• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Demirbaşlar hâlâ doğurmamış 🤣
Kızlar ya simlumina simlumina ile görüşen haber alabilen var mı? 2-3 gündür çok aklıma geliyor, iyi mi belki yeniden güzel haberler almıştır vs gibi düşünüp duruyorum
Canım merhaba, beni hatırlayıp sorma nezaketi gösterdiğin için teşekkür ederim çok🤍
Hayat kaldığı yerden devam ediyor malesef, düşe kalka devam iyisiyle kötüsüyle ☺️
Sana su gibi güzel bir doğum diliyorum, doğumun yaklaşmış masallah 🧿🙏🏼

Yürüyüş iyi geliyor. Her gün en az yarım saat mümkünse 1 saat yürümeye çalışıyorum.
Tuvaletini kullabilecegin mola duraklarini iyi ayarlaman lazım sadece :)

Valla vücudu dinleyip işaret izlemek günlük pratiğim oldu.

Ben yürüyüş konusunu en baştan beri düzenli yapamadım. Ev işiyle falan dengelemeye çalışıyorum ama yerini tutmaz tabi ki. Tebrik ederim sizi valla ne güzel 👏🏻👏🏻

Gecemiz gündüzümüz birbirine girdi herhalde son zamanlara yaklaşınca bölük bölçük uykular doğum sonrasına hazırlıyor resmen vücut bizi 🙈
Bi kaç gündür denge kaybım çok var elimden sürekli bişeyler düşürüyorum mutfakta özellikle sakarlık üst seviyeye çıktı.
Ben dün yağın içine pul biber attım mantı sosu gibi olsun diye. O ısınırken içeri gittim 10 dk oturdum. Mutfağa bir girdik eşimle dumanaltı. Yağ simsiyah olmuş 😱😱 gerçekten kafamız yerinde değil bence. Ayrıca bu sabah da rüyamda doğuma girdiğimi görürken uyandım. Doktorum ameliyathanede sigara içiyordu falan ahahah 😂😂 yarın kontrolde anlatayım da eğlensin adam bari

Benimde oralarda hassiyet var ya, iliskide ilk alisana kadar biraz aci hissediyorum, neden oluyor acaba, dogumda acikliga falan bakarken insallah canim cok yanmaz 🥺
Bana 37+4’te baktı doktorum. Kısa sürüyor. Acılı değil hiç merak etmeyin. Sadece rahatsızlık hissi veriyor o kadar o da 3-5 sn kısacık bir süre için. Merak etmeyin korkmayın 🫶🏻

Merhaba. Benim bebeğim 32 haftalık doğdu. Bahsettiğiniz durum bebeğimde de var. Taşikardisi var dediler. Tahlil yaptılar. Tahlil sonuçları temiz çıkınca demir eksikliğine bağladılar. Şu an demir ilacı kullanıyoruz.
Çok geçmiş olsun inşallah bir anca toparlanıp sağlığına kavuşur bebeğiniz. inşallah biz de de büyük bir sıkıntı çıkmadan atlatırız peki burnundan hırıltılı ses geliyormuydu bebeğinizin.

Suni sancı ile vajinal doğum yapan var mı aramızda veya vajinal doğum isteyip olmaz ise suni sancı denemeyi düşünen var mı?

Ben dün yağın içine pul biber attım mantı sosu gibi olsun diye. O ısınırken içeri gittim 10 dk oturdum. Mutfağa bir girdik eşimle dumanaltı. Yağ simsiyah olmuş 😱😱 gerçekten kafamız yerinde değil bence. Ayrıca bu sabah da rüyamda doğuma girdiğimi görürken uyandım. Doktorum ameliyathanede sigara içiyordu falan ahahah 😂😂 yarın kontrolde anlatayım da eğlensin adam bari
Evet kafamız iyi değil bende aptal aptal rüyalar gördüm bu gece o kadar huzursuzluk var ki geceleri.
Yani doktorun sigara içmesi de tam bir olay olmuş 😅😅😅

Çok garip bir şey oldu kızlar,hayal etsem olmaz aklıma gelmezdi.Daha önce bilen birileri vardır muhakkak ben çift yumurta ikiziyim.İkizim yeğenimi 4 yıl önce bugün dünyaya getirmişti,10 Kasım doğumlu.Benim bebeğim de bugün doğacak.Yani o da 10 Kasım olacak.Nasıl oldu bu anlamadım,daha dün yeğenime hediye alıp göndermiştim.

Çok garip bir şey oldu kızlar,hayal etsem olmaz aklıma gelmezdi.Daha önce bilen birileri vardır muhakkak ben çift yumurta ikiziyim.İkizim yeğenimi 4 yıl önce bugün dünyaya getirmişti,10 Kasım doğumlu.Benim bebeğim de bugün doğacak.Yani o da 10 Kasım olacak.Nasıl oldu bu anlamadım,daha dün yeğenime hediye alıp göndermiştim.
Tevafuka bak ☺️ acilman artiyor dimi canim, suni sanci verelim falan dediler mi ?

Evet kafamız iyi değil bende aptal aptal rüyalar gördüm bu gece o kadar huzursuzluk var ki geceleri.
Yani doktorun sigara içmesi de tam bir olay olmuş 😅😅😅
Ben de az önce rüyamda görümcemin süt sağma pompamı bana sormadan (sorsa da ne münasebet) kullandığını görüp celallendim😂
Bu gece ilk defa uykuda sancı hissettim bir de uykumda onun sıklığını ölçmeye çalıştım😂 Ha gayret yavrum, olacak

Benimde az ya. Artmıyor. Günde kaç kez mama veriyorsun canım. Anne sütünü nasıl veriyorusun emzirerek mi
Canım günde 8 beslenme yapıyoruz. Birinde mama veriyorsam birinde anne sütü vermeye çalışıyorum. Henüz emmiyor bebeğim. Şırınga ile besliyoruz. Ve alışsın diye biberon denemesi yapıyoruz.
Çok geçmiş olsun inşallah bir anca toparlanıp sağlığına kavuşur bebeğiniz. inşallah biz de de büyük bir sıkıntı çıkmadan atlatırız peki burnundan hırıltılı ses geliyormuydu bebeğinizin.
Teşekkür ederim. İnşallah 🤲🏻 Umarım sizin bebeğinizde de bir sıkıntı çıkmaz. Normal bir şey olmasını umalım. Benim bebişin burnundan hırıltılı ses gelmiyordu hiç. Sadece bir kere burnu tıkanınca olmuştu.

Ben de az önce rüyamda görümcemin süt sağma pompamı bana sormadan (sorsa da ne münasebet) kullandığını görüp celallendim😂
Bu gece ilk defa uykuda sancı hissettim bir de uykumda onun sıklığını ölçmeye çalıştım😂 Ha gayret yavrum, olacak
Anca rüyan da görürsün anne mi diyor ne diyor yahu 🙈🤣

Back
X