• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Bizim de oldu göbek bağı dustu kurı kan kaldı göbekte. Normal dedi dr onemli olan kuru olmadı dedi kendiliginden zamanla gecer ellemeyin dedi

Benimki düşmedi hala. Ama incelme olmuş koptu kopacak gibi. Lakin göbekte de hala bir kısım kalacak gibi duruyor sizde de öyle mi oldu? O kısım için bir şey yaptınız mı

Canım ben kollarını düz şekilde aşağı salarak fermuarını çekiyorum. Ama kendisi sonrasında yukarı doğru kaldırıyor kafasının yanlarında bükülü şekilde öyle duruyor. Senin dediğine baktım biraz şekil farkı var üst kısımlarında. Ya ondandır ya da kundak zaten sımsıkı tutacak diyorlar o sebeple sakıncası yoktur bilmiyorum. Ben iki farklı yerden 3-6 ay aldım sıkmasın diye o yüzden o kadar dar değil ama yine de işe yarıyor.
Ben de şimdi dikkatlice baktım. Senin kullandığın kundağın üst kısmı farklıymış cidden. Belki bebişler öyle daha rahat ediyordur.

Kızlar ben bebişe tek bakıyorum. İki gündür çok huzursuz. Bazen kucakta bile durmuyor. Süt sağacak vaktim olmuyor. Sütüm kesilir mi bu şekilde? Zaten az 😔

Kızlar ben bebişe tek bakıyorum. İki gündür çok huzursuz. Bazen kucakta bile durmuyor. Süt sağacak vaktim olmuyor. Sütüm kesilir mi bu şekilde? Zaten az 😔

Artık düzenli emiyorlar ya bence kesilmez canım. Sadece göğüse sıkıntı olur sertleşir falan belki. Sanırım sütün kesilmesinin başlıca sebebi yoğun stres vs. Ona bile annem dedi ki ben neler yaşadım hiçbirinizde kesilmedi :D Yulaf ve havuç önerdi bana doktor.
Bence süt kesilme ihtimalini hiç düşünmemek lazım o bile pozitif etki yapar

Artık düzenli emiyorlar ya bence kesilmez canım. Sadece göğüse sıkıntı olur sertleşir falan belki. Sanırım sütün kesilmesinin başlıca sebebi yoğun stres vs. Ona bile annem dedi ki ben neler yaşadım hiçbirinizde kesilmedi :D Yulaf ve havuç önerdi bana doktor.
Bence süt kesilme ihtimalini hiç düşünmemek lazım o bile pozitif etki yapar
Canım benimki hâlâ ememiyor ya. O yüzden korkuyorum. Ama dediğin gibi kötüyü düşünüp stres olmamak lazım galiba.

Canım benimki hâlâ ememiyor ya. O yüzden korkuyorum. Ama dediğin gibi kötüyü düşünüp stres olmamak lazım galiba.

Canım Allah kolaylık versin kusuruma bakma düşünmeden konuştum😞 Çok zor durumlarımız ancak bu kadar düşünebildim ben de. En kısa zamanda oturur inşallah düzenimiz.

Kızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz

Eklentiler

• images (5).webp
    images (5).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 9
Canım Allah kolaylık versin kusuruma bakma düşünmeden konuştum😞 Çok zor durumlarımız ancak bu kadar düşünebildim ben de. En kısa zamanda oturur inşallah düzenimiz.
Ay olur mu öyle şey? Ne kusuru 🥰 İnşallah canım benim. Bu zor zamanlar da geçecek biliyoruz ama insan o an olayların içindeyken idrak edemiyor işte 😌

Genelde yenidoğandan itibaren kullanılır diyor satıcılar. Ama ürünün markasına göre kontrol etmek lazım. Ben her gün bi beş on dk koyuyorum şimdilik .
5-10 dk ben de koyayım o zaman oyalansın biraz ya. Bide sling bağlama işini çözersem o da baya rahatlatacak gibi

Kızlar şu tarz ana kucaklarını ne zaman kullanmaya başlıyoruz
Bir gazmanda bizde:) beyaz gürültü ile biraz sakinleştiriyorum. Ama gun icinde o kadar az uyuyorki yataga koyuyorum max 15 dk sonra geri uyanıyor. Dvitamini gaz damlası probiotik mama ne varsa kestim 2 gun. Bi kendine gelsin çocuk dedim en son. 3. Gun kaka yapmaya başladı gaz çıkışı daha normalleşti gibi. Banyo ve masaj daha olumlu etki ediyor gaz damlasına sanki. Deneye yanıla ogrenicez artik dogru yolunu ama bu süreçte is güç hak getire. Hadi işi geçtim bi oglum daha var ona vakit ayıramıyorum. Surekli yatak odasında emzirir modda olmaktan depresyona girdim giricem az kaldı:)

Bu arada ana kucağından aldim gun icinde az az da olsa oturtuyorum yatiyo gibi zaten pek oturur gibi degil

5-10 dk ben de koyayım o zaman oyalansın biraz ya. Bide sling bağlama işini çözersem o da baya rahatlatacak gibi

Kaç gündür aklımda bir vakit olup da deneyemedim ben de slingi. Beş on dk vaktim olsa oturduğum yerde uyuyorum eşim de saniyeler içinde uyumama şaşırıyor. Öte yandan horluyormuşum çocuk benim yüzümden mi beş dakikada bir uyanıyormuş:))

Kızlar 2 gündür desteğe geldiler saolsun. Gece mama yada sağılmış süt verdim onlara . Bir 4 saat uyumuşum sonra bebeği emzirip bir 3 saat daha uyudum. Sütüm arttı gerçekten. 4 gündür ruh gibi geziyordum. Aşırı gazlı olmaya başladı bebeğim. Birde emerken uyuyor süt birikiyor ağzından sonra birden uyanınca tıkanıyor. Emzirmek ayrı zor biberonl vermk ayrı zor. Biraz büyüseler yaaa

Bir gazmanda bizde:) beyaz gürültü ile biraz sakinleştiriyorum. Ama gun icinde o kadar az uyuyorki yataga koyuyorum max 15 dk sonra geri uyanıyor. Dvitamini gaz damlası probiotik mama ne varsa kestim 2 gun. Bi kendine gelsin çocuk dedim en son. 3. Gun kaka yapmaya başladı gaz çıkışı daha normalleşti gibi. Banyo ve masaj daha olumlu etki ediyor gaz damlasına sanki. Deneye yanıla ogrenicez artik dogru yolunu ama bu süreçte is güç hak getire. Hadi işi geçtim bi oglum daha var ona vakit ayıramıyorum. Surekli yatak odasında emzirir modda olmaktan depresyona girdim giricem az kaldı:)

Bu arada ana kucağından aldim gun icinde az az da olsa oturtuyorum yatiyo gibi zaten pek oturur gibi degil
Merhaba kaç günlük bebeğiniz

Emziren annelere bi sorum var. Memeleriniz hep şiş ve sert mi? Benim gece ve sabah öyle oluyor ama gün içinde iniyor sanki sık emzirdiğim için. Ama süt sanki yokmuş az geliyormuş gibi hissediyorum. Gerçi emerken yutkunuyor süt geliyor ama yeterli geliyor mu ya da normali bu mu sizin de öyle mi merak ediyorum

Kızlar benim doğumda depoladığım oksitosin bitti sanırım buraya kadarmış. Yüzüm gülmüyor duvar gibiyim bugün itibarıyla. Dışarı çıkmadığım için hep bunlar ama evdeki döngü çıkmaya müsaade etmiyor ki

Back
X