- 5 Mart 2025
- 80
- 213
- 8
- 25
Amin cok tesekkür ederim insallahGözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünEn kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cok tesekkür ederim insallahGözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünEn kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın inşallah
![]()
Ay üçüz müü allah bağışlasın tez zamanda kavuşturusn inşallah34+6 da dogurdum büyük oglum 1895 ortanca oglum 1785 kücük kizim da 1725cok tesekkür ederim amin canim
![]()
evet canım ücüz iki erkek bi kızzzz amin tesekkürr ederimAy üçüz müü allah bağışlasın tez zamanda kavuşturusn inşallah![]()
Nerde sancıKızlar yarım saattir devamlı bir sancım var. Gelip giden değil sürüyor ve gaz sancısı gibi. Ne bu
Yoksa beklenen an mı geldiKızlar yarım saattir devamlı bir sancım var. Gelip giden değil sürüyor ve gaz sancısı gibi. Ne bu
Maşallahh yaaevet canım ücüz iki erkek bi kızzzz amin tesekkürr ederim
Hiç yalancı sancın oluyor mu gün içinde. Benim o bile olmuyor artık yaBugün de doğurmadık butonudur.
Aa yazmışsın hadi bakalımKızlar yarım saattir devamlı bir sancım var. Gelip giden değil sürüyor ve gaz sancısı gibi. Ne bu
Bu bir yoklamaydı ne hissettinEvet dus aldım uyudum uyandım benim de geçti
Benim ara ara mide bulantım olmaya başladı dün de çok fenaydımKızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem vargavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?
Canım senin minnoşun nasıl ne yapıyorGözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünEn kısa zamanda bebeklerini kucağına alırsın inşallah
![]()
Yaaaa üçüz müüüü34+6 da dogurdum büyük oglum 1895 ortanca oglum 1785 kücük kizim da 1725cok tesekkür ederim amin canim
![]()
Üfff heyecan yaptımAy kızlar galiba gaz sancısıymışAma uzun süre geçmedi benim bir suçum yok
![]()
Boşuna heyecan yaptıkAy kızlar galiba gaz sancısıymışAma uzun süre geçmedi benim bir suçum yok
![]()
Üfff heyecan yaptım
Ya benBoşuna heyecan yaptık![]()
Belki yalancı sancıdır alıştırma yaptırmıştır. Olumlu düşünelimYa benama yatıyorum ya sancıdan gözümden yaş geliyor yarım saat geçecek diye bekledim sonra kalktım yürüdüm falan. Belki de ikisi karışıktı. Ya perine masajı sonrası başladı o yüzden şüphelendim
![]()
Ben de hiç hazır değilim bazen artık doğursam da kurtulsam diyorum böyle yoklamalar olunca vazgeciyorum ya ama benim sanki bugün yarın gelecek gibi ağrılarım baya geçti ama az önce baktım iç çamaşırımda bir akıntı var şeffaf kokusuz yapış yapış bişey chatcpt ye sordum nişan olabilir dedi neyin ne olduğunu bilmemek de kötü bekliyorum kurbanlık koyun gibiBu bir yoklamaydı ne hissettinben daha hazır değilmişim diye düşündüm