Canım sağdığında ne kadar kaç cc çıkıyor emzirmeden mi sağıyorsun nekadar aralıklarla sağıyorsunBen de sezeryanla dogurdum 17 gun oldu sutum hala cok az meme ucum da buyukmus silikon uc onerdi hastanede hemsireler ve kan sekeri dustugu icin ilk geceden mama verildi onayim alinarak. Sagim yapiyorum, 2 saatte bir meme 3 saatte bir mama yapmaya calisiyorum, bazen ayri ayri bazen karistirarak biberonla sagdigim sut ve mamayi veriyorum. Iki gundur silikon ucla bile olsa mememde durmuyor katilarak agliyor. Googledan eve gelen bebek hemsiresi buldum bebek henuz kucuk dedi memeye dondurebilirmis 2 gun 3er saat geliyormus sonra whatsapptan takip edecekmis 8bin liraya butcem olmasa da kenardan ayirip odeyecegim bir gorusecegim siz de benzer bir destek alabilirsiniz hem anne hem bebek icin deger diye dusundum umarim faydasini goruruz
Damla ne başladınız cnaım ???Benim bebegim cikarmiyordu sezeryanla dogurdugum icin bagirsak florasi gec oturuyormus sindirimi daha zor oluyormus doktor hem 15 dkda bir beslenmeye ara verip gazini cikarin hem de prebiyotik damlaya baslayin dedi 5-6 gun sonra uykusunda bagirsak gazini cikarmaya basladi biraz
Ben emerken ayıramıyorum memeden diğer memeye geçerken bile bar bar ağlıyorr o arada gaz çıkarmak mümkün olmuyor yaaa napcamı şaşırdıkk
Kızlar oğlumun gazını çıkaramıyorum ben mi beceremiyorum bilmiyorum ama inanılmaz zor çıkıyor gazı bir saat uğraşıyorum iki minik pırt belki çıkıyor. Emzirme sonrası gazını çıkarayım derken çocuk sancıdan ağlıyor uğraşıyorum vs derken yoruluyor geri acıkıyor gazı çıkmadan ikinci sütünü içiyor daha çok gazlanıyor uykusundan ıkınarak uyanıyor o kadar üzülüyorum ki çığlık çığlığa ağlıyor hiçbir şey yapamıyorumgaz damlası kullanıyorum denemediğim masaj hareket kalmadı lütfen bana bi akıl verin
![]()
Al bendende o kadar yaa banada Acil yardımmmm butonuu
İnternette gördüğüm masajlarıı deniyorum ama yok yanii ağızdan kolay çıkarıyor ama diğer türlübnde bi türlü çıkaramıyorumm bi taktik verinn