• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Guzelmis, ben de bakarim. dun bi parka gittim parkin ici bu arabalardan bisikletlerden doluydu. Zip zip bile vardi, o sirada ben sok tabi😂 buzdolabi puzzle i var bizde, accayip seviyor. Onceden anakucagi ile karsisina oturtuyordum elinde soganla onlari izliyordu😂 keceli etkinlik kitapciklari var bende, cirt cirt takip cikarttikca o sese cok guluyordu😂 guzelmis bu hali da, hala ama tek derdi disini kasimak bebemin, tum oyuncaklarin tek amaci var bizim icin 😂
Aynen tek amaç ağıza götürmek diş kaşımak ama diş var mı yok, hiç yok 😀 bziimkininde bisiklete çok merakı vardı bundna aldım ama ön o beyaz güvenlik kısmı takılı olunca bacağı sığmıyor gibi bir de ben minder koydum sırtına o da daralttı galiba ama iyi idare ediyor 😀

Bizim bi dişte bi de kabızlıkta böyle oldu. Kabızlıkta çığlık kıyamet ağlıyordu
Acaba karnımı ağrıyo bacaklarını çekmiyo ama öbür çocuklarım çok rahat diş çıkarmışlardı o yüzden bu denli huysuzluk yaparmı sabaha kadar ağzında meme başka bi derdi varda dişmi sanıyoruz

Nasıl geçer peki ya
Kendiliğinden geçer. Sadece oda ısısına göre yeniden giyimini ayarlayın. Benim evim 24 derece. Bir zıbın ve bir uzun kollu normal bir tulum giydiriyorum. Ayakları çoğu zaman çıplak oluyor. Arada bakıyorum soğuk gelirse bir de çorap giydiriyorum

benimki de eh cok sevmemisti ama yemisti. Ben avakadoya limon sikiyorum artik, bir de baharata gectim, feslegen cok sevdi, nane cok hosuna gitmedi

Benimki 6. Ayda dusmustu, birlikte uyuyorduk, surune surune uyanip kameraya uzanmis sonra da birlikte yere dusmusler anladigim kadariyla ki barikat olarak beni asip yapmis bunu🥲 cok cok kotu hissetmistim, gecmis olsun canim. Bir daha yasamazsiniz insallah aynisini

Gecmis olsun, neyin enfeksiyonuymus dedi mi doktor:(

ben kacirdim galiba ya, nasil araba o? Black friday yaklasiyor, bisiklet alicam, aktivite kulesi icin erken gbi ama sanki alsam tutunup biraz yanimda takilabilir de emin olamadim inerse alirim dedim ama evde yer yok, bilemiyorum nereye koyarim😂

Insallah ya- dis mevzuu icin.

Hayirli olsuuuun😂 biz de indirdik ama yeterli degil sanki bir seviye daha lazim, su an ayaga kalkip disini besige dayiyabiliyor🥲 ben uyudu zannedip cikinca bir iki defa o sekilde yakaladik kalbime iniyordu😂

Cocuk dogdugundan beri yavas keyifli bir yemek yiyemedim. Dun cok yakin bir arkafasim geldi yanima, bebe de arabada uyuyor, ve hani keyif yapiyor olmaliyiz o an, ben hemen yedim bitirdim arkadasim daha ikinci lokmasinda

Cok guzel bu yatak ya, bayaa begeniyorum. ben burda boylesini bulamadim, daha alcaklari var hep, o yuzden besik aldim ama herhalde bir yastan sonra bu tarza gecicem

Benim ilk diste iki uc gun hem emmemisti hem de yememisti hatta yazmistim buraya da, dis geliyor gibi sanki
Ben de jet gibi yeme özelliği kazandım fhsksjskshsj çok güldüm yaa

benimki de eh cok sevmemisti ama yemisti. Ben avakadoya limon sikiyorum artik, bir de baharata gectim, feslegen cok sevdi, nane cok hosuna gitmedi

Benimki 6. Ayda dusmustu, birlikte uyuyorduk, surune surune uyanip kameraya uzanmis sonra da birlikte yere dusmusler anladigim kadariyla ki barikat olarak beni asip yapmis bunu🥲 cok cok kotu hissetmistim, gecmis olsun canim. Bir daha yasamazsiniz insallah aynisini

Gecmis olsun, neyin enfeksiyonuymus dedi mi doktor:(

ben kacirdim galiba ya, nasil araba o? Black friday yaklasiyor, bisiklet alicam, aktivite kulesi icin erken gbi ama sanki alsam tutunup biraz yanimda takilabilir de emin olamadim inerse alirim dedim ama evde yer yok, bilemiyorum nereye koyarim😂

Insallah ya- dis mevzuu icin.

Hayirli olsuuuun😂 biz de indirdik ama yeterli degil sanki bir seviye daha lazim, su an ayaga kalkip disini besige dayiyabiliyor🥲 ben uyudu zannedip cikinca bir iki defa o sekilde yakaladik kalbime iniyordu😂

Cocuk dogdugundan beri yavas keyifli bir yemek yiyemedim. Dun cok yakin bir arkafasim geldi yanima, bebe de arabada uyuyor, ve hani keyif yapiyor olmaliyiz o an, ben hemen yedim bitirdim arkadasim daha ikinci lokmasinda

Cok guzel bu yatak ya, bayaa begeniyorum. ben burda boylesini bulamadim, daha alcaklari var hep, o yuzden besik aldim ama herhalde bir yastan sonra bu tarza gecicem

Benim ilk diste iki uc gun hem emmemisti hem de yememisti hatta yazmistim buraya da, dis geliyor gibi sanki
Gribal enfeksiyon dedi valla bilmiyorum neye dayanarak dedi salladi mi. Idrar tahlili de yaptirdim suyu tukuruyo cisi kokmaya basladi diye ama bisey cikmadi idrar yolu enfeksiyonu degil

Back
X