2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
İlk 40 gun spor yapilmiyor, tam iyilesme saglansin diye, yuruyus falan okey tabi de, agir bile kaldirmayin diyorlar. Sonrasinda da ilk aylar karin kaslarinizi cok zorlamayin diyorlar, hamilelikteki gibi bazi karin hareketlerinden kacinarak spora baslayin diyorlar.

pilates topu kullanıyormusunuz gün içinde oturun üstüne sağa sola dairesel hareketler yapın fırsat buldukça.ağrılarınız azalacaktır.

pilates topu öneririrm günlük yürüyün 30 dk da olsa başalrda ağrır sonra vucut alışır bir de kilolardan kaynaklı ağrılar oluyor arada ona da yapacak birşey yok gibi.

squat hareketleri çömelip kalkın arada felan mesela .zamanla azalır vucut alıştıkça

benmde 4 ve 5.aylarda kalçam tutulurdu yeni yeni vucut gebeliğe alışıyordu ve çocugun yükü artık hissediliyordu.sürekli günlük dışarda yürümeye özen gösterdim evde gece 11 e kadar hiç oturmadım hergün iş yaptım felan zamanla kalça ağrıları azaldı mesela.30.haftadan itibaren pilates topu hareketleri yaptım ve günlük çalışmaya ve yürümeye devam .magnezyum kullanın mutlaka extra. 35.hafta dolana kadar bu tempom devam etti ama 36dayım suan artık benmde takatim bitti yani .sancılar başladı.yürüyüşleri bıraktm şimdilik hala işe gidiyorum diye.evde ağır iş yapmayı bıraktm cam silmek vsvs.ama günde 1 2 kezde olsa yere çömelip kalkıyorum.pilates topuna bence devam bacak açma egzersizlerine devam ama bir tık azalttım bende.1 hafta sonra hurma felan yemeye başlayacağım .tavsiye ederm .kalça ağrıları olmuyor.ama artık sancılar başladı benmde çığlık atasım geliyo bazen

squat hareketleri çömelip kalkın arada felan mesela .zamanla azalır vucut alıştıkça
Defalarca yapıyorum çömelme kalkma hareket ettikçe yada ağır iş yaptıkça hem bel hem çatı ağrıları artıyor farkettimki
Hafif yürüyüşle günü bitirirsem idare eder oluyor ağrılar tam geçmiyor asla onuda yapamıyorum işler bitmiyor

E nabız veya e devlette gözüküyor girilince, ben baktığımda hala göremiyorum kurum işlememiş sisteme henüz. Mebbiste de izinler kısmında göremedim normalde rapor aldıkça oraya da giriliyor
Canım ben 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım onu bile işlememişler okuldan, göremiyorum onu

Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
Valla canım ben korse aldım, hiiiçç vakit kaybetmeden 1 hafta 10 gün sonra falan hafif tempo yürüyüşlerle başlamayı düşünüyorum eğer kolik bir bebek olmaz ve zorlamazsa inşallah

Canım ben 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım onu bile işlememişler okuldan, göremiyorum onu
Ben de baktım 32.haftada aldığım sadece e nabız ve e devlette gözüküyor mebbiste göremedim canım. İstirahat raporları diye soegulatırsan e devletten bulursun bence, e nabızda da raporlarım kısmında

artık devam ederse gidicem başka çarem kalmadı ağlatıyor bildigin .

Bir kaç gündür çok iş yapmiyorum genelde uzaniyorum ona rağmen yatakta bile ağrıyor, kalkıp ec gitmek eziyet, ilk kalkınca özellikle daha fazla sonradan hafifliyor gibi ama genel olarak otursam da o ağrı var doğumlar mi yaklaştı ondandır diye düşünüyorum tecrübem yok malesef

Bende soracağım da unutuyorum hep, valla sende sor yaz buraya kuzum
Ben hastanede taktırmasalar bile evde takmak için istiyorum mutlaka ama hangisi,ne takılır bilemiyorum işte

Muhtemel aynı şeyden bahsediyoruz ama sanırım benim depolar sıfır olduğu için artık daha fazla hissediyorum. Hem yalancı kasılma hem bu kemik ağrısı hem de mide yanması artık yeter çıksın noktasına geldim valla

Vücut yapilarimiz ve bebislerimiz de aynı değil illaki az da olsa farklılık olacaktır bence de aynı şeyleri kast ediyoruz. Ben magnezyumu da bıraktım ocağın 20 sinden beri belki ondan da benim artmış olabilir ama ağlatıyor dediğin kadar değil bendeki henüz evet çıksın da bari vucudumuz rahat etsin biraz rahatlayalim

kasilmalardaki kemik agrisi cok korkutucu ya .bende dogurmak istemiyorum diye sizlandim sanci olunca. bir surec iste bu haftalarda yeni seyler goruyoruz aslinda

adet sancisi gibi sanci cekiyormusunuz kizlar.gun boyu mesela.son 2 3 gundur gun boyu adet sancisi cekiyorum resmen.az bile olsa gun boyu suruyor .arada siddeti artiyor geri dusuyor felan.36.haftadayim

Yaaaa dogdumuuu bebişlerrr allahım darısı basımaaa zaman gecmiyorr sag bacak agrınız gectimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…