Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emdikce direk beyaz süt gelmiyor canım sarimsi kolostridum ilk agiz sutu denir, bagisiklik yukselten en faydali sut sonrasindada beyaz sutun geliyor, arkadaslarin dedigi gibi bebek emdikce damarlarin cekiliyor gibi hissediyorsun memedenKızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Günaydın canımKızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan var mı
Günaydın canım düşmüştü ama geri yükseldi maalesefGünaydın canım
Ne yaptın belli oldu mu durum ? Tansiyon düzene girdi mi yüksek mi hala ?
Bende mesela tansiyon düşük yada yüksekse onun verdiği stresle bile bir süre normale dönmüyorGünaydın canım düşmüştü ama geri yükseldi maalesefdoktoru bekliyorum
Kızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan vay
canım yüksek tansiyon durumunda suni sancı vermezler die düşünüorum ben oda sitrese koyan bişey sonuçtaKızlar devlette yüksek tansiyon durumunda sezeryen mi alıyorlar suni sancı mı veriyorlar bilgisi olan var mı
Aynen canım haklısın valla zaten burada olmak mutlaka benim tansiyonumu yükseltiyoBende mesela tansiyon düşük yada yüksekse onun verdiği stresle bile bir süre normale dönmüyor
Şimdi hastane ortamı doğum derken sende iyice stres oldun
Bize bu haftadan sonra her karar uyar Allah kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinbak tarihte güzel 11.11 bugün olur yani
![]()
Ne dedi doktorun bize de haber verAynen canım haklısın valla zaten burada olmak mutlaka benim tansiyonumu yükseltiyo
Bende çıkıyorum şimdiAynen canım haklısın valla zaten burada olmak mutlaka benim tansiyonumu yükseltiyo
Evet birden geliyor. Ağrının tamamı alt karında kramp şeklinde oluyor . Birazda bele doğru vuruyor.Kızlarr yaa su gelmesini deneyimleyen arkadaşlar anlık oluyor dimi yani öncesinde bir belirti falan bişey olmuyorr ??
Birde vajinal doğum yapan arkadaşlar ilk ağrılarınız alt karında gramp gibimi başladıı yoksa direk ağrı şeklindemi
Amin insallah kuzum sen neden suni sancı alcaktınBende çıkıyorum şimdi
Allah hepiimizinde yardımcısı olsun![]()
Net bir şey yok canım hala takipteyimNe dedi doktorun bize de haber ver
Çıktı mı bebişimiiz gözünaydın kuzumKızlar benim bebiş gündüzleri çok güzel uyuyor. Geceleri huzursuz. Sizinkiler de mi böyle![]()
Ben henüz katil olmadım müsait bi anımda olcam
Düzenli girip çıkıyormu ağrı canım yoksa gramp hep oluyor arada ağrımı girip çıkıyorEvet birden geliyor. Ağrının tamamı alt karında kramp şeklinde oluyor . Birazda bele doğru vuruyor.
Ya gün belirlenince gerçekten öyle oluyor insanMerhabaaaa, yalnız değilsiniz ben de planlı sezeryan olacağım bugün günümü aldım. Haftaya pazartesi benim de anestezi uzmanıyla görüşmem var. Bir değişiklik olmazsa doktorumla 20 Kasım sabah 9’a belirledik zamanımızıinanılmaz heyecanlandım zaman belli olunca, Leyla gibi gezdim bugün. Hala kalbim güm güm
![]()