- 9 Mayıs 2022
- 1.103
- 1.763
- 83
Ben de ya, pişik kremini de çok beğendimBen weleda kullanıyorum çok memnunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ya, pişik kremini de çok beğendimBen weleda kullanıyorum çok memnunum
Ay ben de ya, gerçekten pişik kremi çok etkili ben bundan devam ederimBen de ya, pişik kremini de çok beğendim
Kiz kakası falan artcak onun öyle temiz olur mu ki bilemedim.Kızlar benim ebe şampuan kullandirtmiyor. Bugün ilk banyosunu beraber yaptırdık. Sadece su ve silmek için yıkama bezi kullandık.
Daha sonrasi icin suya badem yağı veya kendi sütünden damlatabilirwin dedi.
Çok pahali almaya değer mi diyorsunuz ? 950₺ trendyoldaBen weleda kullanıyorum çok memnunum
Evet vücut yağı ve kremini de kullanıyorum güzel ciddenBen de ya, pişik kremini de çok beğendim
950 mi şaka gibi ya. Canım bütçene göre bak istersen pahalıymış gerçektenÇok pahali almaya değer mi diyorsunuz ? 950₺ trendyolda
Ben de ya, pişik kremini de çok beğendim
Ay ben de ya, gerçekten pişik kremi çok etkili ben bundan devam ederim
2,3 gündür var bir gün iyi bir kötüArkadaşlar gaz sancıları kaçıncı gününüzde başladı
Peki kaç günlük bebeğiniz2,3 gündür var bir gün iyi bir kötü![]()
Evet saç ve vücut için zatenVücuduna da mı şampuan kullanıyorsunuz?
Seni çok iyi anlıyorum benide ilk gece sıtma tutmuştu deli gibi terleyip üşümüştüm hasta olduğumu sanmıştım mastittenmiş inşallah çabuk geçerSıcak duş aldım canım şuan sağıyorum soğuktan uyguluyorum parol da içtim inşallah geçer çok fena bir şeymiş halim kalmadı yatıp uyumak istiyorum üşüme geliyor bebek durmuyor sağıp biberonla verdim zaten zar zor alıyordu bu göğsümü artık hiç almaz diye korkuyorum boşaltamadığı için mastit oldum zaten
Bizim kız da yapıyor onu aklımı alıyor bazenKızlar bazen çocuğum uyurken boğulacak gibi ses çıkararak nefes alıyor çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan
Bizim kız da yapıyor onu aklımı alıyor bazen
19 günlükPeki kaç günlük bebeğiniz