- 11 Nisan 2024
- 2.027
- 1.923
- 53
Kayısı hoşafı içtin mi canım. Direkt tuvalete çıkartıyor beni
Gün kurusu falan yedim ama hoşaf içmedim. Şimdi ben de kuru kayısı sipariş veriyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayısı hoşafı içtin mi canım. Direkt tuvalete çıkartıyor beni
Acayip yarıyor ama sadece suyunu içme tanelerini de ye. Bugün 3-4 bardak iç sonra şovu izle fuskdjkdksjdjfGün kurusu falan yedim ama hoşaf içmedim. Şimdi ben de kuru kayısı sipariş veriyordumişe yarar inşallah
Merhaba canım ben açıkcası gece uyandırmalarını bırakmayı düşünüyorum. Benim kızım da 3545 doğdu ertesi gün 3200 e düştü kilosu 4000 şuan. 20 gün için kilo alımı iyi dediler bence artık gerek yok saatli programlı emzirmeye.Gündüz zaten istediği her zaman emziriyorum saat takip etmiyorum gece de kendi düzenine bırakıcam artık.Doktorların farklı şeyler söylemeleri de yoruyor; neye inanacağımızı şaşırıyoruz. Benim oğlum 3.5kilo doğdu yani kilosu iyi. Ama yine de bana maksimum 3 saatte bir uyandırmalısın dedi. Kendiliğinden hep 3 saate kalmadan uyandığı için öyle alışmışım. Bu gece bu kadar çok uyuyunca bilemedim. Bir de dediğiniz gibi kendi uyku düzenine geçiyor olsa bile, bu kadar uykulu moddan sonra memede 5-6 dk kalıp hemen uyuması normal mi ki?
Aksi gibi doktor yurtdışında rahatsız etmek istemiyorum sorarak:/
Bizimde oyle bir ay olucak simdi dr a gittik yüzü gözleri sarı ama vucudunda yok sükür az kalmıs atacak annesi dedi. Benim ilk kızımda 3 ay sürmüştü zamanla atacak kritik zamanları atlattık biz en son 11. Gün ölçtürdük 13 cıktı 9.gün de 15ti kritik zamanlardı 3.gün hastanede fototerapi aldı. Sükür suan sadece rengi sarı. Dr a gitmekten bende kotkuyordum ve cok kafaya takıyordum dr a gitmek iyi geldi en azından var ama az kalmıs demedi şükür.Canım ne zaman geçti sarılığı? Benim bebeğim hastanede falan da yattı, 16 gün oldu yüzü gözü hala sarı korkuyorum doktora gitmeye ya
Benim de oyle normal mi atkadaslar sanki normal gibi demiKızlar doğum yapalı 26 gün oldu. Aktif kanamam bitti ama arada bir kanlı su gibi akıntı oluyor kırmızı değil tam rengi. Normal mi bu
Açık pembe- kahveye kaçıyor rengi bazen. Sizin de öyle mi?Benim de oyle normal mi atkadaslar sanki normal gibi demi
28. gün benim sürekli değişiyor rengi, dün hiç gelmedi kesildi sandım bugün yine az kırmızı olmuş. Bazen kiremit gibi de oluyor.Açık pembe- kahveye kaçıyor rengi bazen. Sizin de öyle mi?
Maalesef ben. Ama sezaryen sonrası enfeksiyon olduğu için uzadı benimkiKızlar ya hala karnı acıyan ağrıyan var mı bir ay oldu hala dikişimin üstü yatıp kalkarken acıyor aslında geçmişti sonradan oldu normal mi bu var mı böyle bi durum yaşayan 40mda kontrole gidicem ama daha 4 gün var
Yaa nasıl farkettin peki geçmiş olsunMaalesef ben. Ama sezaryen sonrası enfeksiyon olduğu için uzadı benimki
Bence normal. Bana 2 aya kadar sürebilir demişlerdi hastanedeBenim de oyle normal mi atkadaslar sanki normal gibi demi
Parmak kalınlığında şişlik vardı dikiş boyunca ve ağrım azalmıyordu hiç ilk günden bu yana. Biraz da kan gelmeye başlamıştı. Öyle farkettimYaa nasıl farkettin peki geçmiş olsun
Ya benimde var o şişlik dikişin hemen üstünde hiç geçmedi kanama yok ama ağrıda geçmişti tekrar başladı ben bir an önce gideyim en iyisiParmak kalınlığında şişlik vardı dikiş boyunca ve ağrım azalmıyordu hiç ilk günden bu yana. Biraz da kan gelmeye başlamıştı. Öyle farkettimmerak etmeyin sizin öyle değildir olsa farkederdiniz diye düşünüyorum
Kaç gün sürdü böyleBaşlarda çok ağlıyordu tutmak istemiyordu tutar gibi yapıp sonra kıyametleri koparıyordu ama şimdi tutuyor evet
Acayip yarıyor ama sadece suyunu içme tanelerini de ye. Bugün 3-4 bardak iç sonra şovu izle fuskdjkdksjdjf
Bir ay dolunca tekrar kan verdiniz mi biz en son 12.gün falan kan verdik bi daha vermedikBizimde oyle bir ay olucak simdi dr a gittik yüzü gözleri sarı ama vucudunda yok sükür az kalmıs atacak annesi dedi. Benim ilk kızımda 3 ay sürmüştü zamanla atacak kritik zamanları atlattık biz en son 11. Gün ölçtürdük 13 cıktı 9.gün de 15ti kritik zamanlardı 3.gün hastanede fototerapi aldı. Sükür suan sadece rengi sarı. Dr a gitmekten bende kotkuyordum ve cok kafaya takıyordum dr a gitmek iyi geldi en azından var ama az kalmıs demedi şükür.
4-5 gün sürdü bu süreçte bazen direkt tuttu bazen çok zorladıKaç gün sürdü böyle