Amin canım aminİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım güzel geçsin doğumlarımız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım aminİnşallah canım hepimiz sağlıkla alalım güzel geçsin doğumlarımız![]()
Ayyy maşallahGünaydın kızlar, ben dün doğurdum![]()
Bir anda oluyor yattım dimdik kaltım düşmüşBenim hala düşmedi ya dimdiknasıl olacak bilmiyorum
0.7 cm olduğu için doktorum hastaneye sevk verdi hastane yatis verdi. Sürüntü sonucu Enfeksiyon çıkınca fitil kullandım 3-4 gun civari, sonrasında düzelme oldu mu diye olctuler yine kısaydı.olcum her gün olmadı, her gün ölçmenin çok da sağlıklı olmadığı söylendi. 3-4 günde bir ölçüldü hep.bol bol istirahat ettim.baska doktor 2,5cm ölçtü ve taburcu etti 12 gün sonunda.bu sırada her gün Ctg ile kasilmalarim.bebegin hareketleri takip edildi Ctg ileSiz mi taburcu oldunuz kalınlıkı oluşup hastane mi etti birde her sabah alttan ölçüm oldu mu ? 3 cm yani 3 mm oldu rahim ağzı![]()
Ay darısı başımaBir anda oluyor yattım dimdik kaltım düşmüşçok yürüdüm dün ondan mı oldu anlamadım
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar, ben dün doğurdum![]()
Gözün aydın canım, sağlıkla büyütün iniallahGünaydın kızlar, ben dün doğurdum![]()
R rose-bahar ses ver aradaa :)
Senin suyun gelmemis demek ki canimAy kızlar beni doktorum eve gönderdibaktı doğacak surat yok bende
ne sancı, ne açılma, dedi ultrasyonda suyuna bakalım, suyumda gayet normal çıktı açılmasına rağmen, git evde sancın olursa gelirsin daha erken bebek kanala inmemiş. Dünkü açılış (2-3sm) olduğu gibi duruyordu
![]()
Dün oldum sezeryan aynı durımdayım çok zor. Bide doktor gelip pansuman yaptı şu geçirmez bant yapıştırdı dikişlerimi açıp bi daha onarmışlar orayı daha düzgün dursun diye gerilmiş biraz çünkü hatta göbeğine kadar morarabilir korkma normal dediKızlar sezeryan ağrıları nasıl geçiyor ne zaman geçiyor,yatışı kalkışı çok zorluyor
Yaaa canım sezaryen sonrası bende de aynı durum oldu emziriyorum diye bi ilaç da kullanamadım, doktora da gitmedim. Çok feci yanma oluyordu biraz azaldı ama şuan yine duş alırken falan tuz dökülmüş gibi yanıyo şampuan sabun değdiğinde. Sonda takıldı edildi ondan enfeksiyon mu olduk acabaKızlar pedlerden mi bilmiyorum idrar yaparken hafif yanma oluyor enfeksiyon mu oldum nedir ya
Canım ben 3.günümdeyim biraz daha iyiyim ama eğilemiyorum kesinlikle ve bıçak gibi ağrılar giriyor.Ama günden güne iyileşme gösteren bir süreçmiş,normal dedi herkes.Bol bol su tüket .Dün oldum sezeryan aynı durımdayım çok zor. Bide doktor gelip pansuman yaptı şu geçirmez bant yapıştırdı dikişlerimi açıp bi daha onarmışlar orayı daha düzgün dursun diye gerilmiş biraz çünkü hatta göbeğine kadar morarabilir korkma normal dedi
3. Günde kendim rahat oturup kalkmaya başladım bi haftada baya toparlıyorsun ama soğuk almamaya çok dikkat et terlesen bile ince giyinme benide çok zorladı 2. Olduğu için sanırım ama geçiyorKızlar sezeryan ağrıları nasıl geçiyor ne zaman geçiyor,yatışı kalkışı çok zorluyor
Benim bugün 2. Günüm dün karnıma tam 7 defa bastırıp masaj yaptılar mahvoldum yapmak zorundayız dediler içinde kalan kan pıhtı çıksın diye o da çok zorladı bugün pansuman oldum su geçirmez bant yapıştırdı doktor karnıma da yine 2 3 kez bi bastırdı inşallah düzelir bana çok zor geldi ki canı hiç tatlı biri değilim 2 defa normal doğum yaptım kesinlikle sezeryan daha zormuşCanım ben 3.günümdeyim biraz daha iyiyim ama eğilemiyorum kesinlikle ve bıçak gibi ağrılar giriyor.Ama günden güne iyileşme gösteren bir süreçmiş,normal dedi herkes.Bol bol su tüket .
Benim çok gaz sorunum oldu ya aşırı terliyorum ama herkes beni kalın giydirme derdine düştü ayaklarım filan hep 2kat.3.gündeyim bugün.Daha iyi hissediyorum ama canım,bugün düne göre çok daha iyiyim .3. Günde kendim rahat oturup kalkmaya başladım bi haftada baya toparlıyorsun ama soğuk almamaya çok dikkat et terlesen bile ince giyinme benide çok zorladı 2. Olduğu için sanırım ama geçiyorsenin kaçıncı gün?
Bana bastırmadılar ya herkese bastırmışlar,unutuldu mu,bastırması mı daha iyiydi anlamadımBenim bugün 2. Günüm dün karnıma tam 7 defa bastırıp masaj yaptılar mahvoldum yapmak zorundayız dediler içinde kalan kan pıhtı çıksın diye o da çok zorladı bugün pansuman oldum su geçirmez bant yapıştırdı doktor karnıma da yine 2 3 kez bi bastırdı inşallah düzelir bana çok zor geldi ki canı hiç tatlı biri değilim 2 defa normal doğum yaptım kesinlikle sezeryan daha zormuş