- 21 Eylül 2017
- 3.018
- 7.377
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.801
Benim de oğlum sırtüstü sürünüyor. Ben de dikkat edeyim, park yatak en iyisi gerçektenTeşekkür ederim. Evet dönüyor, tam emeklemiyor ama sürünüyor arada nasıl oldu hicbir fikrim yok kesin yastığı itip oyle düştü çünkü yastık da yerdeydi. Aman dikkat edin bende aşamaz yastıkları diye düşünüp bırakıyordum ama kaza geliyorum demiyor. Bundan sonra sadece park yatağına koyucam.
Ben de yastıkla barikat koyup bırakıyorum. Nasıl aşmış ki yastığı? Dönüyor muydu normalde de?
Çok geçmiş olsun. Onlar bizden daha dayanıklıAllahın izniyle umarım hiçbir şey olmayacak
Ay çok geçmiş olsun valla anlık oluyor her şey, benimki yastıkların üzerine çıkıyor, gece bi anda ayağa kalkıyor emekliyor vs. Biz de yerde yatıyoruz artıkTeşekkür ederim. Evet dönüyor, tam emeklemiyor ama sürünüyor arada nasıl oldu hicbir fikrim yok kesin yastığı itip oyle düştü çünkü yastık da yerdeydi. Aman dikkat edin bende aşamaz yastıkları diye düşünüp bırakıyordum ama kaza geliyorum demiyor. Bundan sonra sadece park yatağına koyucam.
Benimki de 3.5 aylikken dustu yuksek yataktan bisey olmadi ben yastik bile koymamistim donemiyo diye. Gecmis olsun.Kızlar bebişim yataktan düştü inanilmaz korktuk, mama vermiştim hadi eşimin yanına yatırdım ben tuvalete gidip gelene kadar bide yastiklarla barikat kurdum, sen eşim dal uykuya eşimin düştü çocuk düştü bagirmasiyla nasıl gittigimi bilmiyorum yanina agliyordu yavrum eşim desen panik olmuş saga sola kosturuyor hastaneye götürelim diye. Eşime de kendime de çok kızdım keşke kendi park yatağına koyup gitseydim. Şimdi hastaneye geldik doktor şuanlık bişey yok dedi muayene etti kusma olmamasi iyi dedi. Tomografi cekildi rapor çıktı kanama veya kırık yok çok şükür ama 24 saat takip edin dedi doktor.Başına gelen oldu sanırım grupta birinin çok korkuyorum inşallah 24, saat icinde bisey olmaz. Aman diyim ben yaptım siz sakın yatağınıza birakmayin çok hareketliler nezaman ne olacağı belli olmuyor.
Ben emziği 325 e aldım kızzBen de emzik alıcam 490 tl belki indirim olur diyorumyine oyuncak kıyafet fln d abakarım. Mont almadım daha mont şapka alcam
3 kere kalksam benden iyisi yok uykumu alırım hdjxjHayirli olsuuuun
Benimkinde dun emdi kustu emdi kustu sanki doymaya degil de sakinlesmeye emiyordu, bakalim ne cikacak
Uykusuzlukla basedemiyorum
Ben baktim, 1 ay gecmisti, sonra bir daha bakamadim hic
Ben anlamiyorum asla ya neyi yanlis yapiyorum, bazen 3 saat uyuyor bazen bir saat, cok yoruldum en az 3 defa uyaniyorum ve enkazim
gunduz yaptiklatrini gece de tekrarliyorlarmis surekli o heyecanla, bizimki gunduz ciglik atmaya basladi, annem her seferinde konusacak diyordir dir anlatiyor bir sey zaten ne kadar zor bebe olmak da ya
Ben gecen gidip hepsisi bir yerden topladim, cok kaliteli almadim ama zaten 3 ay anca giyecekasil cok iyi bir astronot istiyorum, onu buyuk alirim biraz. -10 lara dusuyormus hava evden cikmadan nasil yazicaz acaba
Amazona bakın bence biBende emzik suluk bekliyorum kasım indirimlerini olursa paylaşın lütfen ben kupon falan anlamıyorum ya
Sen oyuncak araba siparis etmistin geldi mi begendi mi bebisBen de emzik alıcam 490 tl belki indirim olur diyorumyine oyuncak kıyafet fln d abakarım. Mont almadım daha mont şapka alcam
Nerden aldın bir de avent 6-18 ay mıBen emziği 325 e aldım kızz
3 kere kalksam benden iyisi yok uykumu alırım hdjxj
Evet canım geldi çok beğendi epey oyalanıyor onunla kornaya basıp gezdiriyoruz mutly oluyor evde :) yarın da dışarı çıkaracağım onunla. Bu arada diş ateşi 38i geçer mi bilmiyorum düşmezse bir göster istersenSen oyuncak araba siparis etmistin geldi mi begendi mi bebis
Benim kızımda huysuz bu ara aşıdan sonra ateşi çıktı düştü şimdi diş sıkıntısı yaşıyoruz salyası çok akıyo durgun ama dişten o kadar ateş olmaz diye biliyorum kulak enfeksiyonu falan olabilirmiBebegimin ilk defa atesi cikti. 38.3 oldu dus aldirip calpol verdik 37.6 oldu. Sirkeli suyla kompres yaptik 37.4 oldu ama cok huzursuz aglayip duruyo sadece meme emince sakinleyip uyumaya devam edebiliyo ama bi sure sonra memeyi birakip donuyo ve geri dalamiyo agliyo hemen.
Ilk kez oldugu icin ne yapacagimi bilemedim anneme ve teyzeme sordum. Sen atesini dusurdukten sonra bi daha yukselirse doktora git dediler.
NIye boyle oldu anlamadim acaba disten mi diye dusunuyorum ama gorunurde bi fark gormuyorum damaklarinda falan. Salyasi var her seyi isiriyo ama her zamanki sekilde yani extra bisey goremedim. Calpolden sonra da emzirdim biraz kustu.
Dis olabilir mi acaba disi de cikmadi hic. Yoksa gece usuttu falan mi. Ya da suyunu hep tukuruyo icmiyo acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Sizce ne yapmaliyim?
Atesi tekrar yukselirse hemen acile gotureyim dimi?
Yok kız önler kadar arkalar zorlamiyo galiba veya bebeler de paralelde büyüyor diye anlamiyoruz bu kadar huysuzluklarini diye düşünüyorum nsbdjendjd gece uyanmama mevzusu daha sürer malesfDisin duzelmesi demek 20 disin tamaminin cikmasi di mi djdjdjdj bir kac yilimiz var gbi onun icin. Bi arkadasimin bebelerin3 yasinda, hala gece uyaniyorlar yataga geliyorlar dedi
Aynen valla ben de korkarim içimden bile düşünerek dahi kınamak istemiyorum kimseyiBen var ya kınadığım ne varsa yaşadım bu doğum sonrası süreçte. Allah beni ibreti alemlik etti. Daha da kimseyi kınamam. Pat pat söylerim gerekirse hatta gerekmesin mümkünse. Öyle çok korkuyorum kınamaktan…
Ödem oluyo ya diktikleri yer falan ondan öyle gelmiştir wjsbjwjdidjd benim yerimden kalkacak halim yoktu olduğum yerde saga sola dönme dışında bir hareketim olmadi whshhwnd evde de 1 hafta sonra anca bakabildim skdhjejdejdjdHahahah kızlar ben vajinal doğum yaptım ve epiyo dikişim var ilk diktiler tuvalete gittim doktor muayene için geldi dedim ki bu aşağıda diktiğiniz şeyi ne zaman çıkarttırmaya geleyimay rezillik doktor birşey yok ki orda dikişin var o kendi eriyecek dedi ama varya kalıp gibi bişey vardı sabun büyüklüğünde abi hissettim meğerse değilmiş
Gece uykulari neydi ben unuttum jsbsbbwnsbwbdjdnxjjd bizde yok gibi bişi olduGece uykularınız nasıl kızlar? Ne zaman az uyanmaya başlıcaz :'(
Geçmiş olsun canımKızlar bebişim yataktan düştü inanilmaz korktuk, mama vermiştim hadi eşimin yanına yatırdım ben tuvalete gidip gelene kadar bide yastiklarla barikat kurdum, sen eşim dal uykuya eşimin düştü çocuk düştü bagirmasiyla nasıl gittigimi bilmiyorum yanina agliyordu yavrum eşim desen panik olmuş saga sola kosturuyor hastaneye götürelim diye. Eşime de kendime de çok kızdım keşke kendi park yatağına koyup gitseydim. Şimdi hastaneye geldik doktor şuanlık bişey yok dedi muayene etti kusma olmamasi iyi dedi. Tomografi cekildi rapor çıktı kanama veya kırık yok çok şükür ama 24 saat takip edin dedi doktor.Başına gelen oldu sanırım grupta birinin çok korkuyorum inşallah 24, saat icinde bisey olmaz. Aman diyim ben yaptım siz sakın yatağınıza birakmayin çok hareketliler nezaman ne olacağı belli olmuyor.
Diş ateşi aşırı yukselmez diye bir şey görmüştüm 38 ya da 39 sonrası işe dişten değildir diyordu doktor. Tekrar cikarsa götür bence aşı ateşi değil çünküBebegimin ilk defa atesi cikti. 38.3 oldu dus aldirip calpol verdik 37.6 oldu. Sirkeli suyla kompres yaptik 37.4 oldu ama cok huzursuz aglayip duruyo sadece meme emince sakinleyip uyumaya devam edebiliyo ama bi sure sonra memeyi birakip donuyo ve geri dalamiyo agliyo hemen.
Ilk kez oldugu icin ne yapacagimi bilemedim anneme ve teyzeme sordum. Sen atesini dusurdukten sonra bi daha yukselirse doktora git dediler.
NIye boyle oldu anlamadim acaba disten mi diye dusunuyorum ama gorunurde bi fark gormuyorum damaklarinda falan. Salyasi var her seyi isiriyo ama her zamanki sekilde yani extra bisey goremedim. Calpolden sonra da emzirdim biraz kustu.
Dis olabilir mi acaba disi de cikmadi hic. Yoksa gece usuttu falan mi. Ya da suyunu hep tukuruyo icmiyo acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Sizce ne yapmaliyim?
Atesi tekrar yukselirse hemen acile gotureyim dimi?
Uni baby leke çıkarıcı sıkıp bekletip yıkıyorum ancak ben de her lekeyi çıkaramıyorum. Daha iyi alternatif varsa dinlemek isterimMerhaba bebeklerin kıyafetlerinden lekeleri nasıl çıkarıyosunuz hiç çıkmıyo çamaşır sodasına bastım yine çıkmamış
Deterjan çıkarmıyo organik olduğu içinUni baby leke çıkarıcı sıkıp bekletip yıkıyorum ancak ben de her lekeyi çıkaramıyorum. Daha iyi alternatif varsa dinlemek isterim
4. Diş çıktı kızlarEn zor azı dişi diyorlar.
Poyrik bugün 2 kere ishal gibi kaka yaptı. Hafif ateşi de var gibiydi. Muhtemelen 4. Diş geliyor
Size bi haberim varBenim de oğlum sırtüstü sürünüyor. Ben de dikkat edeyim, park yatak en iyisi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?