2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet diş ateşinde vücut ısısı yükseliyor sadece 37-37,5 civarı oldu bizde. Ama ateş olmuyor

Çok geçmiş olsun canım. Bizim doktorumuz daha 2 aylıkken sakın dönemez edemez deyip çocuğu koymayın yüksek bi yere demişti. Hele şimdi hiç. İstediği kadar yastık olsun aşar onlar. Her şey bi tecrübe. Ona dikkat etsem başka bi tehlikeyle karşılaşıyorum Rabbim korusun her birini …
Bugün yürüteçteydi mutfak çekmecesini açtı ben yanındaydım ilk defa açtı be elini çekmecenin üzerine koydu. Es kaza itse çekmeceyi eli sıkışacak…
2. Hadise yine yürüteçle oldu balkona perde taktık eşim taktı minik minik vidaları var Orda mermerin üzerinde duruyordu. Arkadaşım geldi benim bebek de balkona gelmek istedi yürüteçle aldık koyduk. Normalde sadece ek gıda hazırlarken koyuyorum yürğteçe günde max yarım saat. Her neyse başımı çevirmemle elinde o küçük vidaları görmem bir oldu. Allah korusun ağzına götürebilirdi gözümüz üzerlerinden bir saniye ayrılmamalı artık…

Ayy her gün kendilerini aşıyor bu fındıklar
Ah sorma. Hatta eşim uyandırdı sabah bak bakınıyor yine diye. Sen bi kalk ayaklarının üzerine bir de aşağı bakıyordu nasıl fırladım uyku sersemi yakaladım tşörtünden. Annelik delilik diye boşuna demiyorlarmış

Babaların asla müdahale etmeyip seyretmesi

Babaların asla müdahale etmeyip seyretmesi
O kadar anlık oldu ki aslında ona da bişe diyemem çünkü hep dizlerinin üzerinde bakınıyordu. benden tarafa olduğundan hemen bi refleksle fırladım. Ama 2 kere eşimin yanında düştü bi yerlere kalkmaya çalışırken ay ne söylendim eşime diyo ki böyle böyle öğrenecek ben müdahale etmem ama daha küçük dedim onun zamanı şimdi değil. Sen onu kolla o gene tutunup kalksın ama düşerse yakala hani.
O gece bir de ne okudum. Anneler hep kaygılıdır ve korumacıdır diyor okuduğum yazıda. Bebek annesinden benim yanımda güvendesin mesajı alırken babamın rahatlığından da bunu başarabilirsin mesajı alıyormuş denge buymuş. Tamam da düşüp ağlamasınlar

Bizde de babası yüzüne çıkardığı kıyafeti atıyor giyinirken oyalıyormuş o da seviniyor veya tummy time sevmiyor, eşim ıh ıh dese de almıyor. Her istediğinde kucağa mı alacakmışız geçen ayıptır söylemesi döner yedik. Yemek bitti diyo ki sana bir şey itiraf edicez. Ne oldu dedim. Biz senden gizli döner yedik diyo bana çaktırmadan yedirmiş iyi ki hasta olmadı

Bolca emzir ateşi en kolay idrarla atarlarmış sürekli emzir oda sıcak olmasın üstü kalın olmasın bi bezi ıslatıp eklem yerlerine sür su ne soğuk ne sıcak olsun. Bir de elleri ayakları nasıl şuan soğuk mu

Ah yaa ay yedirmesin bi daha ya tuzlu yağlı falan

Beni hatırlıyor olabilirsin canım. 2 ay oldu. Tomografi temiz çıktı, kusma vb olmadı. Geceydi zaten, eve gelince uyudu. dr uyusun ellemeyin demişti. 1 gün gözlemledim sadece. Çok geçmiş olsun.

Kötü bir tecrübe oldu artık koymam da işte ömrümden ömür gitti çok korktum. Seninki de neler atlatmış Allah hepimizin bebişleri korusun. Dediğin gibi artık gözümüzü saniye ayırmama evresine geldik.

Beni hatırlıyor olabilirsin canım. 2 ay oldu. Tomografi temiz çıktı, kusma vb olmadı. Geceydi zaten, eve gelince uyudu. dr uyusun ellemeyin demişti. 1 gün gözlemledim sadece. Çok geçmiş olsun.
Evet hatırladım canım . Çok şükür şimdilik benimki de uyuyor bir sıkıntı görünmüyor. Uyanıkken de her günkü gibi hareketliydi gülücükler falan o yüzden içim biraz olsun rahatladı. Tabi 24 saat bende gözlemlicem. Çok teşekkür ederim

Oyle yaptim 36.6ya dustu en son yattik sonra tekrar yukseldi gece 4 gibi 38.5 oldu dusmedi ilacla dusla serum taktirdik uyuyo simdi minisim. Disleri geliyo ama enfeksiyon var vucudunda ondan atesi dedi dr bakalim nolcak

Günaydın kızlar poyrikin her diş döneminde burnu akıyor tıkanıyor. Grip mi yoksa dişten mi ben de bunu anlayamıyorum. Gece aşırı huzursuzdu. Hatta ilk defa bu kadar huzursuzdu. 5. Diş mi geliyor acaba

Ödem oluyo ya diktikleri yer falan ondan öyle gelmiştir wjsbjwjdidjd benim yerimden kalkacak halim yoktu olduğum yerde saga sola dönme dışında bir hareketim olmadi whshhwnd evde de 1 hafta sonra anca bakabildim skdhjejdejdjd
Benim tuvaletim gelmişti hemen bebiş emip uyur uyumaz tuvalete gitmiştim
Çok geçmiş olsun canım bizde 4 aylıkken düştük alt açma ünitesinden sen pat diye dönmeyi öğren saniye arkamı döndüm bakın saniye. Bez aldım bir döndüm herde Allahım aklım çıktı birde zemin fayans bir anlık dalgınlığıma geldi . Allah benim canımı yaksın istedim . Neyse ki yerde kirli bezi vardı onun üstüne denk gelmiş olacak ki hiç ses gelmedi . Doktora gittik 4 saat kontrol altında tuttu . Tomografi çekmedi . Çok şükür kusma bilinç kaybı hareketlerinde farklılık olmayınca gönderdiler. Ama böyle şeyler gerçekten saniyelik. O günden beri gözümü ayırmıyorum üstünden. Şimdide bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…