- 12 Ağustos 2024
- 1.500
- 3.369
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #25.561
O doğum sancısı diyolar işte ben hiç çekmedim henüzadet sancisi gibi sanci cekiyormusunuz kizlar.gun boyu mesela.son 2 3 gundur gun boyu adet sancisi cekiyorum resmen.az bile olsa gun boyu suruyor .arada siddeti artiyor geri dusuyor felan.36.haftadayim
arkadaslarimda oyle diyor senin erken baslamis diyor sancilarin. zaman yaklasiyor bakalimO doğum sancısı diyolar işte ben hiç çekmedim henüz
Tamam kuzum inşallah unutmam sorarım bu gittiğimde öncelikle doğum şeklim hakkında konuşacağım soracağım Salı günü inşallahBende soracağım da unutuyorum hep, valla sende sor yaz buraya kuzum
Ben hastanede taktırmasalar bile evde takmak için istiyorum mutlaka ama hangisi,ne takılır bilemiyorum işte
Bence kullanmalısın çok fark ediyor canım. Ocean extramag kullanıyorum ben kemik ağrılarına birebir geliyor gerçekten. Sancı-kasılma olayı da en aza iniyor #reklamdeğil aman yazayım da. İlk gebeliğimde dediğin o çatı kemik ağrısını çok çekiyordum yürüyemiyordum ya acıdan. O zamanki doktorum hiç demedi magnezyum iç falan diye. Bu doktorum en başında kuyruk sokumu ağrısını çok yaşıyorum dediğimde verdi genellikle kullanıyorum. O zamandan beri bu tarz ağrılarım ya hiç olmadı ya az olduYok canım farklı bi ilaç verdi onu kullanıyorum takviye gibi bişey magnezyum vermedi daha öncede halbuki söylemiştim çatı kemiği ağrım çok fazla diye
Tansiyonunu ölçüyor musun kuzumKızlaar eli ve ayagı şişen varmı?benım hıc yoktu bu hafta ellerım sosıs gıbı oldu ayagımda hatrı sayılır şişti,normalmi ki bu
Gunde bır kez falan ölçüyorum bazen 12-9 cıktıgı oluyor ama genel olarak 11-8 kuzucum.Tansiyonunu ölçüyor musun kuzum
tuz mumkun oldugunca hic yeme canm .ama normalmis son haftalar bide hareket et mutlaka o da odemi azaltir.Gunde bır kez falan ölçüyorum bazen 12-9 cıktıgı oluyor ama genel olarak 11-8 kuzucum.
Benim 2-3 haftadır var canım, hatta sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor, akşama doğru azalıyor uyuyunca hooop yeniden şiş öyle saçma bir kısır döngü. Ben çok fazla da kilo almadım, suyu da reflüden dolayı oldukça tüketiyorum ama gebelik hormonlarından kaynaklı sanırım bu şişlikler.Kızlaar eli ve ayagı şişen varmı?benım hıc yoktu bu hafta ellerım sosıs gıbı oldu ayagımda hatrı sayılır şişti,normalmi ki bu
tuz mumkun oldugunca hic yeme canm .ama normalmis son haftalar bide hareket et mutlaka o da odemi azaltir.
Tesekkurler kızlar ıcımı rahatlattınız.Benim 2-3 haftadır var canım, hatta sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor, akşama doğru azalıyor uyuyunca hooop yeniden şiş öyle saçma bir kısır döngü. Ben çok fazla da kilo almadım, suyu da reflüden dolayı oldukça tüketiyorum ama gebelik hormonlarından kaynaklı sanırım bu şişlikler.
Tansiyon normalse sıkıntı olmaz sanırım ödem olmuş olabilir kuzum takiptesindir sen zaten. Yine doktoruna da danışırsın tabiGunde bır kez falan ölçüyorum bazen 12-9 cıktıgı oluyor ama genel olarak 11-8 kuzucum.
Tüm gün gibi değil ama arada vuruyor bana hareketlerimi kısıtlıyor ama aga regl oldum dedigim noktadaki gibi bir ağrı sancı vs olmuyo galibaadet sancisi gibi sanci cekiyormusunuz kizlar.gun boyu mesela.son 2 3 gundur gun boyu adet sancisi cekiyorum resmen.az bile olsa gun boyu suruyor .arada siddeti artiyor geri dusuyor felan.36.haftadayim
Benbenben sjdbjsbdjsjdjs normal diyolar tuzlu yemek veya az su içmek etkiliyor diyen var ama benim beslenme tarzim 9 aydır aynı hatta bi dönem aşşiri abartmistim şuan yer yok diye daha kısıtlı yiyorum ona rağmen bende şuan el ve ayak nanayKızlaar eli ve ayagı şişen varmı?benım hıc yoktu bu hafta ellerım sosıs gıbı oldu ayagımda hatrı sayılır şişti,normalmi ki bu
Bazılarında sancı odası oluyo galiba normal odada refakatçi ile değil de tek kaliyon o dedikleri yerde diye okumustum sanki eğer öyle oluyorsa yasak galibaKizlar devlette dogum odasina tlfn kabul ediyorlarmi acaba :) ne alaka diceksiniz ama orda sanci suremiz yani bekleme suremiz uzun olursa tlfna izin veriolarmi.acaba
Ben kilo da aldığım için olabilir diyodum ama az alana da oluyorsa bence de son dönem şişlikleri herhaldeBenim 2-3 haftadır var canım, hatta sabahları uyandığımda ellerim uyuşuk oluyor, akşama doğru azalıyor uyuyunca hooop yeniden şiş öyle saçma bir kısır döngü. Ben çok fazla da kilo almadım, suyu da reflüden dolayı oldukça tüketiyorum ama gebelik hormonlarından kaynaklı sanırım bu şişlikler.
Sanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdiTüm gün gibi değil ama arada vuruyor bana hareketlerimi kısıtlıyor ama aga regl oldum dedigim noktadaki gibi bir ağrı sancı vs olmuyo galiba
Benbenben sjdbjsbdjsjdjs normal diyolar tuzlu yemek veya az su içmek etkiliyor diyen var ama benim beslenme tarzim 9 aydır aynı hatta bi dönem aşşiri abartmistim şuan yer yok diye daha kısıtlı yiyorum ona rağmen bende şuan el ve ayak nanayparmak eklemlerim ağrıyor sabah çok fena zaten gece sifon çekmek işkence gün içinde hafiflese de o sızısı geçmiyor ve fark ettim ki ayagimda da aynı şekil bükünce veya alttan bastirinca ordaki eklemimsi yerlerim falan da sızlıyor son döneme girdik diye herhalde (bir haftadır başladı bende de malesef bu)
Bazılarında sancı odası oluyo galiba normal odada refakatçi ile değil de tek kaliyon o dedikleri yerde diye okumustum sanki eğer öyle oluyorsa yasak galibaumarım odamizda sancı cekeriz refakatçi ile falan bir nebze de olsa rahat ederiz yani
Ben kilo da aldığım için olabilir diyodum ama az alana da oluyorsa bence de son dönem şişlikleri herhalde
Telefon serbest değil diye biliyorum her hastanede aynı olmuyor doğum odası farklı oluyor telefon olayı biraz sıkıcıSanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
Umarım telefon serbest yere denk düşeriz sjjdjdjdjSanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
Aynen hastahsneye bağlı işteTelefon serbest değil diye biliyorum her hastanede aynı olmuyor doğum odası farklı oluyor telefon olayı biraz sıkıcı
Ben dogumhane katında beklemistim sezeryandan önce, telefon yasaktı orada nstye falan baglamistilar. Erken doğum yaptığım için doğumu durdurmaya çalıştılar baktılar olmuyor ameliyathaneye çıkardılar. Çok sıkıcıydi refakatcide olmuyor orada.Sanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
sehir hastanelerinde odanda doguruyon zaten refakatcinde yaninda istersen.yani serbesttir telefon tahminimSanci odasiyla dogum odan ayni oluyormus. Oyuzden dedim orda dogumu beklerken tlfn serbest olsa vakit gecerdi
Nasıl odanda doğuruyosunsehir hastanelerinde odanda doguruyon zaten refakatcinde yaninda istersen.yani serbesttir telefon tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?