• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Bizimki tumy de cok durmuyor agliyor yani cok kısa sürüyor malesef. Kafasi hala düz. Herkes zamanla gecer diyor ama doktora gittigimde sorcam cok uzuluyorum valla
Ben de ya. Her doktora gittiğimizde sorumsuz ebeveynmişiz gibi davranıyorlar. Eşim de evham yapıyor yok beyin gelişimine zararlıymış da, ameliyata kadar gidebilirmiş de. Daha ne yapacağım bilmiyorum 🙁

Ben de ya. Her doktora gittiğimizde sorumsuz ebeveynmişiz gibi davranıyorlar. Eşim de evham yapıyor yok beyin gelişimine zararlıymış da, ameliyata kadar gidebilirmiş de. Daha ne yapacağım bilmiyorum 🙁
Arkadaşımın oğlulun kafasıda oldukça yamukluk vardı hem bıngıldağı çok şişiyordu hem bir tarafı yok gibi bir tarafı şişmiş gibiydi şimdi bir yaşına geldi yusyuvarlak olmuş kafası doktorada götürdüler bişey dememişleerdi korkmuşlardı

Kızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar var 😅 benimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
5 saat sonra kalkıyor genelde ilk 4-5 saat uyuyor ama bu ay dan sonra bu düzen bozulacak sanırım 4. Aya girince😒
Dün merkeze gittik geldik misafirlerim vardı hep dışardaydık gedik tozduk uyku düzeni bozuldu gece 7 saat uyumuş çok şaşırdım
Ama ilk oğlum böyle değik ya halen 5 defa kalkar

Bizde bir aksilik olmazsa 4. Ayında gitmeyi planlıyoruz. Bir sonraki kontrolde doktorhna soracağım. Genelde denize götürün havuza sokmayın diyorlar. O simitleri bende düşündüm ama bizimkiler daha oturmadığı için sorun olmaz mı acaba onlarda oturur pozisyonda duruyor bebekler

Ayakları giriyor sanki deliklerden ama sorun olur mu bilemedim düz pozisyon gibi geldi bana ama bot olanlar var onlar oturmalı da olmazsa onu da doktora sorayım bi😂
Yaa benim de en çok istediğim şey denize sokmak. Hatta eşimle küçücükken denize sokmak istiyoruz diye doğum tarihini de ona göre planlayıp hamile kaldım. Şimdi takip ettiğim doktorlar 6 aydan önce olmaz diyor. 6. Ay Eylül'de o zamana kadar beklemeli miyiz bilmiyorum. Bir de benimki prematüre görünüşü daha minik aklım şaştı

Yaa benim de en çok istediğim şey denize sokmak. Hatta eşimle küçücükken denize sokmak istiyoruz diye doğum tarihini de ona göre planlayıp hamile kaldım. Şimdi takip ettiğim doktorlar 6 aydan önce olmaz diyor. 6. Ay Eylül'de o zamana kadar beklemeli miyiz bilmiyorum. Bir de benimki prematüre görünüşü daha minik aklım şaştı
Komple sokmayız ama ufaktan ayaklarını falan alıştırırız ya ablamgil 4aylıkken biraz soktular geçen sene ben de girsin istiyorum sorun olmaz bence dikkat edersek

Benimkinin tepkisi jsjwbevbejdkfkf ula zaten bir kere yapmışoz şimdi stres olduk mdnehwhwhwjkss
Ajbsjsbskwhdhjsndiwhje ben var ya akillanmam... Senin msji okudum yazamadan bir kanepeye yuvarlanmis olduk 🤭🤭🤭 ama digerlerini alintilayamadim ama geri çekilme dediğimiz korunma olmayan korunmayi hic bebek yokken yapiyoduk yani olursa da bebisimiz olur sıkıntı yok diyerek. Ama şuan öyle dusunemem pre ile bile kalan vardi hanginizdo unuttum pre ile yaparken de süresi önemli yoksa çıkıyor şerefsiz yerinde durmuyor poşet skhdksjdisjkd yani dikkat ediyorum. İşin kötüsü şu ben neyden korktuysam gebelik doğumda hepsini bir bir yaşadım. Bundan da korkup konuşup kendime cekmek istemiyorum saldım o yüzden 😆
Ya zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdim 🤣

Yav ahahahh seninki baya korkmuş 🤣 🤣 Sanki ikinciyi ebediyyen düşünmüyor gibi bir hali var 🤣
Evet ya üni kankilerimle grubumuz vardı 4 kisiyiz ben dahil ama bı sure sonra o kadar msj birikiyodu ki saldım bı sure sonra okumayi sjxhsjbdjdjd çok boş dönüyor 😆 insta yasak mı gerçi benim var da tek pp var yani post vs paylaşmıyorum aynı şey burda da pp koysam instadan hallice olacak skbdhshduwhjdjdj
Bende ikinciyi deldircem tutturdum mu anam izin vermedi😆köye gitmiştik abla dediki biz burda yorgan iğnesini batırıp deliyoz gel seninkini deleyim önce sarımsak sğrdü uyuşturdu güya 🤣sapladı ikisinede ipneyi acıdan öldüm 😅sonra kapandı kuyumcuda deldirdşm gene kapandı benim kulak memem küçücük galiba iki delik olmuyor kabullenmem uzun sürdü ama
Ben kikirdaktan deldirdim bir tane, sonra gittim yanına 2. Deldirdim kıkırdak jshdjsbdjs ama bie türlü iyileşmedi aşırı sert darbe alınca hep bir sızı vardı yani en son doğumda da çıkar dediler çıkardım kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid şuanda da acır kanar diye uğraşmadım geri takmaya 😂
30. 50. Ve 70. Günlerde bir hafra süren kanamalarım oldu adetti diye düşünüyorum ama bi daha olmadım bakalım

Rotadan sanırım canım ya da üşüttüm bilmiyorum rota da olmuştuk o gün denk mi geldi hastalandım ablamadım

Hahsfjashjafhj ay keşke düşğnmese ya ben istemiuom o istiyo kgfssfhjklş
Ben de istemiyorum o istiyo... Kardeşsiz mi olsun ipek vs diye skdbjsjd ben kardeşi olsun diye çocuk yapmaya da karşıyım ben istersem olmalı diye düşünüyorum 😅 ve şuan istemiyorum dikislerim anca iyileşti normale yeni donuyorken tekrar travma yaşamak istemiyorum yani 2. Kafamda hayalimde hiç yok he 3-5 seneye bilemem tabi ama şuan hiç konuşma strese sokma beni diyorum jsbdhsjdhsjdjj
Ayy çok kokuyorum yaa panik atak geçircem şimdi bak 😂

Muhtemelen bu benzer şey benimde önceki grubumda oldu gizli kurmuşlar herkesi çağırmamışlar en çok muhabbet edenler arasında grup aşırı muhabbetliydi diğer gruplara göre çok gözdeydi herkes bizi okurdu felan biranda doğuma bir ay kala kimse yazmaz oldu meğersem grup kurulmuş bunuda birisi ispiyonlamış yönetici ye grup kuran arkadaşlar ban yemeden önce gruba girip ağzımıza ettiler ne suçumuz varsa anlamadık haberimiz bile yok bizim gruptan kuran kişilerden biri ispitlemiş bizden bildiler baya kötü olmuştu herşey ben hamileydim ya ağlamıştım😅

Bencede burdan ilerlemek daha güzel 🥰

Onlar grubu baya kalabalık kurmuşlar sanırım 850 mesaj nedir 😆
Olan size olmuş desene sjdhshbdjsbdjdh boşver hayirsizlarmis belli ki kendi aralarinda kurduysalar bosver bi de uzmusler sizi o hâlde 🥹
Ha evet tanışmak güzel olur gerçek isimlerimizden bile haberimiz yok özelden üç beş kişiyke konuştuk tanıştık okadar 🥰
Ben adımı söyledim jehdjeheiejidjd yaşadığım yer de belli yeter daha ne allah bereket versin 🤭🤭
Benim sosyal medyam yok valla wp ve buraya bakıyorum canım sıkıldıkça 😂😂
Ben de pp var isim var ama paylaşım yapmıyorum işte kaydiriyorum sıkıldıkça mwndjsnd
Ben de bir hamile kaldım sonra bir baktım yanımda yöremde kim varsa hamile 😂😂😂 bugün okula gittim Begüm kuşuyla, uzak dur bizden diyorlar 😂😂😂

Hakkatten maşallah kızzz 🥰🥰🧿

Yani grup kurmak bana mı saçma geliyor anlamadım, biz de burdan ne güzel yazıyoruz paylaşıyoruz, birbirimizi anlıyoruz bence. Wp kurunca burdan farklı ne olacak ki hakkaten, ama evet instadan tqkipleşmek güzel olabilirdi ama çok da mecburi değil 🥰
katılıyorum jdjdhdjdjd wp bir süre sonra sarmayacak zaten eminim
Kızlar bebişleriniz gece kaç saatte bir uyanıyor. Gruptan okudum maşallah baya uzun uyuyanlar var 😅 benimki 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için
Benim bebe bu ara gece geç yatirdim iki gündür malesef o yüzden sabah 6-7 gibi uyanıyor ama geri uyuyor, normalde 7 de uyutuyodum akşam gece bir defa uyaniyordu, bazen hiç uyanmiyor dengesiz biraz tam emin değilim nsbdjdbdj emerek mi uyutuyorsun belki ondan olabilir 🥹 yeğenim de emerek uyuduğu için sık uyanıyor gece 🥹

Ajbsjsbskwhdhjsndiwhje ben var ya akillanmam... Senin msji okudum yazamadan bir kanepeye yuvarlanmis olduk 🤭🤭🤭 ama digerlerini alintilayamadim ama geri çekilme dediğimiz korunma olmayan korunmayi hic bebek yokken yapiyoduk yani olursa da bebisimiz olur sıkıntı yok diyerek. Ama şuan öyle dusunemem pre ile bile kalan vardi hanginizdo unuttum pre ile yaparken de süresi önemli yoksa çıkıyor şerefsiz yerinde durmuyor poşet skhdksjdisjkd yani dikkat ediyorum. İşin kötüsü şu ben neyden korktuysam gebelik doğumda hepsini bir bir yaşadım. Bundan da korkup konuşup kendime cekmek istemiyorum saldım o yüzden 😆

Evet ya üni kankilerimle grubumuz vardı 4 kisiyiz ben dahil ama bı sure sonra o kadar msj birikiyodu ki saldım bı sure sonra okumayi sjxhsjbdjdjd çok boş dönüyor 😆 insta yasak mı gerçi benim var da tek pp var yani post vs paylaşmıyorum aynı şey burda da pp koysam instadan hallice olacak skbdhshduwhjdjdj

Ben kikirdaktan deldirdim bir tane, sonra gittim yanına 2. Deldirdim kıkırdak jshdjsbdjs ama bie türlü iyileşmedi aşırı sert darbe alınca hep bir sızı vardı yani en son doğumda da çıkar dediler çıkardım kaldı öyle kqsbuwhdiwjdid şuanda da acır kanar diye uğraşmadım geri takmaya 😂

Ben de istemiyorum o istiyo... Kardeşsiz mi olsun ipek vs diye skdbjsjd ben kardeşi olsun diye çocuk yapmaya da karşıyım ben istersem olmalı diye düşünüyorum 😅 ve şuan istemiyorum dikislerim anca iyileşti normale yeni donuyorken tekrar travma yaşamak istemiyorum yani 2. Kafamda hayalimde hiç yok he 3-5 seneye bilemem tabi ama şuan hiç konuşma strese sokma beni diyorum jsbdhsjdhsjdjj

Olan size olmuş desene sjdhshbdjsbdjdh boşver hayirsizlarmis belli ki kendi aralarinda kurduysalar bosver bi de uzmusler sizi o hâlde 🥹

Ben adımı söyledim jehdjeheiejidjd yaşadığım yer de belli yeter daha ne allah bereket versin 🤭🤭

Ben de pp var isim var ama paylaşım yapmıyorum işte kaydiriyorum sıkıldıkça mwndjsnd

Benim bebe bu ara gece geç yatirdim iki gündür malesef o yüzden sabah 6-7 gibi uyanıyor ama geri uyuyor, normalde 7 de uyutuyodum akşam gece bir defa uyaniyordu, bazen hiç uyanmiyor dengesiz biraz tam emin değilim nsbdjdbdj emerek mi uyutuyorsun belki ondan olabilir 🥹 yeğenim de emerek uyuduğu için sık uyanıyor gece 🥹
Evet memede uyuyor

Ay yok artık bravo size nssvvehehwjwjwkdkckkvkd her fırsatı değerlendiriyosunuz mdnfnsnenwmwkwl

Evet memede uyuyor
Sebebi o olabilir belki emin değilim ama destek olarak görüyormuş memeyi tekrar emmek istiyorlar, uyutma şeklini değiştirmeyi deneyebilirsin belki bilmiyorum o da nasil olacaksa valla zorla uyutuyoruz onda da ayrı dert çıkıyor ana olarak işimiz zor 🥹

Ay yok artık bravo size nssvvehehwjwjwkdkckkvkd her fırsatı değerlendiriyosunuz mdnfnsnenwmwkwl
Valla diyorum bak kızın kocası uzak dur diyo sen de uzak dur dedim güldük sen de her köşede yakaliyosun diye skxbjsnd gel yanima uzan çıkacam birazdan dedi kandırdı beni iwsuwsjwhdjwksjsh

Ben bugün sağlık ocağında sordum. Tabi denize sokabilirsiniz bebeğe iyi gelir dediler. Ama kendi doktoruna da soracağım kontrole gidince. Doktorumuza çok güveniyorum onunla görüşünce yazarım burayada

Ya zaten saçmalık kız arkadaşım diyor ki telefona bir bakıyorum 850 tane mesaj oku oku biter mi telefonda hafıza da kalmaz bence en güzeli böyle ama instagramdan takipleşmek isterdim mesela bir sene olacak grupla bayağı hoş beş olduk ordan görüp tanımak isterdim 🤣

Yav ahahahh seninki baya korkmuş 🤣 🤣 Sanki ikinciyi ebediyyen düşünmüyor gibi bir hali var 🤣
İnstayı bende isterdim ya bu zor süreçlerde en büyük destekçilerim sizler oldunuz. Her sorunda sizlere danıştım. Çok merak ediyorum sizleri 😊

Benim ki hergün aynı değil ama genel olarak gece 00:30 da uyuyor. Gece 1 kez uyanıyor beslenme için. Sonra sabah 7 den itibaren 0-15 dk da bir bağırarak (muhtemelen gazdan) 9:30 a kadar falan yatakta kalıyoruz. Bizim düzenimiz çok kötü şuan 😔

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699 Begonvil9699
BEn geçen gun enfeksiyon icin gittim smear aldi benden. Ama sanirim enfeksiyonun çeşidine bakmak icin aldi. Dogumdan sonra herkesten aliniyor diye birsey yok sanirim ben hic duymadim. Ama hic bir skntin yoksa bile smear vermen iyi olur tum kadinlar icin önerilen bisey bende tam hakim degilim

Benim ki hergün aynı değil ama genel olarak gece 00:30 da uyuyor. Gece 1 kez uyanıyor beslenme için. Sonra sabah 7 den itibaren 0-15 dk da bir bağırarak (muhtemelen gazdan) 9:30 a kadar falan yatakta kalıyoruz. Bizim düzenimiz çok kötü şuan 😔
Beterin beteri var haline şükret dostum.. 😃

Ay sorcamtim unutmuşum smear ne için aldiriyon sen. Bir sıkıntı mi var yoksa hepimiz genel olarak dogumdan sonra gitmeli miydik bunun için sjbddjjd Begonvil9699 Begonvil9699
Ben 7. Ve 40. Gün kontrolleri için gittin kadın doğuma smear almadı. Gerekseydi alırdı doktorum ama yılda 1 yaptırmamız gereken bir test normalde de

Back
X