• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Merhaba çatı muayenesi yapmadı doktor nstye aldı sonucu acile gösterdim bebeğin hareketleri az gibi geldiği için tekrar nst aldı ikincide iyi geldi ama tansiyon yüksek diye çıkarmadılar biraz bi geri düştü 12ye yatış önerdiler baş ağrım da olduğu için ama ben imza atıp eve geldim şimdi evde tansiyon aletim var takip edeceğim yeniden yükselirse gideceğim
aaaa öyle mi allah şifa versin

Kızlar bende planlı sezeryan olacağım 18ine gün verdi ama o zamana bekleyemedebiliriz dedi doktor yarın ciğer geliştirici 2. Doz olacağım tekrar nst ye gireceğim doktor kontrol edecek bakalım ne olacak hayırlısı dualarınıza tabilim yüksek riskli gebelik geçiriyorum eşi önde olduğundan yatak istirahati dedi yatıyorum

Kızlar acil bir soru soracağım çekiniyorum ama en kolay ne ile vücut tüylerini alabilirim birde vajinayı zaten göbekten dolayı göremiyorum son zamanlarımda sezeryan olacağım ağda yapamam zaten vajinal varis var ne önerirsiniz

İlk başlarda sezaryende yatkındım sonra doktorum normal doğursan bile vajinana kesi atılacak dedi dar olduğu için ben de alttan kesileceğime karından kesilmeyi tercih ettim😅
Ay benim doktorum hiç vajinadan muayene etmedi daha. Çatın dar mı demek istedi sana yani

Kızlar acil bir soru soracağım çekiniyorum ama en kolay ne ile vücut tüylerini alabilirim birde vajinayı zaten göbekten dolayı göremiyorum son zamanlarımda sezeryan olacağım ağda yapamam zaten vajinal varis var ne önerirsiniz
Bu benim de problemim ya hiç bi çözüm de bulamadım açıkcası

Ben bu hafta duşta önüme bir ayna koyup jiletle traşladım valla, en oluru olan şey bu şekildeydi bence. Ayna ayaklı yuvarlak bi şeydi ayarlanabiliyor açısını görebileceğim şekilde sağ sol edip ayarladım rahat oldu.

Ben bu hafta duşta önüme bir ayna koyup jiletle traşladım valla, en oluru olan şey bu şekildeydi bence. Ayna ayaklı yuvarlak bi şeydi ayarlanabiliyor açısını görebileceğim şekilde sağ sol edip ayarladım rahat oldu.
Öyle bir deneyeceğim bende yatmadan önce bir duş alıp

Merhaba çatı muayenesi yapmadı doktor nstye aldı sonucu acile gösterdim bebeğin hareketleri az gibi geldiği için tekrar nst aldı ikincide iyi geldi ama tansiyon yüksek diye çıkarmadılar biraz bi geri düştü 12ye yatış önerdiler baş ağrım da olduğu için ama ben imza atıp eve geldim şimdi evde tansiyon aletim var takip edeceğim yeniden yükselirse gideceğim
12 ye yüksekmi dediler canım bunlr geçniş olsun kaç çıktı tansiyonun

Back
X