benimki de eh cok sevmemisti ama yemisti. Ben avakadoya limon sikiyorum artik, bir de baharata gectim, feslegen cok sevdi, nane cok hosuna gitmedi
Benimki 6. Ayda dusmustu, birlikte uyuyorduk, surune surune uyanip kameraya uzanmis sonra da birlikte yere dusmusler anladigim kadariyla ki barikat olarak beni asip yapmis bunu

cok cok kotu hissetmistim, gecmis olsun canim. Bir daha yasamazsiniz insallah aynisini
Gecmis olsun, neyin enfeksiyonuymus dedi mi doktor
ben kacirdim galiba ya, nasil araba o? Black friday yaklasiyor, bisiklet alicam, aktivite kulesi icin erken gbi ama sanki alsam tutunup biraz yanimda takilabilir de emin olamadim inerse alirim dedim ama evde yer yok, bilemiyorum nereye koyarim
Insallah ya- dis mevzuu icin.
Hayirli olsuuuun

biz de indirdik ama yeterli degil sanki bir seviye daha lazim, su an ayaga kalkip disini besige dayiyabiliyor

ben uyudu zannedip cikinca bir iki defa o sekilde yakaladik kalbime iniyordu
Cocuk dogdugundan beri yavas keyifli bir yemek yiyemedim. Dun cok yakin bir arkafasim geldi yanima, bebe de arabada uyuyor, ve hani keyif yapiyor olmaliyiz o an, ben hemen yedim bitirdim arkadasim daha ikinci lokmasinda
Cok guzel bu yatak ya, bayaa begeniyorum. ben burda boylesini bulamadim, daha alcaklari var hep, o yuzden besik aldim ama herhalde bir yastan sonra bu tarza gecicem
Benim ilk diste iki uc gun hem emmemisti hem de yememisti hatta yazmistim buraya da, dis geliyor gibi sanki