2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Benim de oğlum sırtüstü sürünüyor. Ben de dikkat edeyim, park yatak en iyisi gerçekten

Ben de yastıkla barikat koyup bırakıyorum. Nasıl aşmış ki yastığı? Dönüyor muydu normalde de?

Çok geçmiş olsun. Onlar bizden daha dayanıklı Allahın izniyle umarım hiçbir şey olmayacak

Ay çok geçmiş olsun valla anlık oluyor her şey, benimki yastıkların üzerine çıkıyor, gece bi anda ayağa kalkıyor emekliyor vs. Biz de yerde yatıyoruz artık

Benimki de 3.5 aylikken dustu yuksek yataktan bisey olmadi ben yastik bile koymamistim donemiyo diye. Gecmis olsun.
Simdi surekli kalkiyor emekliyor tirmaniyor yuvarlanip oturdugu yerden ileri sicrayip duruyor. Yerde yatiyoruz onu koseye sikistiriyorum. Yine de ayagimin ucuna gidip ustumden atlayip dusmeyi basariyo yere. 2 gundur yere dusuyo gece

Bebegimin ilk defa atesi cikti. 38.3 oldu dus aldirip calpol verdik 37.6 oldu. Sirkeli suyla kompres yaptik 37.4 oldu ama cok huzursuz aglayip duruyo sadece meme emince sakinleyip uyumaya devam edebiliyo ama bi sure sonra memeyi birakip donuyo ve geri dalamiyo agliyo hemen.
Ilk kez oldugu icin ne yapacagimi bilemedim anneme ve teyzeme sordum. Sen atesini dusurdukten sonra bi daha yukselirse doktora git dediler.
NIye boyle oldu anlamadim acaba disten mi diye dusunuyorum ama gorunurde bi fark gormuyorum damaklarinda falan. Salyasi var her seyi isiriyo ama her zamanki sekilde yani extra bisey goremedim. Calpolden sonra da emzirdim biraz kustu.
Dis olabilir mi acaba disi de cikmadi hic. Yoksa gece usuttu falan mi. Ya da suyunu hep tukuruyo icmiyo acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Sizce ne yapmaliyim?
Atesi tekrar yukselirse hemen acile gotureyim dimi?

Ben de emzik alıcam 490 tl belki indirim olur diyorum yine oyuncak kıyafet fln d abakarım. Mont almadım daha mont şapka alcam
Ben emziği 325 e aldım kızz
3 kere kalksam benden iyisi yok uykumu alırım hdjxj

Ben emziği 325 e aldım kızz

3 kere kalksam benden iyisi yok uykumu alırım hdjxj
Nerden aldın bir de avent 6-18 ay mı
Sen oyuncak araba siparis etmistin geldi mi begendi mi bebis
Evet canım geldi çok beğendi epey oyalanıyor onunla kornaya basıp gezdiriyoruz mutly oluyor evde :) yarın da dışarı çıkaracağım onunla. Bu arada diş ateşi 38i geçer mi bilmiyorum düşmezse bir göster istersen

Benim kızımda huysuz bu ara aşıdan sonra ateşi çıktı düştü şimdi diş sıkıntısı yaşıyoruz salyası çok akıyo durgun ama dişten o kadar ateş olmaz diye biliyorum kulak enfeksiyonu falan olabilirmi

Disin duzelmesi demek 20 disin tamaminin cikmasi di mi djdjdjdj bir kac yilimiz var gbi onun icin. Bi arkadasimin bebelerin3 yasinda, hala gece uyaniyorlar yataga geliyorlar dedi
Yok kız önler kadar arkalar zorlamiyo galiba veya bebeler de paralelde büyüyor diye anlamiyoruz bu kadar huysuzluklarini diye düşünüyorum nsbdjendjd gece uyanmama mevzusu daha sürer malesf

Aynen valla ben de korkarim içimden bile düşünerek dahi kınamak istemiyorum kimseyi

Ödem oluyo ya diktikleri yer falan ondan öyle gelmiştir wjsbjwjdidjd benim yerimden kalkacak halim yoktu olduğum yerde saga sola dönme dışında bir hareketim olmadi whshhwnd evde de 1 hafta sonra anca bakabildim skdhjejdejdjd

Geçmiş olsun canım

Diş ateşi aşırı yukselmez diye bir şey görmüştüm 38 ya da 39 sonrası işe dişten değildir diyordu doktor. Tekrar cikarsa götür bence aşı ateşi değil çünkü geçmiş olsun düştü mü nasıl oldu miniş

Merhaba bebeklerin kıyafetlerinden lekeleri nasıl çıkarıyosunuz hiç çıkmıyo çamaşır sodasına bastım yine çıkmamış

Merhaba bebeklerin kıyafetlerinden lekeleri nasıl çıkarıyosunuz hiç çıkmıyo çamaşır sodasına bastım yine çıkmamış
Uni baby leke çıkarıcı sıkıp bekletip yıkıyorum ancak ben de her lekeyi çıkaramıyorum. Daha iyi alternatif varsa dinlemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…