• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar yarım saattir devamlı bir sancım var. Gelip giden değil sürüyor ve gaz sancısı gibi. Ne bu

Kızlar nasılsınız ben 37+1 deyim normal doğum bekliyorum,ama grip oldum ilaç ta kullanamadığım için çok zorlanıyorum,gebeliğimin başından beri kusuyorum sın 3 haftadır da hem kusma hem mide yanmasıyla mücadelem var 😂gavisconla yaşıyorum sürekli sizin nasıl mideler?
Benim ara ara mide bulantım olmaya başladı dün de çok fenaydım 🥴 bulantıdan uyuyamadım resmen

Ya ben😭 ama yatıyorum ya sancıdan gözümden yaş geliyor yarım saat geçecek diye bekledim sonra kalktım yürüdüm falan. Belki de ikisi karışıktı. Ya perine masajı sonrası başladı o yüzden şüphelendim😂
Belki yalancı sancıdır alıştırma yaptırmıştır. Olumlu düşünelim 😂

Bu bir yoklamaydı ne hissettin 🤣 ben daha hazır değilmişim diye düşündüm
Ben de hiç hazır değilim bazen artık doğursam da kurtulsam diyorum böyle yoklamalar olunca vazgeciyorum ya ama benim sanki bugün yarın gelecek gibi ağrılarım baya geçti ama az önce baktım iç çamaşırımda bir akıntı var şeffaf kokusuz yapış yapış bişey chatcpt ye sordum nişan olabilir dedi neyin ne olduğunu bilmemek de kötü bekliyorum kurbanlık koyun gibi 😅😅

Back
X