• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
kızlar emzik biberon kaynatıyo musunuz? hangi suyu kullanıyorsunuz
Ben önce soğuk su ile yıkıyorum. Ardından da musluktan kaynattığım suyu döküyorum üzerlerine. Bir hemşire çok uzun süre tutmayın yoksa bozulur şekilleri demişti. O dedikten sonradır 30 sn 1 dk tutuyorum maksimum kaynamış suda

Ben önce soğuk su ile yıkıyorum. Ardından da musluktan kaynattığım suyu döküyorum üzerlerine. Bir hemşire çok uzun süre tutmayın yoksa bozulur şekilleri demişti. O dedikten sonradır 30 sn 1 dk tutuyorum maksimum kaynamış suda
tencerede uzun süre kaynatan gördüm de ben hiç yapmadım öyle
Cesme suyu neden kullanmiyorsun ki, ben kaynamis suyla yikiyorum bazen makineye bile atiyorum
doktorumuz kullanma dedi ben de kaynatılmış suyla yıkıyodum

bebeğim 3.5 saattir uyuyo kıyamıyorum uyandırmaya beslemek için yavrumu😭😭😭😭😭

Bende bunu kullanıyorum lgg olanı. Öğlen 6 damla şeklinde kullanılıyor
İki gündür kullanıyorum sadece ama akşamları veriyordum öğlen daha etkili mi olur acaba

oğlum bunu her gün yapıyo bazen sakız gibi çiğniyo sinirliyse resmen ısırıyo ama alıştım artık eskiden çığlık atıyodum😁😁
Benim kız da yapıyor gaz sancısı geldiğinde özellikle bi ısırıyor dişleri çıkınca koparacak sanırım 😅

Onu da ocean veriyorum canım ama bir rivayete göre gaz artışı yapıyormuş😂 son kullandığımız gaz damlaları çok işe yaradı bence bak emerken uzun uzun bırtlıyor masallah ♥️🧿 önceden olsa apartmanı ayağa kaldırırdı çığlıklarıyla
Canım senin kullandığın ocean lascate laktoz intoleransı içinde kullanılıyormuş. Baktım hemen netten. Bende alıp deneyeceğim. Teşekkür ederim

3 saate alarm kuruyorum gaz sancısı için uyanıyor uyanmışken de emmek istiyor 😫

Back
X