gaz derdi çıktı başımıza. Geceden beri sürekli geriniyor ıkınıyor ağlıyor. Gazı çıkıyor kakada yapıyor aslında. Kimse yok yanımda yalnızım eşim geç geliyor bir kızım daha var okuldan gelecek akşamüzeri ne yemek yapabiliyorum ne başka birşey elim kolum bağlı . Dışarda hayat devam ediyor ama ben eve tıkalı kalmış sıkışmış gibi hissediyorum hiç geçmeyecekmiş gibi çok kötüyüm lütfen yalnız olmadığımı söyleyin
Aynen benim de öyleBenim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor yaHem o siyah hamilelik çizgisi kaldı hemde çatlaklarım kötü görünüyor. Karnımın ten rengi de koyulaşmış resmen. Herkesin böyle mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?