• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    237
Kızlar sütüm biraz azdı ve bebeğim sarılık olmuştu kilo alımı da azdı bu nedenle mama da veriyorum 2 haftadır devamlı olarak ve cidden memeyi çok az alıyor ıkınıyor emmeye başlayınca ağlıyor ben gaz sorunu var ondan heralde diyordum ama sebebi meme ucuymuş meğer slikolon uç aldım çok güzel emiyor şu an böyle sorunu olan varsa diye söylemek istedim💖

Kızlar memenin tazyikli olduğunu nasıl anlarız bebeğim emerken çok ses çıkarıyor yutkunmaya yetişmeye çalışır gibi,sonra da zaten kusuyor nasıl baş edeceğimi şaşırdım.Çıkardıktan sonra rahatlıyor kusma olayından dolayı emziresim kaçtı
Onun için yaslanarak emzirmek rahatlatıyor diyorlar benim de sol meme o şekilde hızlı geliyor sağ da tam tersi çok yavaş

Mesajları okumaya vaktim olmuyor yavaş kilo alıyor bebeğim böyle olan var mı ilk üç hafta zaten kilo almamıştı meğer doymuyormuş uyuyordu hep sarılığı vardı 2940 doğum kilosu şimdi 3.5 kg sadece hem meme hem mama veriyorum ama her öğün kaka yapıyor bağırsakları çok mu hızlı ondan mı dedim ama doktor hayır dedi ikinci ayı bittiğinde yine az kilo almışsa o zaman değerlendirilecek

Mesajları okumaya vaktim olmuyor yavaş kilo alıyor bebeğim böyle olan var mı ilk üç hafta zaten kilo almamıştı meğer doymuyormuş uyuyordu hep sarılığı vardı 2940 doğum kilosu şimdi 3.5 kg sadece hem meme hem mama veriyorum ama her öğün kaka yapıyor bağırsakları çok mu hızlı ondan mı dedim ama doktor hayır dedi ikinci ayı bittiğinde yine az kilo almışsa o zaman değerlendirilecek
kaç ml mama alıyo

Biberon ısıtıcı kullanan var mı, varsa sizce gerçekten kullanışlı ve gerekli mi?
Canım ben Philips avent almıştım. Bebek alışverişi esnasında ve Herşeyi almalıyım aman eksiği olmasın diye ama bence pek gerekli değil gibi ya şu an benim için.

Back
X