• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Boyu da az artiyor 1 cm hatta kafasi gecen ay yarim cm artmis ama yapmasi gerekenleri yaptigi icin doktor az ama sorun yok dedi.
Tabi ne zararı olacak ki 🧿

Beslenme duzenim de pek değişmedi sadece bestlaki , anne cayini falan bosladim bu aralar ama o kadar etki eder mi ki bilemedim 🤷‍♀️
Benim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrum 😒

Benim oglumda 3 ay boyunca kilo alamadi cok az aldi. Doktor once mama vermek istemedi sutunle ilgli degil dedi. Ama sonra anladiki sutum yetmiomus ve mamaya baslayinca toparladi yavrum 😒
Ayy iyi bari toparlamasina sevindim🙏 benimki de bi sekilde toparlar inşallah ya cuma gunu kontrol var onda da az cikarsa ve vermezse israrci olmayi dusunuyorum

Boyu da az artiyor 1 cm hatta kafasi gecen ay yarim cm artmis ama yapmasi gerekenleri yaptigi icin doktor az ama sorun yok dedi.
Tabi ne zararı olacak ki 🧿

Beslenme duzenim de pek değişmedi sadece bestlaki , anne cayini falan bosladim bu aralar ama o kadar etki eder mi ki bilemedim 🤷‍♀️
Anne çayının tek başına bu kadar etki ettigji sanmıyorum bazen yetmeyebiliyo işte 🫠 regl falansan o hafta tam anlamıyla geçene kadar da süt yetmeme sorunu yaşıyorum ben yeni düzeldi mesela bir sürü şey var da işte içine sindigi gibi ilerle gitsin ❤️

Benımkı mamayı falan gunduzlerı uyurken kandırıp yıyor artık iştah sıfır:( normalmı canım ya sen benden ondesın olmusmuydu boyle bir dönem?benımkıde kabız oldu heralde 3 gundur kaka yok yada bısey yemedıgı ıcın yapmıyor napsam bılemedım.sabahtan aksama mız mız:(
Gecen hafta hic kati yemedi, icim parcalandi, 2-3 gun emmedi de , mamayi da ben kesmistim kusuyor ondan mi acaba diye. Sonra duzeldi ama simdi kati yine az yiyor, kafa ceviriyor. en azindan emiyor, mamaya da iste geri donduk gunde bir iki biberon veriyorum. Atak donemi ya da distir ya , en buyuk rahatlaticilarimiz bu bahaneler artik😂

Ayy iyi bari toparlamasina sevindim🙏 benimki de bi sekilde toparlar inşallah ya cuma gunu kontrol var onda da az cikarsa ve vermezse israrci olmayi dusunuyorum
Evet bencede mamayi denemelisinz. Doktorun hemen mama vermesi guzel bisey ama olmuyorsada cok vakit kaybetmemek lazim sonucta cocuk doymuyor olabilir😏

Kızlar uzuuuun zamandır ugramiyorum buraya keyifler nasıl? Bebem 171 günlük oldu çok şükür zor ötesi günler geride kaldı sırada zorlar var sjsjjs on gündür yavaş yavaş tadimlara başladım birkaç gündür kakası değişti normal mi renk koyu hardal kıvam bebeklikteki gibi değil biraz daha katı..

Gecen hafta hic kati yemedi, icim parcalandi, 2-3 gun emmedi de , mamayi da ben kesmistim kusuyor ondan mi acaba diye. Sonra duzeldi ama simdi kati yine az yiyor, kafa ceviriyor. en azindan emiyor, mamaya da iste geri donduk gunde bir iki biberon veriyorum. Atak donemi ya da distir ya , en buyuk rahatlaticilarimiz bu bahaneler artik😂
Ayy gercekten babam hep diyorki cocuk bır cıcektır bır bakarsın solar bır bakarsın açar aniden 😀ben hıza yetısemıyorum tum dıger yorgunluklar yıne moral bozmuyor ama hastalık ve yemeden ıcmeden kesılme cok etkılıyor benım sınır sıstemımı🥲dedıgın gıbı ıcım ıcımı yıyor sonra,bız bu bebelerı nasıl evlendırecez hahaha😀ben evlendıremem😝

Kızlar uzuuuun zamandır ugramiyorum buraya keyifler nasıl? Bebem 171 günlük oldu çok şükür zor ötesi günler geride kaldı sırada zorlar var sjsjjs on gündür yavaş yavaş tadimlara başladım birkaç gündür kakası değişti normal mi renk koyu hardal kıvam bebeklikteki gibi değil biraz daha katı..
Normal.normal😀

bebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyor 😀 bay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi 😀

bebişler nasıl kızlar ? birlikte oynadığınız oyun vs var mı ? bizimki kafa takuşturmayı öğrendi tos deyince gelip vuruyor 😀 bay bay yapmayı öğretmeye çalışıyorum ama henüz anlayamıyor onu. Bir de bugün işe giderken arkamızdan çok ağladı ilk kez. içim gitti ben de yolda ağlaya ağlaya araba kullandım bihter zşyagil gibi 😀
Bizimki pek oyundan filan anlamıyo şu an, yani izliyo biz bi şeyler yapınca ama eşlik edemiyo yavrum 😄 arkandan ağlaması insanı üzüyor cidden ya haklısın valla ağlamakta

Benimki de 171 günlük ama daha başlamadık tadımlara. 20 eylülde kontrolü var, doktor o günü bekleyin ben yönlendireyim birlikte ilerleyelim dedi bekliyoz bakalım

Çok güldüm😀bızımkı gel gel gel yapıyo bıde dede falan dıyo bılımclı demıyordur tabıı ama dedede dıyo😀oyunda oyun matımız var orda takılıyoruz bu ara yalnız ne atagıysa cok fena elınden bısey al kıyametler kopuyor ılla yıcek elındekını 😀herseyı yemek ıstıyor mama harıc😀

Bizimki pek oyundan filan anlamıyo şu an, yani izliyo biz bi şeyler yapınca ama eşlik edemiyo yavrum 😄 arkandan ağlaması insanı üzüyor cidden ya haklısın valla ağlamakta
Ben daha işr başlamadım başlamama var biraz daha ama en büyük korkum nasıl uyuyorlar ya. Benim bebeğim ben olmadan asla uyumuyor kucağımda sarılıp pışpışla uyuyor😔

Oyun matında top at tut yapıyoruz ama tam anlamıyor eh işte. Kollarından tutup yürütüyorum en sevdiği aktivite 😀 bir de sesli kitap fivi oyuncağı var müzik falan çalıyor ona basmayı öğretiyorum arada yapıyor arada yapmıyor rastgele elini vuruyor işte 😀

Ben daha işr başlamadım başlamama var biraz daha ama en büyük korkum nasıl uyuyorlar ya. Benim bebeğim ben olmadan asla uyumuyor kucağımda sarılıp pışpışla uyuyor😔
İçin rahat olsun canım benimki de öyleydi nasıl uyutcak diye korkuyodum. Aynı şekilde teyzesinin kucağında göğsünde uyuyor mışıl mışıl 🥰 hatta bu zamana kadar ben ayağımda sallauarak asla uyutamadım ama teyzesinde 3 kere falan uyudu

İçin rahat olsun canım benimki de öyleydi nasıl uyutcak diye korkuyodum. Aynı şekilde teyzesinin kucağında göğsünde uyuyor mışıl mışıl 🥰 hatta bu zamana kadar ben ayağımda sallauarak asla uyutamadım ama teyzesinde 3 kere falan uyudu
Ay kuzum benimm 🥰 cidden korkuyor insan uyumayacak ne olacak huyunu suyunu bilmezler vs diye ama alışıyor demekki 🥰

Back
X