• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar doğum yapalı 26 gün oldu. Aktif kanamam bitti ama arada bir kanlı su gibi akıntı oluyor kırmızı değil tam rengi. Normal mi bu

Doktorların farklı şeyler söylemeleri de yoruyor; neye inanacağımızı şaşırıyoruz. Benim oğlum 3.5kilo doğdu yani kilosu iyi. Ama yine de bana maksimum 3 saatte bir uyandırmalısın dedi. Kendiliğinden hep 3 saate kalmadan uyandığı için öyle alışmışım. Bu gece bu kadar çok uyuyunca bilemedim. Bir de dediğiniz gibi kendi uyku düzenine geçiyor olsa bile, bu kadar uykulu moddan sonra memede 5-6 dk kalıp hemen uyuması normal mi ki?
Aksi gibi doktor yurtdışında rahatsız etmek istemiyorum sorarak:/
Merhaba canım ben açıkcası gece uyandırmalarını bırakmayı düşünüyorum. Benim kızım da 3545 doğdu ertesi gün 3200 e düştü kilosu 4000 şuan. 20 gün için kilo alımı iyi dediler bence artık gerek yok saatli programlı emzirmeye.Gündüz zaten istediği her zaman emziriyorum saat takip etmiyorum gece de kendi düzenine bırakıcam artık.

• Beğen
Reactions: Uva
Canım ne zaman geçti sarılığı? Benim bebeğim hastanede falan da yattı, 16 gün oldu yüzü gözü hala sarı korkuyorum doktora gitmeye ya
Bizimde oyle bir ay olucak simdi dr a gittik yüzü gözleri sarı ama vucudunda yok sükür az kalmıs atacak annesi dedi. Benim ilk kızımda 3 ay sürmüştü zamanla atacak kritik zamanları atlattık biz en son 11. Gün ölçtürdük 13 cıktı 9.gün de 15ti kritik zamanlardı 3.gün hastanede fototerapi aldı. Sükür suan sadece rengi sarı. Dr a gitmekten bende kotkuyordum ve cok kafaya takıyordum dr a gitmek iyi geldi en azından var ama az kalmıs demedi şükür.

Elektrikli ana kucağı kullanan kızlar benimki ilk koyduğumda hiç sevmedi ağladı, sizinkiler zamanla mı alıştı yoksa benim kızçe sevmeyecek mi bunu ya 🥹🥹

Kızlar ya hala karnı acıyan ağrıyan var mı bir ay oldu hala dikişimin üstü yatıp kalkarken acıyor aslında geçmişti sonradan oldu normal mi bu var mı böyle bi durum yaşayan 40mda kontrole gidicem ama daha 4 gün var

Biberon ısıtıcı kullanan var mı, varsa sizce gerçekten kullanışlı ve gerekli mi?

Kızlar ya hala karnı acıyan ağrıyan var mı bir ay oldu hala dikişimin üstü yatıp kalkarken acıyor aslında geçmişti sonradan oldu normal mi bu var mı böyle bi durum yaşayan 40mda kontrole gidicem ama daha 4 gün var
Maalesef ben. Ama sezaryen sonrası enfeksiyon olduğu için uzadı benimki

Yaa nasıl farkettin peki geçmiş olsun
Parmak kalınlığında şişlik vardı dikiş boyunca ve ağrım azalmıyordu hiç ilk günden bu yana. Biraz da kan gelmeye başlamıştı. Öyle farkettim 😥 merak etmeyin sizin öyle değildir olsa farkederdiniz diye düşünüyorum

Parmak kalınlığında şişlik vardı dikiş boyunca ve ağrım azalmıyordu hiç ilk günden bu yana. Biraz da kan gelmeye başlamıştı. Öyle farkettim 😥 merak etmeyin sizin öyle değildir olsa farkederdiniz diye düşünüyorum
Ya benimde var o şişlik dikişin hemen üstünde hiç geçmedi kanama yok ama ağrıda geçmişti tekrar başladı ben bir an önce gideyim en iyisi

Bizimde oyle bir ay olucak simdi dr a gittik yüzü gözleri sarı ama vucudunda yok sükür az kalmıs atacak annesi dedi. Benim ilk kızımda 3 ay sürmüştü zamanla atacak kritik zamanları atlattık biz en son 11. Gün ölçtürdük 13 cıktı 9.gün de 15ti kritik zamanlardı 3.gün hastanede fototerapi aldı. Sükür suan sadece rengi sarı. Dr a gitmekten bende kotkuyordum ve cok kafaya takıyordum dr a gitmek iyi geldi en azından var ama az kalmıs demedi şükür.
Bir ay dolunca tekrar kan verdiniz mi biz en son 12.gün falan kan verdik bi daha vermedik

Back
X