• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Benim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor ya 😕 Hem o siyah hamilelik çizgisi kaldı hemde çatlaklarım kötü görünüyor. Karnımın ten rengi de koyulaşmış resmen. Herkesin böyle mi acaba 😟
Benim de çatlaklarım kötü ve görünce hiç hoşuma gitmiyor 🙁
Siyah hamilelik çizgisi bende çok çıkmamıştı göbek deliğim ise anlamsızca siyahlaşmıştı ge o da geçmedi hiç..

Ben humana çay içiyorum arada bir. Sütüm tam yetiyor sağım yapmıyorum ama kızım doyuyor her emzirme sonrası kusma hıçkırık oluyor. Kilo alımı da güzel.Hergün içsem baya etki edecek belki de. E bebekte satılıyor ben ordan almıştım canım.
Sütünüzün tam yettiğini nereden anlıyorsunuz ?

Kızlar biliyorsunuz meme reddi, sütümün yetmeme durumu vardı. Şimdi yavaş yavaş aşıyoruz o süreci ama bebeğim bi saate yakın emiyor göğsüme gelince, zorla ayırıyoruz ayrılır ayrılmaz da ağlıyor. Bilmiyorum sütüm mü yetmiyor bebek emzik niyetine mi kullanıyor. Bunu nasıl anlayabilirim

Kızlar silikon ucu nasıl kullanıyorsunuz wee baby marka aldım ama göğüs ucum içine kadar girmiyor bebek sadece emzik emer gibi yapıyor içine süt falan da gelmiyor boşa çekiyor ben mi yanlış yapıyorum

Back
X