• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Park yatağına yatıramıyoruz kavga kıyamet 😀 bende yorganlardan yer yatağı yaptım park yatağın yatağını da yatacağı yerim altına koydum . Gece uyanıncs bende yanına uzanıp emziriyorum . Şimdilik böyle çözüm buldum. Şundan almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-02-08-59-11-329.webp
    Screenshot_2025-11-02-08-59-11-329.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bir süredir bebeğimin kakası inanılmaz kötü kokuyor. Kaka yaptığında tüm odayı koku sarıyor resmen. Normal mi bu? Bi sıkıntısı mı var acaba

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
Eve donduk ama asiri halsiz bitik ve aglak vaziyette. Sadece emip uyuyo sonra aglayarak uyaniyo. Oturamiyo bile hemen yikiliveriyo ama atesi yok. Garip ve uzucu onu boyle gormek. Dr bir suru ilac verdi esim simdi nobetci eczane bulup alip gelecek onu bekliyorum. Bilmedigim ilaclar pedifen parol polivit klamer bi de atesi 38.5u gecerse diye fitil verdi.

Kızlar bir süredir bebeğimin kakası inanılmaz kötü kokuyor. Kaka yaptığında tüm odayı koku sarıyor resmen. Normal mi bu? Bi sıkıntısı mı var acaba
Bizim ek gıdaya başladığından beri öyle. Çöpü korbell almama rağmen hemen değiştirmek zorunda kalıyorum. Hemen o koku burnuma geliyor

Merhaba kızlar bebeğim gece boyu uyumadı sürekli emdi kaç gündür huysuzdu aşıdan sonra dahada kötüledi ama dün gece artık oturup ağlamak istedim hiç durmuyo şimdide sürekli ağlar vaziyette sizde diş çıkarırken böyle oldumu dişten mi başka bi sorunumu var herşeyide dişe yormak istemiyorum ateşide yok sürekli ağlıyo çok kötüyüm ne yapıcamı şaşırdım dramı götürsem

Merhaba kızlar bebeğim gece boyu uyumadı sürekli emdi kaç gündür huysuzdu aşıdan sonra dahada kötüledi ama dün gece artık oturup ağlamak istedim hiç durmuyo şimdide sürekli ağlar vaziyette sizde diş çıkarırken böyle oldumu dişten mi başka bi sorunumu var herşeyide dişe yormak istemiyorum ateşide yok sürekli ağlıyo çok kötüyüm ne yapıcamı şaşırdım dramı götürsem
Hangi aşı canım? Benimki bexserodan sonra 3 gün çok kötüydü sonra düzeldi şükür

Bi şey daha sormak istiyorum kızlar . Bebeğim normalde çok sık emer ama iki gündür meme görünce ağlıyor ortalığı yıkıyor . Akşam üzeri beşte emdi sonra bi daha emmedi gece zorla sağdığıö sütten içti biraz o kadar süre nasıl aç kalabildi şaşırdım . Neden öyle yapıyor olabilir sizce

Bizim bi dişte bi de kabızlıkta böyle oldu. Kabızlıkta çığlık kıyamet ağlıyordu

Bende içini vermiştim 🤭 dışını vermedim susamı boğazına kaçar diye ki o kadar da pütürlü yiyor aslında 😀 kinoa vermedim ya versem mi bilemedim de ruşeym ve o 5 tahıllı mamadan verdim. Kinoada neden vermedim ben hiç yemedim çünkü evde kullandığım bir şey değildi açıkcası 😀 bir de bugün cennet hurması yedirdim bayıldı 🤗
benimki de eh cok sevmemisti ama yemisti. Ben avakadoya limon sikiyorum artik, bir de baharata gectim, feslegen cok sevdi, nane cok hosuna gitmedi
Kızlar bebişim yataktan düştü inanilmaz korktuk, mama vermiştim hadi eşimin yanına yatırdım ben tuvalete gidip gelene kadar bide yastiklarla barikat kurdum, sen eşim dal uykuya eşimin düştü çocuk düştü bagirmasiyla nasıl gittigimi bilmiyorum yanina agliyordu yavrum eşim desen panik olmuş saga sola kosturuyor hastaneye götürelim diye. Eşime de kendime de çok kızdım keşke kendi park yatağına koyup gitseydim. Şimdi hastaneye geldik doktor şuanlık bişey yok dedi muayene etti kusma olmamasi iyi dedi. Tomografi cekildi rapor çıktı kanama veya kırık yok çok şükür ama 24 saat takip edin dedi doktor.Başına gelen oldu sanırım grupta birinin çok korkuyorum inşallah 24, saat icinde bisey olmaz. Aman diyim ben yaptım siz sakın yatağınıza birakmayin çok hareketliler nezaman ne olacağı belli olmuyor.
Benimki 6. Ayda dusmustu, birlikte uyuyorduk, surune surune uyanip kameraya uzanmis sonra da birlikte yere dusmusler anladigim kadariyla ki barikat olarak beni asip yapmis bunu🥲 cok cok kotu hissetmistim, gecmis olsun canim. Bir daha yasamazsiniz insallah aynisini
Bebegimin ilk defa atesi cikti. 38.3 oldu dus aldirip calpol verdik 37.6 oldu. Sirkeli suyla kompres yaptik 37.4 oldu ama cok huzursuz aglayip duruyo sadece meme emince sakinleyip uyumaya devam edebiliyo ama bi sure sonra memeyi birakip donuyo ve geri dalamiyo agliyo hemen.
Ilk kez oldugu icin ne yapacagimi bilemedim anneme ve teyzeme sordum. Sen atesini dusurdukten sonra bi daha yukselirse doktora git dediler.
NIye boyle oldu anlamadim acaba disten mi diye dusunuyorum ama gorunurde bi fark gormuyorum damaklarinda falan. Salyasi var her seyi isiriyo ama her zamanki sekilde yani extra bisey goremedim. Calpolden sonra da emzirdim biraz kustu.
Dis olabilir mi acaba disi de cikmadi hic. Yoksa gece usuttu falan mi. Ya da suyunu hep tukuruyo icmiyo acaba idrar yolu enfeksiyonu mu oldu. Sizce ne yapmaliyim?
Atesi tekrar yukselirse hemen acile gotureyim dimi?
Gecmis olsun, neyin enfeksiyonuymus dedi mi doktor:(
Nerden aldın bir de avent 6-18 ay mı

Evet canım geldi çok beğendi epey oyalanıyor onunla kornaya basıp gezdiriyoruz mutly oluyor evde :) yarın da dışarı çıkaracağım onunla. Bu arada diş ateşi 38i geçer mi bilmiyorum düşmezse bir göster istersen
ben kacirdim galiba ya, nasil araba o? Black friday yaklasiyor, bisiklet alicam, aktivite kulesi icin erken gbi ama sanki alsam tutunup biraz yanimda takilabilir de emin olamadim inerse alirim dedim ama evde yer yok, bilemiyorum nereye koyarim😂
Yok kız önler kadar arkalar zorlamiyo galiba veya bebeler de paralelde büyüyor diye anlamiyoruz bu kadar huysuzluklarini diye düşünüyorum nsbdjendjd gece uyanmama mevzusu daha sürer malesf 😂😂
Insallah ya- dis mevzuu icin.
Size bi haberim var 😁 park yatak kenarındantutunup dizlerinin üzerinde durup bakınıyor derken ayağa kalktı😁 alt seviyeye indirdik
Hayirli olsuuuun😂 biz de indirdik ama yeterli degil sanki bir seviye daha lazim, su an ayaga kalkip disini besige dayiyabiliyor🥲 ben uyudu zannedip cikinca bir iki defa o sekilde yakaladik kalbime iniyordu😂
Görmedim ya, görsem yedirmesine izin vermezdim. ben hızlı hızlı yiyordum. Yiyip bebişi alacaktım 🥲
Cocuk dogdugundan beri yavas keyifli bir yemek yiyemedim. Dun cok yakin bir arkafasim geldi yanima, bebe de arabada uyuyor, ve hani keyif yapiyor olmaliyiz o an, ben hemen yedim bitirdim arkadasim daha ikinci lokmasinda
Park yatağına yatıramıyoruz kavga kıyamet 😀 bende yorganlardan yer yatağı yaptım park yatağın yatağını da yatacağı yerim altına koydum . Gece uyanıncs bende yanına uzanıp emziriyorum . Şimdilik böyle çözüm buldum. Şundan almayı düşünüyorum
Cok guzel bu yatak ya, bayaa begeniyorum. ben burda boylesini bulamadim, daha alcaklari var hep, o yuzden besik aldim ama herhalde bir yastan sonra bu tarza gecicem
Bi şey daha sormak istiyorum kızlar . Bebeğim normalde çok sık emer ama iki gündür meme görünce ağlıyor ortalığı yıkıyor . Akşam üzeri beşte emdi sonra bi daha emmedi gece zorla sağdığıö sütten içti biraz o kadar süre nasıl aç kalabildi şaşırdım . Neden öyle yapıyor olabilir sizce
Benim ilk diste iki uc gun hem emmemisti hem de yememisti hatta yazmistim buraya da, dis geliyor gibi sanki

benimki de eh cok sevmemisti ama yemisti. Ben avakadoya limon sikiyorum artik, bir de baharata gectim, feslegen cok sevdi, nane cok hosuna gitmedi

Benimki 6. Ayda dusmustu, birlikte uyuyorduk, surune surune uyanip kameraya uzanmis sonra da birlikte yere dusmusler anladigim kadariyla ki barikat olarak beni asip yapmis bunu🥲 cok cok kotu hissetmistim, gecmis olsun canim. Bir daha yasamazsiniz insallah aynisini

Gecmis olsun, neyin enfeksiyonuymus dedi mi doktor:(

ben kacirdim galiba ya, nasil araba o? Black friday yaklasiyor, bisiklet alicam, aktivite kulesi icin erken gbi ama sanki alsam tutunup biraz yanimda takilabilir de emin olamadim inerse alirim dedim ama evde yer yok, bilemiyorum nereye koyarim😂

Insallah ya- dis mevzuu icin.

Hayirli olsuuuun😂 biz de indirdik ama yeterli degil sanki bir seviye daha lazim, su an ayaga kalkip disini besige dayiyabiliyor🥲 ben uyudu zannedip cikinca bir iki defa o sekilde yakaladik kalbime iniyordu😂

Cocuk dogdugundan beri yavas keyifli bir yemek yiyemedim. Dun cok yakin bir arkafasim geldi yanima, bebe de arabada uyuyor, ve hani keyif yapiyor olmaliyiz o an, ben hemen yedim bitirdim arkadasim daha ikinci lokmasinda

Cok guzel bu yatak ya, bayaa begeniyorum. ben burda boylesini bulamadim, daha alcaklari var hep, o yuzden besik aldim ama herhalde bir yastan sonra bu tarza gecicem

Benim ilk diste iki uc gun hem emmemisti hem de yememisti hatta yazmistim buraya da, dis geliyor gibi sanki
Bu arabadan canım. Bir de dün keçeli etkinlik halısı aldım daha gelmedi de onun da görseli ekledim. Bu da güzel bir etkinliğe benziyor. Bir de buzdolanı puzzle almayı düşünüyorum havyanlı sebzeli fln o da iyiymiş galiba

Eklentiler

• 1000037894.webp
    1000037894.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000037895.webp
    1000037895.webp
    30 KB · Görüntüleme: 4
Bu arabadan canım. Bir de dün keçeli etkinlik halısı aldım daha gelmedi de onun da görseli ekledim. Bu da güzel bir etkinliğe benziyor. Bir de buzdolanı puzzle almayı düşünüyorum havyanlı sebzeli fln o da iyiymiş galiba
Guzelmis, ben de bakarim. dun bi parka gittim parkin ici bu arabalardan bisikletlerden doluydu. Zip zip bile vardi, o sirada ben sok tabi😂 buzdolabi puzzle i var bizde, accayip seviyor. Onceden anakucagi ile karsisina oturtuyordum elinde soganla onlari izliyordu😂 keceli etkinlik kitapciklari var bende, cirt cirt takip cikarttikca o sese cok guluyordu😂 guzelmis bu hali da, hala ama tek derdi disini kasimak bebemin, tum oyuncaklarin tek amaci var bizim icin 😂

Back
X