2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet rahim uzunlugun iyi kuzum.Canım benim sen şimdi iki kat dikkat et kendine. Bol bol sıvı tüket. Uzan yat dinlen. Bencede erken doğum olmaz ama kanama olduysa verdiği tedaviyle geçer gider Allah'ın izniyle.Belkide kasılmalar artmıştır ondandır. Bel ağrısı illa ki oluyor bizlerde de. Karnımız büyüdü haftamız baya ilerledi çok şükür herşey iyi gidecek merak etme

İnşallah söylediğin gibi olur canım. Bugünden sonra dinlenmeye geçiyorum artık öyle çok iş yapmayacağım. Son düzlüğe giriyoruz hepimiz inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz de

bazen göbek izasında çünkü, alanı bol geziyor tosun. Sağol canım rahatladım
Aynen öyle canım yat dinlen dedi artık. Prenseslik modumu açıyorum
ohh aç aç siz iyi olun gerisi hiiç mühiim değiil

İnşallah söylediğin gibi olur canım. Bugünden sonra dinlenmeye geçiyorum artık öyle çok iş yapmayacağım. Son düzlüğe giriyoruz hepimiz inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz de
Dinlen hepsi geçecek canım.Amin inşallah az kaldı hepimiz için sağlıkla ilerlesin süreç inşallah

Geçmiş olsun canım benim. Kendini yordun mu iş mi yaptın ya da birliktelik mi oldu neden oldu durup dururken sebebi neymiş

Beybinin tekmelerini bazen çok aşağıda hissediyordum. Normal ya deyip geçiyordum da normal mi ya? Servikal uzunlukla alakası olabilir mi?
Ay bilmiyorum benim de aynı ama doktorum herşey yolunda diyor hep. Geçen şeker yüklemesi için başka doktora gittim o da uzunluk gayet iyi dedi. Alakası yok demek ki

Ben bir kısım kıyaferleri yıkadım ve çok duygulandık eşimle asarken (birkaç ay sonra öfffff bitmiyor çamaşır derdi demem inş )
Ben ilk yıkayıp astiklarim ve utulediklerim için aynısını çoktan dedim bile kendime iddia ettim zaten max iki kere daha utusunu yaparım sonra saldım çayıra belki tek iç zıbın için ütüyü birakmam diye düşünüyorum zaten ütü sevmediğim için ona da zaman bulur muyum bilemiyorum kdjdkdj
Çok geçmiş olsun diğer yorumları da okudum. Korkma sakince dinlen. Benim de çok tecrübem yok ama eşim de erken doğmuş bir bebek şimdi tosun gibi maşallah Allah kolayca sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Kesinlikle
Aynen öyle canım yat dinlen dedi artık. Prenseslik modumu açıyorum
Keyfini cikar dinlen

Geçmiş olsun canım benim. Kendini yordun mu iş mi yaptın ya da birliktelik mi oldu neden oldu durup dururken sebebi neymiş
Çok teşekkür ederim canım ilişki olmadı kanamanın sebebine bu dönemde çok hassas rahim ağzı dedi ondan olabilir belki bir sebep söylemedi. Kendimi çok yordum ben ama evet aşırı yürüdüm ve iş yaptım. Dikkat etmek gerekiyor özellikle bu haftadan sonra demekki.

Çok teşekkür ederim canım öyle yapacağım artık bol istirahat

Aman aman geçmiş olsun canim minnoş yerini sevsin zamaninj beklesin inşallah annesi bol bol yat dinlen yorma kendini

Kızlar ben hep tek dr a gittim,bugun düşündük bir kezde devlettekı bır doktora gıdıp görüşünü alalım istedik.cumartesı kendı dr umda randevum vardı,devlettekı cuma gunune verdı o yuzden cumartesı gunkune gıtmeyecegım,dr uma ayıp olmaz demıgörür çünkü sanırım e nabızdan.ama farklı bir görüşte almak istiyorum.

Ne testi yaptirican devletteki doktorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…