• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızım güzel kilo almış çok mutlu oldum 🥰 kalça ultrasonu çekti doktorumuz onda da bir sorun yok çok şükür. D vitamini verdi doktorumuz ona başlıyorum bugün. Bir de gaz damlası istedim biraz rahatlatır umarım. 🌸

Doktorların farklı şeyler söylemeleri de yoruyor; neye inanacağımızı şaşırıyoruz. Benim oğlum 3.5kilo doğdu yani kilosu iyi. Ama yine de bana maksimum 3 saatte bir uyandırmalısın dedi. Kendiliğinden hep 3 saate kalmadan uyandığı için öyle alışmışım. Bu gece bu kadar çok uyuyunca bilemedim. Bir de dediğiniz gibi kendi uyku düzenine geçiyor olsa bile, bu kadar uykulu moddan sonra memede 5-6 dk kalıp hemen uyuması normal mi ki?
Aksi gibi doktor yurtdışında rahatsız etmek istemiyorum sorarak:/

Kuzum bizim bebiş 2510 kg doğdu hatta ilk 3 gün de çok hızlı kilo kaybetti 2275 olmuştu. Sonra çocuk toparlardı ama yinede doktor uyuyorsa bırak uyusun 4 saate kadar dedi. Şuan gece 4 saat bazen 5 saate yakın uyuduğu oluyor. Çünkü o da saatlerdir uykusuz oluyor gaz çıkarmak için çok yorulmuş oluyor. Uyanık olduğunda sürekli memede oluyor zaten. Zar zor uyuduğu için de uyandırmıyorum bir daha çocuğu.

Kızlar 1.ay aşısı diye bir şey var mı?
Dün Acibadem hastanesini arayıp sordum. Yok dediler. İnternette bir ayın sonunda hepatit b aşısı yapılıyor diye okumuştum, onu sordum. Sağlık bakanlığı hepatit b aşısını da 2.aydaki karma aşıya ekledi dediler.

Kuzum bizim bebiş 2510 kg doğdu hatta ilk 3 gün de çok hızlı kilo kaybetti 2275 olmuştu. Sonra çocuk toparlardı ama yinede doktor uyuyorsa bırak uyusun 4 saate kadar dedi. Şuan gece 4 saat bazen 5 saate yakın uyuduğu oluyor. Çünkü o da saatlerdir uykusuz oluyor gaz çıkarmak için çok yorulmuş oluyor. Uyanık olduğunda sürekli memede oluyor zaten. Zar zor uyuduğu için de uyandırmıyorum bir daha çocuğu.
Sanırım ben de yavaştan öyle yapacağım. Bizimki ilk defa öyle uzun uyuyup sonrasında meme almayınca beni tedirgin etti. Hamileyken ultrasonu dört gözle beklerdim, şimdi de çocuk doktoruna gitmeyi 😅

Doktora yazıyorum perişanız bu damlaları kullanıyoruz bi çare yok mu diyorum . Evet kolik böyle olur demiş ?? Ya bi damla değiştir bişey söyle iyice bittik yani. Sizin çocuk doktorları nasıl kızlar 3,5 ay böyle gidecek mi diyor. İnstagramda görüyorum kimisi 4,5 ay olmuş hala devam çok korkuyorum 😔

Back
X