Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben önce soğuk su ile yıkıyorum. Ardından da musluktan kaynattığım suyu döküyorum üzerlerine. Bir hemşire çok uzun süre tutmayın yoksa bozulur şekilleri demişti. O dedikten sonradır 30 sn 1 dk tutuyorum maksimum kaynamış suda
Ben önce soğuk su ile yıkıyorum. Ardından da musluktan kaynattığım suyu döküyorum üzerlerine. Bir hemşire çok uzun süre tutmayın yoksa bozulur şekilleri demişti. O dedikten sonradır 30 sn 1 dk tutuyorum maksimum kaynamış suda
Ben beslemek için uyandırmıyorum ya hiç kendi uyanınca emziriyorum uyandırmak illa şart mı bazen 4-5 saat uyuduğu oluyor ben de bi kaygılanmıyor değilim ama kıyamıyorum uyandırmaya da
Onu da ocean veriyorum canım ama bir rivayete göre gaz artışı yapıyormuş son kullandığımız gaz damlaları çok işe yaradı bence bak emerken uzun uzun bırtlıyor masallah önceden olsa apartmanı ayağa kaldırırdı çığlıklarıyla