• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Hahsjsjsjdjdf ya sağlık ocağı 69 ölçtü bir iki gün sonra doktoruna gittik daha kısa ölçtü o anki yıkılış kdkdndnejwkwks
İyi o zaman ya bakıyorum hepsi uzun taktım biraz dkdkdkdkkssğ
Güneş de 64 cm di geçen ay. Bu ay zaten çağla şikel diyeti yaptığı için 1 cm bile uzadığını düşünmüyorum 😄 takma takma hiç hepsinim gelişimi farklı.

Güneş de 64 cm di geçen ay. Bu ay zaten çağla şikel diyeti yaptığı için 1 cm bile uzadığını düşünmüyorum 😄 takma takma hiç hepsinim gelişimi farklı.
Kıyamam kuzulara ya benimki de gece uyumadığı için çok uzamıyor maalesef doktor gece uykusu çnemli dedi 22.00-02.00 yada 3 arası uyuyor olması lazım dedi bizimki 12-1 anca uyuyor uyanıyor da sürekli

Kıyamam kuzulara ya benimki de gece uyumadığı için çok uzamıyor maalesef doktor gece uykusu çnemli dedi 22.00-02.00 yada 3 arası uyuyor olması lazım dedi bizimki 12-1 anca uyuyor uyanıyor da sürekli
Aynısı işte. Bizimki de doğduğundan beri hiç erken uyutamadık. 😔 bebek dediğin 20-21 gibi uyur. Bizimkiler değişik biraz 😄

Evet asla uyutamıyorum uyusa bile şekerleme gibi 30dk sonra uyanıyor gece uykusuna geçiremiyorum djjddjsjsk napıcaz böyle
Valla bilmiyorum ya haftaya da işe başlayacağım. İşe başlamadan düzene sokarım diyordum olmadı 😔 uyku eğitimi düşünüyorum ama biraz daha büyümesi lazım şuan kıyamam

Valla bilmiyorum ya haftaya da işe başlayacağım. İşe başlamadan düzene sokarım diyordum olmadı 😔 uyku eğitimi düşünüyorum ama biraz daha büyümesi lazım şuan kıyamam
Evet çok önemli aslında bu :( ben düzene sokamadım ablam geldi o da uyutmaya çabalamıyor gece köta uyursa uyutuyor maalesef notmalde biz daha erken denşyorduk düzen de bozukdu
Uyku eğitimi mantıklı gibi aslında

Peki tatlılardan sonra sebzeler gelince zorlanıyor mu ? Yani ben yoğurt, avokado, kabak, brokoli, havuç falan gibi gideyim diye düşündüm. Hatta meyveleri en en son veririm 8 aylık falan olur ancak öyle veririm diye düşündüm. Zaten çok kendim de meyve sevmiyorum bomboş şeker gibi geliyor bana vitamin vs ama sürekli de meyve vermek taraftarı değilim şekerli olduğu için. Tabi bu benim şahsi görüşüm daha doktorumuza gitmedik henüz paylaşmadım onunla :)
Şuana kadar bir sorun yaşamadık. Ben evde o an ne varsa onu vererek ilerledim. Yemediği zaman yoğurt ile karışık veriyorum. O vitamini alması bana yeterli geliyor. Yoksa ben de mesela oturup haşlanmış kabak yemeyi sevmiyorum, biz yetişkinler bile her besini sevmiyoruz. O yüzden lif alabileceği başka alternatifi varsa mesela havuç brokoli yiyorsa sorun etmemeye karar verdim.

Aynısı işte. Bizimki de doğduğundan beri hiç erken uyutamadık. 😔 bebek dediğin 20-21 gibi uyur. Bizimkiler değişik biraz 😄
Evet asla uyutamıyorum uyusa bile şekerleme gibi 30dk sonra uyanıyor gece uykusuna geçiremiyorum djjddjsjsk
Benim oğlum da öyleydi. Tatile gidince bol bol yüzdürdüm. Maşallah Kendiliğinden uyku saati öne geldi. Hem şaşırdım hem de sevindim. Çok da umursamıyordum açıkçası yattığı saati 🤭

Evet çok önemli aslında bu :( ben düzene sokamadım ablam geldi o da uyutmaya çabalamıyor gece köta uyursa uyutuyor maalesef notmalde biz daha erken denşyorduk düzen de bozukdu
Uyku eğitimi mantıklı gibi aslında
İşten dönünce de hemen uyusun istemem biraz vakit geçirmek isterim zaten çok özleyeceğim 🥹 ama tabi minnoşumun gelişimi çok önemli. İşe başlayayım düzene sokamazsam 8. Ay gibi başlarım uyku eğitimine ama ağlatmalı olmayan birşey bulmam lazım.
Çok güldüm ya çok tatlısın 🤣
Çok teşekkürler 🥰

Bir de suç benim üstüme kaldı iyi mi senin yüzünden diyor niye herşeyi biz cekiyoruz anlamadım erkekler gitsin taksın spirali 😄
Niye senin yüzündenmiş, korunmak erkeğin görevi bence. Korunmak istemeyen erkeğe tek çözüm bence daha fazla çocuk istiyor gibi davranmak 🤣

Kızlar irmik pirinç unu ya da yulaf verdiniz mi benimki 6aylık olmak üzere yarın denemek istiyorum ama erken mi
irmik pirinç denedim bişey olmadı ama yulaf bi kere verdim kızarıklar oluştu bidaha denemedim henüz. önceden denettiğin sorun yaşamadığın bişeylerle karıştır ver bence çünkü tek başlarına hiç tadı yok onların

Herkese merhaba hanımlar benim bebek 3 4 gündür nerdeyse her saat başı uyaniiyor emerek geri yatıyor çünkü ağlıyor emmeden sakinlesmiyor 6. Ay aşılarını olduk benim tosun paşa 76 cm 9.200.cikti 200 Gr kıyafetlerden filan düştü birde şüpheli korunmasız bir ilişki oldu onun tirsakligiyla yaşıyorum hala regl olmamış olmama güvendim ama inşallah bişey yoktur bunu da atlatirsam gidip spiral taktircam😳
ne güzel yav benim ufaklık 6,5 aylık 68 cm 6700 daha 1 yaşına kadar yaşıtlarını yakalayamaz daha diye düşünüyorum :/ ben de merak ediyorum acaba hep ufak mı kalacak minyon bi tip mi olacak

Niye senin yüzündenmiş, korunmak erkeğin görevi bence. Korunmak istemeyen erkeğe tek çözüm bence daha fazla çocuk istiyor gibi davranmak 🤣
Zaten hali hazırda 3 bebe delirmeye az kaldı
ne güzel yav benim ufaklık 6,5 aylık 68 cm 6700 daha 1 yaşına kadar yaşıtlarını yakalayamaz daha diye düşünüyorum :/ ben de merak ediyorum acaba hep ufak mı kalacak minyon bi tip mi olacak
Hiç bişey olmaz gayette yakalar hem gerçekten ergenlikte belli oluyor herşey benim üç bebekte farklıydı fiziken sadece aşırı memeciler

Şuana kadar bir sorun yaşamadık. Ben evde o an ne varsa onu vererek ilerledim. Yemediği zaman yoğurt ile karışık veriyorum. O vitamini alması bana yeterli geliyor. Yoksa ben de mesela oturup haşlanmış kabak yemeyi sevmiyorum, biz yetişkinler bile her besini sevmiyoruz. O yüzden lif alabileceği başka alternatifi varsa mesela havuç brokoli yiyorsa sorun etmemeye karar verdim.
Ya ben işte o insanım :) kabak haşlar yerim yani çiğ bile yerim o derece seviyorum sebzeleri falan. Çoğu sebzeyi direkt sadece haşlama yiyorum hiç yağsız, salçasız. Bu arada aklınıza zayıf falan gelmesin 70 kiloyum :) ama beslenme şeklim o şekilde öyle seviyorum. İnşallah oğlum da bana çeker. Babasına çekerse gut olur protein et yemekten. O yüzden ben kendim gibi alıştırmak istiyorum ama bebek istemedikten sonra boş

Kız eşimin annesi 150 anca var babası da 170 ama eşim 183 ndndndnxmxs ben 158im tabi minyonum ndndnddnmsdm
Benim bebeğim 48 cm doğdu şuan 71 cm civarı ama bizler uzunuz ben 172 eşim 187 cm. Sağlığı yerindeyse hiç takılma ben çok üzülüyordum minik doğdu anne karnında kilo alamadı vs de hiç önemli değilmiş hep tecrübesizlik işte şimdiki aklım olsa takmam hiç ve kıyas yapmam insan ister istemez merak ediyor haklısın ama. Ben de düşünüyorum zaman zaman o öyle bu niye böyle falan diye oluyor yani takma hiç

Yumurta alerjisi olanlar bebeğinize kahvaltıda ne veriyorsunuz ya🥲 Avakado şeftali yemekten bıkmıştır yavrum bugün de muz yoktu ekşi geldi yiyemedi çocuğum ben bile yiyemedim🤣

Back
X