Tamam deneyeceğim teşekkür ederim acaba biberona mı alıştı sizce siz biberon kullanıyor musunuzBebek memeyi tutacağı zaman sağdığınız sütü şırınga yada kaşıkla ağzına dökün direkt memeyi kavrıyor öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam deneyeceğim teşekkür ederim acaba biberona mı alıştı sizce siz biberon kullanıyor musunuzBebek memeyi tutacağı zaman sağdığınız sütü şırınga yada kaşıkla ağzına dökün direkt memeyi kavrıyor öyle
Evet bıraktım biberonu, emzirme danışmanlığı alıyorum yasakladı biberonu meme reddi yapmış muhtemelen sizin de öyleTamam deneyeceğim teşekkür ederim acaba biberona mı alıştı sizce siz biberon kullanıyor musunuz
Ben şapkayı gözüne çekerek uyutuyorum böyle rahat uyuyor diğer türlü sürekli etrafı izliyorKızlar benim bebik uykuya dalmada çok güçlük yaşıyor,siz bebeklerinizi ne şekilde uyutmaya alıştırdınız?Benim sürekli uyutma şeklim değişiyor bu da beni yoruyor.Zaten emzirince uyuyor gazını çıkarırken çocuğun uykusu geri açılıyor nasıl bir çözüm üreteceğimi şaştım,ne şekilde uyumalı bebek
Siz peki mama takviyesi kullanıyor musunuzEvet bıraktım biberonu, emzirme danışmanlığı alıyorum yasakladı biberonu meme reddi yapmış muhtemelen sizin de öyle
Ben şapkayı gözüne çekerek uyutuyorum böyle rahat uyuyor diğer türlü sürekli etrafı izliyor
Evet meme eds veya kaşıkla veriyorum birkaç gündür. Sütüm az benim çünküSiz peki mama takviyesi kullanıyor musunuz
Ya ben uyurken takıyorum çok yardımcı oluyorDoktor evde şapka takılmaz demişti bize,ben hiç takmadım yavrum şapka
benimde öyle malesef zaten ondan dolayı biberon kullanıyoruzEvet meme eds veya kaşıkla veriyorum birkaç gündür. Sütüm az benim çünkü![]()
Evet canım Almanya dayım. Çok sağol hemen not ediyorum.Canım sen Almanya’da mıydın? Çok pişik olursa Multilind deneyebilirsin
Hmm tabi sen daha iyi bilirsin canım. Bol su içiyor musun peki? Gün içinde bebek uyuyorsa yarım saatte olsa uyu derim. Uyurken birikiyor sütler en çok. Yani benim tecrübem bu yönde oldu. Üzülme stres de çok etkiliyorBen de öyle yapiyorum sonra kavriyor ama etkili ememiyor gibi geliyor. Süt giderken hissettiğim çekilme hissi zayıf. Öylesine çiğniyor gibi.
Normalde dalıp uyurdu memede. Şimdi bir memede dalmiyor, doymuyor. Diğeri de ihtiyacı karşılaşamıyor ki kısa uyuyup tekrar istiyor memeler dolmadan.
10 gündür sadece emzirme güzel güzel gidiyorduk. Şimdi niye böyle oldu anlamadım.![]()
Nasipse 2 aylik asilarini olunca yapacagim ben canim esimle hazirlayacagiz, ben kendim okurum Rahman suresini diye,kendi aramizda yapariz cok kisiyi cagirmayiz diye dusunduk malum hastalaigini gizleyen var,Kızlar Mevlüt yapan var mı ? Yada düşünen .
25Kaç günlük bebeğiniz
Ben gazını çıkardıktan sonra tekrar ağladığı için mecbur yine memeye koyuyorum çocuğu sonra biraz içiyor az bir şey kendisi uyuyakalıyor zaten ya da gazını çıkardıktan veya altını açtıktan sonra yatağına koyuyorum pış pış + beyaz gürültü açıyorum zaten yarı uyanık olduğu için kendi kendine uykuya dalıyorKızlar benim bebik uykuya dalmada çok güçlük yaşıyor,siz bebeklerinizi ne şekilde uyutmaya alıştırdınız?Benim sürekli uyutma şeklim değişiyor bu da beni yoruyor.Zaten emzirince uyuyor gazını çıkarırken çocuğun uykusu geri açılıyor nasıl bir çözüm üreteceğimi şaştım,ne şekilde uyumalı bebek
Kaşıkla vermeyi dene birde meme eds yöntemine bakbenimde öyle malesef zaten ondan dolayı biberon kullanıyoruz
Ben de senin gibi yapıyorum en başından beri, kaygılanma hiçBen beslemek için uyandırmıyorum ya hiç kendi uyanınca emziriyorum uyandırmak illa şart mı bazen 4-5 saat uyuduğu oluyor ben de bi kaygılanmıyor değilim ama kıyamıyorum uyandırmaya da![]()
Kızlar benim bebik uykuya dalmada çok güçlük yaşıyor,siz bebeklerinizi ne şekilde uyutmaya alıştırdınız?Benim sürekli uyutma şeklim değişiyor bu da beni yoruyor.Zaten emzirince uyuyor gazını çıkarırken çocuğun uykusu geri açılıyor nasıl bir çözüm üreteceğimi şaştım,ne şekilde uyumalı bebek
Kızlar dünden bu yana bebeğim uykulu.
Gece alarm kurmama rağmen ilk defa uyanamadım. 4.5 saat uyumuş. Uyandırıp emzirmeye çalıştım ama hala hep uykuluydu.
Şimdi de uykulu. Böyle bir gün geçiren oldu mu ? Çok uykulu olması da endişelendirdi beni
Ben de senin gibi yapıyorum en başından beri, kaygılanma hiç![]()