• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Sağol canım cevabın içimi rahatlattı. Çarşamba kontrolümüz var. Kilo alımına göre hareket edeceğim. Biraz öncede ilk defa kendi uyandı bi kaç dakika uzun emdi. Sürekli dakika sayıyorum her emmede doysun iyi beslensin diye. Sanırım beynim bazen onun bi insan olduğunu kendi rutinini yakalamaya çalıştığını unutuyor.
Yok canım dakika sayma sakın boşuna stres olursun. Bizimde Salı kontrolümüz var bende çok merak ediyorum umarım iyi beslenmiştir. Güzel haberler alırız inşallah 🙏

Kızlar ya doğum yapalı 20 gün oldu kayınvalidem falan bende kaldı bunaldım iyice eşime dedim yarın bi dışarı çıkalım bebeği de alıp yemeğe gidelim bi kahve içelim kafam dağılsın öyle plan yaptık ama şimdiden hava yağmurlu ya hasta olursa ya bir şey kaparsa diye düşünmeye başladım vazgeçmek üzereyim anlamadım hep böyle mi olacak🥺🥺

Bence çıkın canım çok iyi gelecektir. İnsanlardan uzak tut yeter bebişi

Kızlar bebeğiniz gece beslenmesinde iştahla emiyor mu? Benimki erkenden pasif emişe geçiyo

Ben yaşadım canım üç gün boyunca sıtma tuttu beni ama geçti şükür hatta hastaneye gidip parol serum taktılar, ben açıkçası göğsümde süt birikince olduğunu düşündüm ama sonra vajinal enfeksiyon oldum o da yapmış olabilir diye düşündüm bugün 9. Günüm ve geçti ağrım da yok çok şükür ateşim de kalmadı

Acile gitmek hiç aklıma gelmedi benim, zaten çocuk da babasını perişan etmişti. Ben o akşam elanatal 3 almıştım ilk defa. Eşim diyor ki idrar kokusu yeni başladığın takviyeden. Doğruysa benimki de göğüs sertliğinden olabilir dediğin gibi. İnş öyledir canım

Kızlar merhaba. 20gün önce normal doğum yaptım 4dikişim var. Biokadın adında fitil vermişti Dr gece kullanıyordum 10gün kullandım sonra kullanamadım 3gün o ara kanamam kesildi sarımsı akıntım vardı fitil daha bitmedi diye akşam fitil kullandım sabah küçük 1-2 pıhtı geldi sonrasında da parlak kanamam oldu 2gündür yatınca geçiyor ama oturuyorsam ayaktaysam hissediyorum kanamam olduğunu ilçedeyim gidemedim de Dr a. Adet kanaması kadar yoğun değil ped avuç içi kadar doluyor dolmuyor. Normal mi kesildikten sonra tekrar kanama yoksa damar mı çatldı dikiş mi patladı telaşlandım fikri olan benzer durum yaşayan oldu mu

Back
X