- Konu Sahibi elektroforez
- #21.721
Cok uzgunum evet, su bile icirmedilerHepsi acmi ayyyyy![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok uzgunum evet, su bile icirmedilerHepsi acmi ayyyyy![]()
Gezsin paşacık yerim yabenim bu hafta çıktı yukarlarda geziyor. Hele bu sabah öyle tekmeler yedim ki muhteşemdi hissetmek
![]()
öğlen yemekten sonra kendine geldi yaramaz bir bey olduğunu hatırladı ve habire midemin oraları tepikledi kızlarAy bilmiyorum benim de aynı ama doktorum herşey yolunda diyor hep. Geçen şeker yüklemesi için başka doktora gittim o da uzunluk gayet iyi dedi. Alakası yok demek ki
neden 6 aralık yazıyoo onu anlamadımHanımlar şeker yükleme sonucum çıkmış, sanırım normal oluyor bu değil mi?
Öncesinde içebiliyor muyuz mesela gece falan su karnını doktora onu soracağım cumartesi de benim var bakalım hayırlısıCok uzgunum evet, su bile icirmediler![]()
Test yaptırmıcamda kuzum genel olarak bebegın suyu,rahım agzı uzunlugu vs bebegın gelısımı nasıl hersey yolundamı bı muane olmak ıstıyorum,ıyı bır doktor var devlette,bı ıkıncı göz olarak baksın istiyorumNe testi yaptirican devletteki doktorda![]()
Dikkat et canım iyi düşün iyi olsun dualarımız seninleÇok teşekkür ederim canımilişki olmadı kanamanın sebebine bu dönemde çok hassas rahim ağzı dedi ondan olabilir belki bir sebep söylemedi. Kendimi çok yordum ben ama evet aşırı yürüdüm ve iş yaptım. Dikkat etmek gerekiyor özellikle bu haftadan sonra demekki.
Gece 12den sonra yeme icmeyi birak dendi bana ama biraz su icmenin zarari olmaz benceÖncesinde içebiliyor muyuz mesela gece falan su karnını doktora onu soracağım cumartesi de benim var bakalım hayırlısı
olsakta rahatlasak artık yaÖncesinde içebiliyor muyuz mesela gece falan su karnını doktora onu soracağım cumartesi de benim var bakalım hayırlısı
yaa hadiAyy baska bı şubede calısan arkadasım benden ıkı hafta ilerde hamılelıgı heyet raporu vermıs dr u erken dogum rıskı varmıs,kanala gırmıs bebek,kızlaaar bundan sonra dıkkatlı olmalıyız kendımızı yormamalıyız..
Canım hergun sabah gun kurusu kayısısını sıcak suda beklet bıraz sonra ye,onunda suyunu iç aç karnına.en etkılı çözüm bu.valla dr umuzda aynıymıs hatta bana demıstıkı rahım agzı uzunlugu ıyı calısıyorsan sımdılık devam edebılırsın demıstı,ona rapor vermıs bebek kanala gırmıs en azından ocaga kadar dogmaması lazım demıs.calısma hayatı zor ya helede bızımkı hedef bazlı sektorler stres bence cok etkılı.e gunduz işte calısıyoruz aksam evde yemektı ıster ıstemez evımızı topluyoruz falan hıc dınlenmıyoruz kı.daha dıkkatlı olmamız lazım kesınlıkle.yaa hadibende de bu ara kabızlık var. Ikınmaya korkuyorum
![]()
Evet maalesef dinlenme hiç yok bizeCanım hergun sabah gun kurusu kayısısını sıcak suda beklet bıraz sonra ye,onunda suyunu iç aç karnına.en etkılı çözüm bu.valla dr umuzda aynıymıs hatta bana demıstıkı rahım agzı uzunlugu ıyı calısıyorsan sımdılık devam edebılırsın demıstı,ona rapor vermıs bebek kanala gırmıs en azından ocaga kadar dogmaması lazım demıs.calısma hayatı zor ya helede bızımkı hedef bazlı sektorler stres bence cok etkılı.e gunduz işte calısıyoruz aksam evde yemektı ıster ıstemez evımızı topluyoruz falan hıc dınlenmıyoruz kı.daha dıkkatlı olmamız lazım kesınlıkle.
Canım bende de demir ilacı sonrası kabızlık sorunum oldu. Ben üç tane gün kurusu kayısıyı yiyorum her sabah aç karnına. Sonra bir bardak su içip yarım saat sonra yapıyorum kahvaltımı. Sana da faydası olabilir. Suyun içinde bekletmedim hiç ama daha iyi olur bekletmek bence de.Evet maalesef dinlenme hiç yok bizeBir de stresliysen işin ekstra etkilenirsin. Benim işim rahat allahtan. Gittiği yere kadar artık
Kaç tane gün kurusu? Ve kaç saat bekletiyoruz? Zor durumlarda bunu yapıyorum ama her gün yapmıyorum
Evet canım artık çok daha dikkatli olmamız lazım. Ben de çok yormuştum kendimi. Gün içinde dinlenmek lazım artıkCanım hergun sabah gun kurusu kayısısını sıcak suda beklet bıraz sonra ye,onunda suyunu iç aç karnına.en etkılı çözüm bu.valla dr umuzda aynıymıs hatta bana demıstıkı rahım agzı uzunlugu ıyı calısıyorsan sımdılık devam edebılırsın demıstı,ona rapor vermıs bebek kanala gırmıs en azından ocaga kadar dogmaması lazım demıs.calısma hayatı zor ya helede bızımkı hedef bazlı sektorler stres bence cok etkılı.e gunduz işte calısıyoruz aksam evde yemektı ıster ıstemez evımızı topluyoruz falan hıc dınlenmıyoruz kı.daha dıkkatlı olmamız lazım kesınlıkle.
bu ara hep muz yedim ondan da olabilir belki böyle bir sorunum yoktu çünkü. Gün kurusu alayım bari elimdekiler normal kuru kayısı malatyadan komşu yollamışşCanım bende de demir ilacı sonrası kabızlık sorunum oldu. Ben üç tane gün kurusu kayısıyı yiyorum her sabah aç karnına. Sonra bir bardak su içip yarım saat sonra yapıyorum kahvaltımı. Sana da faydası olabilir. Suyun içinde bekletmedim hiç ama daha iyi olur bekletmek bence de.
Arkadaşıma soğuk ve asitli vermişler bundan bi kaç sene öncePeh şunu çilekli karpuzlu elmalı falan yapsalar nolurmuş sanki![]()
Offf hedefler beni çok strese sokuyor çookkkCanım hergun sabah gun kurusu kayısısını sıcak suda beklet bıraz sonra ye,onunda suyunu iç aç karnına.en etkılı çözüm bu.valla dr umuzda aynıymıs hatta bana demıstıkı rahım agzı uzunlugu ıyı calısıyorsan sımdılık devam edebılırsın demıstı,ona rapor vermıs bebek kanala gırmıs en azından ocaga kadar dogmaması lazım demıs.calısma hayatı zor ya helede bızımkı hedef bazlı sektorler stres bence cok etkılı.e gunduz işte calısıyoruz aksam evde yemektı ıster ıstemez evımızı topluyoruz falan hıc dınlenmıyoruz kı.daha dıkkatlı olmamız lazım kesınlıkle.
Canım lulucugun dediği gibi 3 adet yeterli,ılık suda bi 20 dakıka beklet sonra kayısıyı ye suyunuda iç aç karnına.bende herzaman işe yarıyor,ilk yaptıgın gun yaramazsa ertesı gune kesın yararEvet maalesef dinlenme hiç yok bizeBir de stresliysen işin ekstra etkilenirsin. Benim işim rahat allahtan. Gittiği yere kadar artık
Kaç tane gün kurusu? Ve kaç saat bekletiyoruz? Zor durumlarda bunu yapıyorum ama her gün yapmıyorum
Evet canım muz bebek için çok faydalı ama kabız yapıyor maalesef. Gün kurusu en iyisi diyorlar diğerleri kükürtle kurutuluyormuş diye söyleniyor. Kesin faydasını görürsün canım.bu ara hep muz yedim ondan da olabilir belki böyle bir sorunum yoktu çünkü. Gün kurusu alayım bari elimdekiler normal kuru kayısı malatyadan komşu yollamışş
Eveeet bana da asitli çilekli verdiler soğuktu da ondan galiba hiç etkilenmedim benArkadaşıma soğuk ve asitli vermişler bundan bi kaç sene önce
O kadar haklısın ki bundan bir sene önce bankada ben de aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen dikkat et kendine hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil dışarıdaki asıl hayat senin hayatın. Bunu ben çıktığımda fark ettim. Lütfen stres olma önemsememeye çalış.Offf hedefler beni çok strese sokuyor çookkk
bir de eşim sağolsun almış upuzun muz kjsdfkEvet canım muz bebek için çok faydalı ama kabız yapıyor maalesef. Gün kurusu en iyisi diyorlar diğerleri kükürtle kurutuluyormuş diye söyleniyor. Kesin faydasını görürsün canım.
Eveeet bana da asitli çilekli verdiler soğuktu da ondan galiba hiç etkilenmedim ben
O kadar haklısın ki bundan bir sene önce bankada ben de aynı sıkıntıları yaşadım. Lütfen dikkat et kendine hiçbirşey senden ve bebeğinden önemli değil dışarıdaki asıl hayat senin hayatın. Bunu ben çıktığımda fark ettim. Lütfen stres olma önemsememeye çalış.