• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    230
Yoğun bakımda hala. En geç 1 haftaya taburcu olacak diyorlar. Bugün daha iyiymiş ama hala solunuma bağlı
Benim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size de

Benim bebeğimde aynı şekilde solunumdan dolayı yoğun bakımda bugün 4. Günü daha antibiyotik tedavisi de başlanmış 7 gün verilecek dedi doktor durumu takip ediyorlar bakalım hayırlısıyla çıkarlar inşallah çok geçmiş olsun size de
Aynen benimki de antibiyotik alıyormuş canım. İnşallah bir an önce çıkarlar. Seninki tam solunuma mı bağlı? Benimki öyle

Kızlar devlet hastanesi, eğitim araştırma hastanesinde doğum yapanlarınız var mı?
Süreç nası geçiyo, bebeği babaya ne zaman gösteriyolar vs çok merak ediyorum
Devlette doğum yaptım canım süreç özel hastaneden farksız ama doktor önemli tabi ki bu süreçte bebegi temizleyip giydirip muayenelerini aşılarını yapıp odamıza getiriyorlar ben odaya geldiğimde mışıl mışıl uyuyordu benden önce gelmiş minigim

Doğurmayan kaç kişi kaldı kızlar beğenin de bakalım , takip edemiyorum o kadar yoğun geçiyor ki bebek ile zaman 15 günlük olduk ama nasıl geçti bu kadar gün anlamadım valla , sezeryan sonrası bel ağrım var arada kuyruk sokumuna doğru vuruyor her zaman değil bazen eğilip doğrulurken … ne zaman geçer acaba bu ağrılar iğne saplanmaları ?

Aynen benimki de antibiyotik alıyormuş canım. İnşallah bir an önce çıkarlar. Seninki tam solunuma mı bağlı? Benimki öyle
canım benimkinde şöyle oldu 36+3te doğdu acil sezeryana alındım ben bir sabah feci bir kanama ile uyandım bir önceki gün ciğer geliştirici iğne vuruldum ama 2.dozu olacaktım doğum yaptığım gün ama olamadım nasip olmadı sonra işte solunum düzeyi düştü küveze aldılar ilk doğduğu gibi girmedi 3 saat sonra falan aldılar. Tam solunuma bağlı değil kendi de alıyor ama makineden destekte alıyor 2. Gün ciğere tüp takıldı öyle gerekmiş bugün aradım sordum tüpü çıkartmışlar solunum düzeyi iyi ama makine hala bağlı dedi bekliyoruz antibiyotikte veriliyor takip ediliyor ama ne zaman çıkar söylemiyor doktor

Kızlar banyo için küvete file almayı unutmuşum bebiş küvezden çıkasıya kadar alayım ne önerirsiniz doğum yapmış anneler

Erken doğum yapmış kızlar size bir sorum olacak. Düzeltilmiş yaş diye bir durum oldu mu?

İyi akşamlar kızlar, bir sürü sayfa birikmiş hepsini okuyamadım doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi 🙏 Biz sarılıkla uğraşıyoruz ABO uyuşmazlığından sıkı takip ediliyor 2 günde bir doktordayız bir an önce azalır umarım 10 gün oldu hala çok zor uyandırıp besliyorum bir de herkes emzirme ve anne sütüyle ilgili nutuk veriyor sinirlerim bozulmaya başladı sanırım 😞

Kızlar benim bebeğim salonda çok sakin, uyuyor. Yatak odasında mızmızlanıyor, uyumuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım henüz deneyimlemedim ama aynı sorumu arkadaşım yaşadı gündüzleri odasında uyuyordu bebişş akşamları yanına alıyordu durmuyo uyumanın imkanı yok diyordu gündüzleride kendi odasında uyutmaya başladıı yani gecede gündüzde aynı odada uyutmaya başladı öyle çözüm buldum demişti

Kızlar benim bebeğim salonda çok sakin, uyuyor. Yatak odasında mızmızlanıyor, uyumuyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Salonda seste loş ışıkta uyumaya alıştık 2 hafta dedim artık annemden ayrılıp eşinle yatak odasında yatalım gece zehir oldu gözünü kırpmadı çocuğum sürekli mızmız idi 3 saatlik uyku ile tamamladım geceyi . Daha da tövbe yatak odasında yatmam dedim . Yerini yadırgadı sanırım.

Yatağın içine reflü yatağı koyuyorum eğimli, düze de yatırdım bana mısın demiyor kucaktan gidince nereye yatırırsam yatırayım aynı🫠 bizim bi düzen değiştirmemiz lazım. Gündüz uyuyo çünkü şuan mışıl mışıl mesela uyandıramıyorum bile, geceleri garezi bana hanfendinin🫠🫠
Ben de yatağı o şekilde kullanıyorum 🤗 bi dediğim gibi düzenlemeye çalış bakalım umarım işe yarar güzelim ya gece dinlenmenin yerini gündüz tutmuyor çünkü.

Back
X