• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Merhabaaaa, yalnız değilsiniz ben de planlı sezeryan olacağım bugün günümü aldım. Haftaya pazartesi benim de anestezi uzmanıyla görüşmem var. Bir değişiklik olmazsa doktorumla 20 Kasım sabah 9’a belirledik zamanımızı 🥲🥲 inanılmaz heyecanlandım zaman belli olunca, Leyla gibi gezdim bugün. Hala kalbim güm güm 😻😻
Ayy tam mesaj yazdıktan sonra sizin mesajı fark ettim 😅 kaçıncı haftanız oluyor 20 kasım.
Benimde kesinleşti aynı tarihteyiz 🌸

Teşekkür ederim canım, hayırlısı inşallah, bakalım küçük bey ne zaman yol alır😁🤭ara sıra böyle adet sancısı falan geliyor gidiyor ama halen bir haber yok, merdiven in çık yapıyorum hep, bebeğe çok kilo aldırma diyor doktor resmen yemek arar oldu gözüm ama vajinal doğumun kolay olması için kısıtladı beni🥹
Şuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olun 🥰

Kızlar ben normalde 17 kasımda doğuracaktım. Bu perşembeye alındı tam 38+0da doğuruyorum. Çok paniğim korkuyorum nasıl yapacam bilmiyorum hiç hazır hissetmiyorum 🥹🥹

Kızlarr yaa su gelmesini deneyimleyen arkadaşlar anlık oluyor dimi yani öncesinde bir belirti falan bişey olmuyorr ??
Birde vajinal doğum yapan arkadaşlar ilk ağrılarınız alt karında gramp gibimi başladıı yoksa direk ağrı şeklindemi
Evet canim anlik oluyor, ilk sancilarim adet sancisi gibiydi, sonra bele vuruyor sonra da kasilmayla beraber kasiklara geciyor, benim ki bu sekilde olmustu 🥹

Şuan kaç kg canimm doğum şeklinin önemi yok sağlıkla gelsin yeter ki ikiniz de iyi olun 🥰
37+3 te 3200gr dedi doktorum şuan bilmiyorum, birde bu gün sabah kanlı nişanım geldi, demin suyum geldi🥹eşimi bekliyorum gelsin çıkalım bakalım hayırlısıyla ama sancım hiç yok🤭

Kızlar yeni yeni giriyorum,ben pazar akşamı suyum gelerek hastaneye geçtim,orada açılmama bakıldı.Açılmam 2 cm di.Akşam 7 de gittiğim hastanede sabaha kadar 3 cm açılmam oldu.Ve sabaha doğru sancılarım çok şiddetli oldu.Dayanamadım açıkçası benlik bir şey değilmiş normal doğum.Çok yıprandığımı hissettim.Birkaç kere açılmam kontrol edildi ama süreç yavaş ilerledi acı eşiğimin bu kadar düşük olduğunu bilmiyordum.Doktorum sabah odaya geldiğinde hemen sezeryana alabilirim yolun başındasın kendine eziyet etme bir bu kadar daha gitmen gerekli dedi.Biraz sinir boşalması yaşayıp kabul ettim ve sezeryan oldum.Çok çok şükür oğluşumu 10 dk da gördüm ve o ana bayıldım😅 İkimizde sağlıklıyız şimdi,evimize geldik.37+0 da gelen çuçuğum 3180 grm doğdu.

Kızlar suyum geldi, bu gün 38+0 hafta oldum. Benim için rica etsem dua eder misiniz🌸önceden her kese teşekkür ederim, çok heyecanlıyım ilk kez anneliği tadacam tam 8 yıl sonra🥹bebeğime kovuşacam diye çok mutluyum ama bir bedende son günümüz diye duygulanıyorum🥹🥰

Bu arada tek başına suyun gelmesi normal doğum mantığına çok ters,sancı vs eşlik ediyorsa çok kolay ilerliyor

Kızlar suyum geldi, bu gün 38+0 hafta oldum. Benim için rica etsem dua eder misiniz🌸önceden her kese teşekkür ederim, çok heyecanlıyım ilk kez anneliği tadacam tam 8 yıl sonra🥹bebeğime kovuşacam diye çok mutluyum ama bir bedende son günümüz diye duygulanıyorum🥹🥰
Sağlıklı doğumun olsun kuzuna sağlıkla kavuş canım benim hayırlı olsun şimdiden müsait olunca bize yazarsın 🌸

Back
X