- 11 Nisan 2024
- 1.941
- 1.854
- 53
daha küçük diye bir kere kullandık 5 dakika ağlamadan durdu ama içe çöküyo henüz 4.5 kg bebeğimKızlar Elele Dormire 2 Elektrikli Ana kucağı kullanıp memnun kalan var mı
Benim de çatlaklarım kötü ve görünce hiç hoşuma gitmiyorBenim karnımda doğumdan sonra çok kötü görünüyor yaHem o siyah hamilelik çizgisi kaldı hemde çatlaklarım kötü görünüyor. Karnımın ten rengi de koyulaşmış resmen. Herkesin böyle mi acaba
Umarım biraz da olsa geçiyordur. Deneyeceğim bir şeyler bakalımHiçbir şey kullanmayınca beyazlıyor ama bir şeyler kullanınca geçebilir sanki.
YouTube’tan spotify’dan açıyoruz biz. Bazen gerçekten işe yarıyor. Cihazı ekstradan nasıl bir şey sağlıyor bilmiyorumKızlar bu beyaz gürültü cihazı çok pahalı geliyor gözüme ama alıp da faydalanan var mı?
Bestlak damla ve Solgar kullanıyorum benKızlar süt çoğaltmak için neler kullanıyorsunuz
Sütünüzün tam yettiğini nereden anlıyorsunuz ?Ben humana çay içiyorum arada bir. Sütüm tam yetiyor sağım yapmıyorum ama kızım doyuyor her emzirme sonrası kusma hıçkırık oluyor. Kilo alımı da güzel.Hergün içsem baya etki edecek belki de. E bebekte satılıyor ben ordan almıştım canım.
Bunu ben de merak ediyorum bilen aydınlatsın lütfenKızlar biliyorsunuz meme reddi, sütümün yetmeme durumu vardı. Şimdi yavaş yavaş aşıyoruz o süreci ama bebeğim bi saate yakın emiyor göğsüme gelince, zorla ayırıyoruz ayrılır ayrılmaz da ağlıyor. Bilmiyorum sütüm mü yetmiyor bebek emzik niyetine mi kullanıyor. Bunu nasıl anlayabilirim
Canım önce silikon ucu tersine çevir. Sonra ters bir şekildeyken memenin ucuna doğru sık. Silikonun ucunu memenin ucuna gelecek gibi tut ve tekrar ters düz yap. Bu sefer düzüne çevireceksin. Umarım anlatabilmişimdir. Öyle olabildiğince oturuyor. Gerisini de bebek emerek içine alıyor zatenKızlar silikon ucu nasıl kullanıyorsunuz wee baby marka aldım ama göğüs ucum içine kadar girmiyor bebek sadece emzik emer gibi yapıyor içine süt falan da gelmiyor boşa çekiyor ben mi yanlış yapıyorum
Bende varım emiyormu oynuyormuu doyuyormu doymuyormı anlamıyorum sütüm çok geç geldi mama veriyorduk mecbur veriyorum emin olamıyorumKızlar biliyorsunuz meme reddi, sütümün yetmeme durumu vardı. Şimdi yavaş yavaş aşıyoruz o süreci ama bebeğim bi saate yakın emiyor göğsüme gelince, zorla ayırıyoruz ayrılır ayrılmaz da ağlıyor. Bilmiyorum sütüm mü yetmiyor bebek emzik niyetine mi kullanıyor. Bunu nasıl anlayabilirim
Aynı süreci yaşamışız ben de memeden sonra mama veriyorum ama memeyi de iyi emiyor gibi geliyor anlamadım bir şey bu çocuktan. Memeden sonra mamayı de yiyince aç mı kalıyor diye düşünüyorumBende varım emiyormu oynuyormuu doyuyormu doymuyormı anlamıyorum sütüm çok geç geldi mama veriyorduk mecbur veriyorum emin olamıyorum
Ay ne yazdı ne yazdı
Ben de oğlağım yükselenim akrep. Oğlumla uyumum
Canım bebek doyduğu zaman kendi bırakıyor memeyi normalde. Ağlamaz kendini salar mayışmış halde olur. Emerken yutkunma sesi geliyor mu?Kızlar biliyorsunuz meme reddi, sütümün yetmeme durumu vardı. Şimdi yavaş yavaş aşıyoruz o süreci ama bebeğim bi saate yakın emiyor göğsüme gelince, zorla ayırıyoruz ayrılır ayrılmaz da ağlıyor. Bilmiyorum sütüm mü yetmiyor bebek emzik niyetine mi kullanıyor. Bunu nasıl anlayabilirim
Ay. Benimki kesin içine çöker o zaman. Ben pusete koyarken bile alttan destek olsun diye battaniye katlıyorum mecburendaha küçük diye bir kere kullandık 5 dakika ağlamadan durdu ama içe çöküyo henüz 4.5 kg bebeğim
Ay kızlar birden aklıma geldi, belki 1 yıl içinde belki biraz daha zaman sonra buraya tekrar hamile olduğunu yazanlarımız olacak
YouTube’tan spotify’dan açıyoruz biz. Bazen gerçekten işe yarıyor. Cihazı ekstradan nasıl bir şey sağlıyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?