Ayyy masallah cidden doğurdun mu ya tebrik ederim çok merak etmiştimAğzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy masallah cidden doğurdun mu ya tebrik ederim çok merak etmiştimAğzına zorla sokuyorum memeyi ögghg yapıyor ne zaman öğrendin sen ögürmeyi daha dün doğdun![]()
Ay inşallah ya. Bende 2 cm açıklık. Sabah altıda suni sancı verecekler eğer sancım artmazsa. Keşke beni de eve yollasalardı 40’ı geçtiğim için yollamıyormuş risk almış oluruz dedi.Selam kızlar, benim de günüm heyecanlı geçiyor. Kahverengi akıntım vardı pazar gecesinden biri, dün akşam sancılarım başladı hafiften. Bugün için randevu oluşturdum ne olur olmaz bi baksın diye. Tam Nst’ye girdim suyum geldisancılarım var ama düzensiz. Açılmam hiç yok. Ben de eve geldim ama ne olacak bilmiyorum. Gece tekrar nst için gideceğim. Sancılarım artmadı da.
Lady Hacer R rose-bahar siz de benzer durumlardasınız, inşallah en kısa zamanda güzel gelişmeler yaşarız
![]()
Squat falan yap işe yarar mı bilmiyorum amaAy inşallah ya. Bende 2 cm açıklık. Sabah altıda suni sancı verecekler eğer sancım artmazsa. Keşke beni de eve yollasalardı 40’ı geçtiğim için yollamıyormuş risk almış oluruz dedi.
Canım neden eve gönderdi doktor suni sancı falan deneyelim demedimi suyunda gelmişyaa aman dikkat et sağlıklaca kucağına al inşalahhSelam kızlar, benim de günüm heyecanlı geçiyor. Kahverengi akıntım vardı pazar gecesinden biri, dün akşam sancılarım başladı hafiften. Bugün için randevu oluşturdum ne olur olmaz bi baksın diye. Tam Nst’ye girdim suyum geldisancılarım var ama düzensiz. Açılmam hiç yok. Ben de eve geldim ama ne olacak bilmiyorum. Gece tekrar nst için gideceğim. Sancılarım artmadı da.
Lady Hacer R rose-bahar siz de benzer durumlardasınız, inşallah en kısa zamanda güzel gelişmeler yaşarız
![]()
Canım bnmde kanala girmedi ağrı değildi bndede sonrasında sancı gibi oldu ama asla korkulacak bpyutta değil sonra geçtii oda kendimi sıktığımdan oldu sanırımkızlar merhaba, bugün 39+2 oldum çatı muayenesi vardı merak edenler için söyleyeyim evet gergin bir olay rahatsızlık veriyor tabikii ama korkup aşırı can yakan bir şey değil. Muayeneden 1 saat sonra sancım oldu ama düzensiz, doğuruyorum sandımSizde böyle bir şey oldu mu bizim ki daha kanala girmedi. çatı muayenesi olduktan ne kadar sonra doğum yaptınız doktor bunun doğumu hızlandırabileceğini söyledi.
Canım sen ne durumdasın şu an?Ayyy masallah cidden doğurdun mu ya tebrik ederim çok merak etmiştimkolay geçmiştir umarım
Evet olabilir benimde geçti. ne zaman girecek bu bebişler kanala çok nazlılarCanım bnmde kanala girmedi ağrı değildi bndede sonrasında sancı gibi oldu ama asla korkulacak bpyutta değil sonra geçtii oda kendimi sıktığımdan oldu sanırım
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünsürecin nasıl ireliledi zaman olunca yazar mısın
![]()
Günaydın gözün aydın canımsağlıkla büyütün inşallah
her şey yolunda di mi nasılsınız
![]()
Ayyy maşallahhikayeni anlattt
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsün![]()
Teşekkür ederim canımlar, on dk civarında sancılarım vardı yürüyüşe gittim sonra kesildi gibi oldu bir iki saat tam yatacaktım nişan geldi sümüksü pembe bir şekilde o geldikten sonra düzenli sancılar başladı beş dk da bir civarında gelmesini bekledim sonra hastaneye gittik çok geçmeden doğdu küçük kızçem darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallahGözün aydın canım, sağlıkla büyütün iniallahHerkes teker teker adaya veda ediyor bir ben kalıcam bu gidişle demirbaş
![]()
Canım eve geldim ben aksam üstü imza atıp kendi isteğimle geldim. Tansiyon daha normaldi ama nst de biraz sanckm çıkıyormuş 1 cm de açılma varmış bu nedenle yollamak istemediler ama ben orada iyice stres oldum nedense yani doğum korkusu sardı aşırı beni eve geldim duş falan aldım tekrar kendimi doğum düşüncesine alıştırmaya çalışıyorumCanım sen ne durumdasın şu an?
Ayy maşallahh darısı bizee canımm inşallahh normal doğum için yaptığın şeyler varmıydııTeşekkür ederim canımlar, on dk civarında sancılarım vardı yürüyüşe gittim sonra kesildi gibi oldu bir iki saat tam yatacaktım nişan geldi sümüksü pembe bir şekilde o geldikten sonra düzenli sancılar başladı beş dk da bir civarında gelmesini bekledim sonra hastaneye gittik çok geçmeden doğdu küçük kızçem darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah![]()
Suni sancı için riskli söyledi, bebeğe zarar verir, açılma biraz daha olsaydı belki düşünürdük dediGenelde dogumu baslatmak icin suni sanci falan verirler ya canim, beklemek riskli cunku, benden litrelerce su gelmisti, atesini falan sık sık kontrol et canim![]()
Peki size risk var falan dendi mi? Ben de çok istiyorumHayır normal doğumu bekliyorum ben, inşallah hayırlısıyla normal olur çok istiyorum çünkü
Hayır ama sizinle aramızda 700 gram var, benim 38+4te kontrolüm var umarım artık çok kilo almıyordur bebek. Bir hafta arayla ölçtüğünde 50-60 gr almıştı ona güveniyorum. Ama burda da haftalık ölçümler yanıltıyor diyorlar.Peki size risk var falan dendi mi? Ben de çok istiyorum
Senin bebeğin kanalda mı canımSuni sancı için riskli söyledi, bebeğe zarar verir, açılma biraz daha olsaydı belki düşünürdük dedi![]()
Yok canımSenin bebeğin kanalda mı canım
Bence de yanıltıcı çünkü iki hafta önce 3100 çıkmıştı başka hastanedeHayır ama sizinle aramızda 700 gram var, benim 38+4te kontrolüm var umarım artık çok kilo almıyordur bebek. Bir hafta arayla ölçtüğünde 50-60 gr almıştı ona güveniyorum. Ama burda da haftalık ölçümler yanıltıyor diyorlar.
Cinsel ilişki tetikleyebilir sancılarınıYok canım![]()
Başka bir doktora görünmende fayda var o zaman ama o da böyle derse bence dinle, çünkü bebişin bi tık kilolu doğacak galibaBence de yanıltıcı çünkü iki hafta önce 3100 çıkmıştı başka hastanede