- 26 Ocak 2021
- 867
- 2.517
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.541
İlk 40 gun spor yapilmiyor, tam iyilesme saglansin diye, yuruyus falan okey tabi de, agir bile kaldirmayin diyorlar. Sonrasinda da ilk aylar karin kaslarinizi cok zorlamayin diyorlar, hamilelikteki gibi bazi karin hareketlerinden kacinarak spora baslayin diyorlar.Kızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
pilates topu kullanıyormusunuz gün içinde oturun üstüne sağa sola dairesel hareketler yapın fırsat buldukça.ağrılarınız azalacaktır.Evet ikinci birinci de de olmuştu ama bu kadar erken başlamamıştı ve bu kadar zorlamıyordu şu an evde sürünüyorum diz üstü odadan odaya geçiyorum böyle bişey olamaz ya ne yapmak gerekiyor . Eşim doktora gidelim dedi istemedim hani ne yapabilir kemik ağrısı kemikler açılıyor ona bi faydası dokunurmu sen bişey kullanıyor musun iyi gelecek bişey varmıdır
pilates topu öneririrm günlük yürüyün 30 dk da olsa başalrda ağrır sonra vucut alışır bir de kilolardan kaynaklı ağrılar oluyor arada ona da yapacak birşey yok gibi.Senin ikinci bebek miydi
Ben ilk günden beri nerdeyse bu çatı ağrısını çekiyorum çok hareket etmezsem yürümeme çok engel değil ama asla bacağımı açamıyorum azıcık ayağım kaysa yada wc den çıkarken fazla açsam tamam bitti artık sanki kırdım orayı
Gece yatarken çok çekiyorum geceleride felç gibi bacaklarım kıpırdayınca kırılmış gibi ağrıyor belimde bir yandan ağrıyor tabi
squat hareketleri çömelip kalkın arada felan mesela .zamanla azalır vucut alıştıkçaBen çok araştırdım ilkindede bundada aynı ağrıyı çekiyorum sonlara doğru artıyor dediğin gibi ama sende daha da artmış gibi istersen doktora görün bak soğukta kalıp azıcık üşütürsemde ağrılar artıyor doğuma hazırlık yazıyor araştırmaların sonuucuda yok
Defalarca yapıyorum çömelme kalkma hareket ettikçe yada ağır iş yaptıkça hem bel hem çatı ağrıları artıyor farkettimkisquat hareketleri çömelip kalkın arada felan mesela .zamanla azalır vucut alıştıkça
Canım ben 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım onu bile işlememişler okuldan, göremiyorum onuE nabız veya e devlette gözüküyor girilince, ben baktığımda hala göremiyorum kurum işlememiş sisteme henüz. Mebbiste de izinler kısmında göremedim normalde rapor aldıkça oraya da giriliyor
Valla canım ben korse aldım, hiiiçç vakit kaybetmeden 1 hafta 10 gün sonra falan hafif tempo yürüyüşlerle başlamayı düşünüyorum eğer kolik bir bebek olmaz ve zorlamazsa inşallahKızlar sizce doğumdan ne kadar sonra spora başlayabiliriz? Sizin bi planınız var mı? Vaktimiz veya enerjimiz olacak mı onu da merak ediyorum tabi
Ben de baktım 32.haftada aldığım sadece e nabız ve e devlette gözüküyor mebbiste göremedim canım. İstirahat raporları diye soegulatırsan e devletten bulursun bence, e nabızda da raporlarım kısmındaCanım ben 32. Haftada çalışabilir raporu almıştım onu bile işlememişler okuldan, göremiyorum onu
Hayır hiç kullanmadım işe yarıyorsa edinebilirim hemenpilates topu kullanıyormusunuz gün içinde oturun üstüne sağa sola dairesel hareketler yapın fırsat buldukça.ağrılarınız azalacaktır.
artık devam ederse gidicem başka çarem kalmadı ağlatıyor bildigin .Ben çok araştırdım ilkindede bundada aynı ağrıyı çekiyorum sonlara doğru artıyor dediğin gibi ama sende daha da artmış gibi istersen doktora görün bak soğukta kalıp azıcık üşütürsemde ağrılar artıyor doğuma hazırlık yazıyor araştırmaların sonuucuda yok
Bir kaç gündür çok iş yapmiyorum genelde uzaniyorum ona rağmen yatakta bile ağrıyor, kalkıp ec gitmek eziyet, ilk kalkınca özellikle daha fazla sonradan hafifliyor gibi ama genel olarak otursam da o ağrı varKızlar çatı kemiği ağrısı yaşayanınız yokmu ölücem ağrıdan artık sürürnerek tuvalete gidiyorum adım atamıyorum tabiri caizse yatalak oldum resmen . Son ay hareket etmek gerekiyor ama ben resmen yatıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum
Yok canım farklı bi ilaç verdi onu kullanıyorum takviye gibi bişey magnezyum vermedi daha öncede halbuki söylemiştim çatı kemiği ağrım çok fazla diyeMagnezyum kullanıyor musun canım
Bende soracağım da unutuyorum hep, valla sende sor yaz buraya kuzumya bu konuda da ben kararsızım benim ilk doktorum tavsiye etmemişti kullanma demişti dikiş yeri için vs. Ama öneren doktorlar da var. Bu konuda gerçekten fikri olan varsa ben de tavsiye istiyorum . Şimdiki doktoruma da soracağım. Şimdiki doktoruma daha çok güveniyorum ilk doktorumdan
Muhtemel aynı şeyden bahsediyoruz ama sanırım benim depolar sıfır olduğu için artık daha fazla hissediyorum. Hem yalancı kasılma hem bu kemik ağrısı hem de mide yanması artık yeter çıksın noktasına geldim vallaBir kaç gündür çok iş yapmiyorum genelde uzaniyorum ona rağmen yatakta bile ağrıyor, kalkıp ec gitmek eziyet, ilk kalkınca özellikle daha fazla sonradan hafifliyor gibi ama genel olarak otursam da o ağrı vardoğumlar mi yaklaştı ondandır diye düşünüyorum tecrübem yok malesef
Vücut yapilarimiz ve bebislerimiz de aynı değil illaki az da olsa farklılık olacaktır bence de aynı şeyleri kast ediyoruz. Ben magnezyumu da bıraktım ocağın 20 sinden beri belki ondan da benim artmış olabilir ama ağlatıyor dediğin kadar değil bendeki henüzMuhtemel aynı şeyden bahsediyoruz ama sanırım benim depolar sıfır olduğu için artık daha fazla hissediyorum. Hem yalancı kasılma hem bu kemik ağrısı hem de mide yanması artık yeter çıksın noktasına geldim valla
kasilmalardaki kemik agrisi cok korkutucu ya .bende dogurmak istemiyorum diye sizlandim sanci olunca. bir surec iste bu haftalarda yeni seyler goruyoruz aslindaMuhtemel aynı şeyden bahsediyoruz ama sanırım benim depolar sıfır olduğu için artık daha fazla hissediyorum. Hem yalancı kasılma hem bu kemik ağrısı hem de mide yanması artık yeter çıksın noktasına geldim valla
koltukta oturunca bel agrisi yapiyor ya mesela bir sure sonra.topa oturuyorum gecuyor ama surekli gun boyu insan top ustunde oturamiyor yani isleri oluyor .Hayır hiç kullanmadım işe yarıyorsa edinebilirim hemen
Yaaaa dogdumuuu bebişlerrrBebeklerim iyi canımm tedbir amaçlı küvözde
Sezeryan bir tık zormuş ama geçiyor canım
kızlarım gelirse dirilirimsizlerinde sağlıkla kolaylıkla su gibi doğumlarınız olsun çiçeğim aminnn
İlk gün apneleri vardı canım şuan bayağ toparladılarkilo almaya da başlamış kuzucuklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?