• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Ya ben😭 ama yatıyorum ya sancıdan gözümden yaş geliyor yarım saat geçecek diye bekledim sonra kalktım yürüdüm falan. Belki de ikisi karışıktı. Ya perine masajı sonrası başladı o yüzden şüphelendim😂
Ama olabilir yine de yavaştan başlıyor olabilir çünkü haftanız iyi baya

K
Ayy geçti çok şükür açıldı kanallarım canım
Bu kez de boğazımdan yakalandım ajajsj totom doğrulmadı bi

Canım mastit nasıl oldu sende tam olarak. Dün 1 bugün 2 süt gelsin diye elle uyardık göğsümü ve göğüs ucumu. Göğüs ucum şuan çok kötü.emzirmek çok acılı oldu. Lansinoh kremini kullanıyorum ama sürekli memede bebek o yüzden tam iyileşmede sağlanmıyor

K

Canım mastit nasıl oldu sende tam olarak. Dün 1 bugün 2 süt gelsin diye elle uyardık göğsümü ve göğüs ucumu. Göğüs ucum şuan çok kötü.emzirmek çok acılı oldu. Lansinoh kremini kullanıyorum ama sürekli memede bebek o yüzden tam iyileşmede sağlanmıyor
Anaaa kız doğurdun mu gözünaydın balım Allah analı babalı büyütsün
Göğsünde sert bi kitle oluyor canım o tıkalı kanalı hissediyorsun. Göğüs ucun yaraysa krem sür mutlaka o çatlaklardan mikrop girince de mastit oluyormuş bebeğin emmediği zamanlar da elinle masaj yapıp sağ önce elle sağım sonra makine sağımı yapman lazım.

Evet aynıyız 🥰vajinada batma bel ağrısı sürekli değil ama özellikle akşamları karnım çok sertleşiyor ama bunlar sürekli oluyor
Belirti yok beklemeye devam diyebiliriz
Fakat bende gebelik şekeri var bu yüzden 38 + lara kadar bebek kendi gelmezse sezeryan diyor doktorum
Senin doğum şeklin belli mi ?
bende de gebelik şekeri var. Doktorunuzun bebek kendi gelmez ise sezaryen demesinin sebebi sizin suni sancı ile deneme yapmak istememeniz mi acaba ?

bende de gebelik şekeri var. Doktorunuzun bebek kendi gelmez ise sezaryen demesinin sebebi sizin suni sancı ile deneme yapmak istememeniz mi acaba ?
Hayır suni sancı ile doğumu başlatmayı seçenek olarak bile sunmadı aksine ben normal doğum istiyorum ama tüp bebek ve gebelik şekeri diye doktor sezeryan öneriyor
Kafam çok karışık.

Ben de hiç hazır değilim bazen artık doğursam da kurtulsam diyorum böyle yoklamalar olunca vazgeciyorum ya ama benim sanki bugün yarın gelecek gibi ağrılarım baya geçti ama az önce baktım iç çamaşırımda bir akıntı var şeffaf kokusuz yapış yapış bişey chatcpt ye sordum nişan olabilir dedi neyin ne olduğunu bilmemek de kötü bekliyorum kurbanlık koyun gibi 😅😅
Kız o benden de geliyor üç gündür 🤣bende de o sancıdan sonra oldu. Ama nişansa da bir kaç günde de olabiliyormuş bir hafta sonra da o yüzden eli kulağında diyemiyoruz.

Kız o benden de geliyor üç gündür 🤣bende de o sancıdan sonra oldu. Ama nişansa da bir kaç günde de olabiliyormuş bir hafta sonra da o yüzden eli kulağında diyemiyoruz.
O akıntılar son dönem bende daha da arttı ama doğum yaklaştıkça artması da normalmiş beyaz şeffaf kokusuz
nişan daha farklı birşey galiba

O akıntılar son dönem bende daha da arttı ama doğum yaklaştıkça artması da normalmiş
Rengi kahveye kanlı akıntıya dönerse galiba açılma başladı diyebiliyoruz benim ilk doğumumda nişan değil direkt su gelmişti bunda bilemiyorum şimdi 🥴

Rengi kahveye kanlı akıntıya dönerse galiba açılma başladı diyebiliyoruz benim ilk doğumumda nişan değil direkt su gelmişti bunda bilemiyorum şimdi 🥴
Aynen kahve yada kanlı birşeymiş dediğin gibi bu bizdeki akıntılardan daha farklı.
Ben ilk doğumda bu nişan olayını hiç hatırlamıyorum hafızamdan silinmiş yada hiç dikkat etmemişim

Hayır suni sancı ile doğumu başlatmayı seçenek olarak bile sunmadı aksine ben normal doğum istiyorum ama tüp bebek ve gebelik şekeri diye doktor sezeryan öneriyor
Kafam çok karışık.
Tüp bebek kısmını bilmiyorum. Bana eğer bebek kendi gelmez ise 39+0’ı, maksimum 39+2’yi bekleriz dedi. Her doktor farklı konuşuyor..
Duruma göre suni sancı deneyebiliriz dedi. Ben de vajinal doğum istiyorum. Elimden geldiğince yapıyorum önerilenleri ama çok da bizim elimizde değil. İnşallah istediğimiz gibi olur doğumlarımız 🙏🏻

Tüp bebek kısmını bilmiyorum. Bana eğer bebek kendi gelmez ise 39+0’ı, maksimum 39+2’yi bekleriz dedi. Her doktor farklı konuşuyor..
Duruma göre suni sancı deneyebiliriz dedi. Ben de vajinal doğum istiyorum. Elimden geldiğince yapıyorum önerilenleri ama çok da bizim elimizde değil. İnşallah istediğimiz gibi olur doğumlarımız 🙏🏻
Gerçekten her doktor farklı bir görüş belirtiyor başka doktor görüşüde aldım normal olabilir dedi diğeri sezeryan önerdi bilmiyorum 🤷‍♀️
Önemli olan bebeğin sağlıkla dünya ya gelmesi tabi ki
İnşallah 38+ larda kendisi gelir 🙏
Amin sağlıkla gelsinler kolay doğumlar olsun hepimiz için 🙏

Back
X