- 10 Temmuz 2024
- 1.341
- 3.155
- 48
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #21.701
Evet rahim uzunlugun iyi kuzum.Canım benim sen şimdi iki kat dikkat et kendine. Bol bol sıvı tüket. Uzan yat dinlen. Bencede erken doğum olmaz ama kanama olduysa verdiği tedaviyle geçer gider Allah'ın izniyle.Belkide kasılmalar artmıştır ondandır. Bel ağrısı illa ki oluyor bizlerde de. Karnımız büyüdü haftamız baya ilerledi çok şükürSağol canım evet rahim uzunluğu iyi dedi doktorum 33 mm. Bundan sonra biraz istirahat edeceğim ablam gelecek yardıma eşim de destek sağolsun doktorum erken doğum çok beklemiyorum dedi zaten. Sebebini söylemedi canım ama ilişki sonrası olabilir dedi. İlişki kurmadık dedim sonra da rahim çok hassas bu dönemde ufacık şeyde tahriş olur dedi. Kasılma olduysa belki ondan olmuştur ben farkında olmadan gece falan. Bel ağrısı da bebeğin büyüdükçe bele baskı yapmasındanmış hamilelik sebepli yani. Ama hepsini toplayıp muayene öncesi bakınca nişan gelmesine benziyor dedi doktor. Muayene sonrasında anladık nişan falan değilmiş.
İnşallah söylediğin gibi olur canım. Bugünden sonra dinlenmeye geçiyorum artık öyle çok iş yapmayacağım. Son düzlüğe giriyoruz hepimiz inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz deEvet rahim uzunlugun iyi kuzum.Canım benim sen şimdi iki kat dikkat et kendine. Bol bol sıvı tüket. Uzan yat dinlen. Bencede erken doğum olmaz ama kanama olduysa verdiği tedaviyle geçer gider Allah'ın izniyle.Belkide kasılmalar artmıştır ondandır. Bel ağrısı illa ki oluyor bizlerde de. Karnımız büyüdü haftamız baya ilerledi çok şükürherşey iyi gidecek merak etme
bazen göbek izasında çünkü, alanı bol geziyor tosun. Sağol canım rahatladımBende iki üç haftadır öyle hissediyordum kontrole gittiğimde bebeğin ayakları aşağıda kafası yukardaydı kuzum endişe etme duruş pozisyonu çok etkiliyor. Bazı haftalarda kafası yukarda bacakları rahmimize doğru oluyor, dolaysıyla ittiriyor tekmeliyor bende hep aşağıda hissediyordum çünkü. Normal yani endise etme
ohh aç aç siz iyi olun gerisi hiiç mühiim değiilAynen öyle canım yat dinlen dedi artık. Prenseslik modumu açıyorum
Dinlen hepsi geçecek canım.İnşallah söylediğin gibi olur canım. Bugünden sonra dinlenmeye geçiyorum artık öyle çok iş yapmayacağım. Son düzlüğe giriyoruz hepimiz inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz de
Gezsin paşacık yerim yabazen göbek izasında çünkü, alanı bol geziyor tosun. Sağol canım rahatladım
Canım normal bence gozun aydınHanımlar şeker yükleme sonucum çıkmış, sanırım normal oluyor bu değil mi?
Daha yuksek olmasi gerekmiyor mu tokluk degeri acaba, acliga gore daha dusuk cikmasi beni sasirttiCanım normal bence gozun aydın
Geçmiş olsun canım benim. Kendini yordun mu iş mi yaptın ya da birliktelik mi oldu neden oldu durup dururken sebebi neymişKızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
Ay bilmiyorum benim de aynı ama doktorum herşey yolunda diyor hep. Geçen şeker yüklemesi için başka doktora gittim o da uzunluk gayet iyi dedi. Alakası yok demek kiBeybinin tekmelerini bazen çok aşağıda hissediyordum. Normal ya deyip geçiyordum da normal mi ya? Servikal uzunlukla alakası olabilir mi?
Ben ilk yıkayıp astiklarim ve utulediklerim için aynısını çoktan dedim bile kendime iddia ettim zaten max iki kere daha utusunu yaparım sonra saldım çayıraBen bir kısım kıyaferleri yıkadım ve çok duygulandık eşimle asarken (birkaç ay sonra öfffff bitmiyor çamaşır derdi demem inş)
Çok geçmiş olsun diğer yorumları da okudum. Korkma sakince dinlen. Benim de çok tecrübem yok ama eşim de erken doğmuş bir bebek şimdi tosun gibi maşallahKızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
KesinlikleAh yavrum hep ilk kim doguracak diye merak ediyordum seninki mi olacak şimdi erkenci kuş
Sağlıkla gelsin zamanında gelsin kuzucuk inşallah canımÖyle bir şey olursa da kendini üzme 28 hafta da doğan sağlıklı bebe çok var
Keyfini cikar dinlenAynen öyle canım yat dinlen dedi artık. Prenseslik modumu açıyorum
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım benim. Kendini yordun mu iş mi yaptın ya da birliktelik mi oldu neden oldu durup dururken sebebi neymiş
Hepsi acmi ayyyyyKızlar mesajımı düzenleyemedim fakat hemşire yanlış bilgi vermiş, şimdi ikinci kanı verdim ve bir saat sonra tekrar vermem gerekiyormuş. Yani toplamda üç kez kan veriyorsunuz
Çok teşekkür ederim canım öyle yapacağım artık bol istirahatBen ilk yıkayıp astiklarim ve utulediklerim için aynısını çoktan dedim bile kendime iddia ettim zaten max iki kere daha utusunu yaparım sonra saldım çayırabelki tek iç zıbın için ütüyü birakmam diye düşünüyorum zaten ütü sevmediğim için ona da zaman bulur muyum bilemiyorum kdjdkdj
Çok geçmiş olsun diğer yorumları da okudum. Korkma sakince dinlen. Benim de çok tecrübem yok ama eşim de erken doğmuş bir bebek şimdi tosun gibi maşallahAllah kolayca sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Kesinlikle
Keyfini cikar dinlen
Devlet mi kuzu senindeEvet canım 75 lik benimki de aynısıKedikadinn la
Aman aman geçmiş olsun canim minnoş yerini sevsin zamaninj beklesin inşallah annesi bol bol yat dinlen yorma kendiniKızlar haberlerim çok iyi değil benimdünkü bel ağrısından sonra sabah kanamam oldu. Apar topar doktora gittik. Rahim ağzında kanama olmuş ama çok şükür rahim uzunluğu iyi açılma falan da yok. Doktorum her ihtimale karşı önleyici tedavi uygulayalım dedi. Bebeğimin ciğerlerini geliştirmek için iki doz iğne verdi bugün birini oldum yarın diğerini olacağım. Kasılmaları önleyici bir ilaç verdi günde üç kez onu içeceğim. 28. Haftadayız otuz haftada olursa doğum daha iyi olur dedi. Ben erken doğum olacağını sanmıyorum ama sen bol bol dinlen dedi. Öyle işte bana dua edin bari iki hafta daha sabretsin sıpacım
Ne testi yaptirican devletteki doktordaKızlar ben hep tek dr a gittim,bugun düşündük bir kezde devlettekı bır doktora gıdıp görüşünü alalım istedik.cumartesı kendı dr umda randevum vardı,devlettekı cuma gunune verdı o yuzden cumartesı gunkune gıtmeyecegım,dr uma ayıp olmaz demıgörür çünkü sanırım e nabızdan.ama farklı bir görüşte almak istiyorum.
Evet uzun uzun dinlenme zamanı artık yeter dedi bebeğimAman aman geçmiş olsun canim minnoş yerini sevsin zamaninj beklesin inşallah annesi bol bol yat dinlen yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?