2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ben yumurtayı sadece muhallebi üzerinde ezip veremiyorum asla tek, labneyle ya da başka bişeyle yemiyor. Çiğnemeyi seviyor ama pankek sevmiyor mücver denicem bi de bakalım sever bence mücver sevilmez mi ama ya
Ben mucveri firinda yaptim, valla bayildik. Cok lezzetli oldu cocugun yemegi donduruculuk yaptim diye yiyemedim ama asiri iyi oldu ya
Ben de benzer ilerledim, once rendeleyip mercimek corbasi, sonra kirik pirincli corba, sonra basmatili, sonra kiymali yesil mercimek, su an en son kiymali arpa sehriye yiyordu. Bunlar okey de ben meyve verirken hep rendeliyorum ya, arada kavunu falan eline vermistim. Elmayi nasil veriyorsunuz mesela?
Buldum bi tane 3 bin küsür alcam onu
Ben de burda bir tane buldum, tek elle acilip kapaniyor onu aldim. Yakin yerlere onla gidiyoruz, kucagimda bebegle merdiven inip cikabiliyorum bayaa iyi oldu. Ya da katlaninca market arabasina sigiyor

Bir de benimki kronik kabiz, kefir iyi geliyor arada iciriyorum. Biliyor musunuz ne araliklarla vermeliyim? Bir de once cenesinde basladi simdi 2 yanagi da kizardi. Contacr dermatit dedi bi doktor ama vazelin onerdi, tabiki ise yaramadi hatta daha kotu yapmis bile olabilir. Soguktan da kizariyor olabilir yemeklerden de. Bayaa dokusu degisti bugundu doktor pztye ertelendi ins ciddi bir sey degildir bebemin yuzunun alt kismi bayaa kotu duruyor

Hangisi kız hafif mi? Bana da lazım 2. Hafif ucuz bi araba ys benimki kenya 9kg oğlum da 9kg ve asansör yok asla kullanamıyorum avm falan araçla gidersek ancsk o zamab işime yarıyor
Ay benimki de inanılmaz ağır , ilk alırken özellikleri konforlu oluşu bizi etkiledi ama maalesef ikinci katta yaşıyoruz ve asansör yok resmen eziyet inip çıkmak önce çocuğu çıkar sonra in arabayı çıkar kan ter içinde kalıyorum ve bu yüzden çıkasım gelmiyor. Bende hafif bişey arıyorum .

Bide kızlar bişey sorucam bizim ilk dişimiz 20 gün önce çıktı. Instagramda doktorlar ilk diş çıktıktan sonra sabah akşam içeriği temiz ama diş çürümesi olmaması için florüllü diş macunu ile sabah akşam fırçalayın diyorlar. Siz başladınız mı? Hangi macunu alayım karar veremedim. Ki fircalatacak mı emin değilim kontrol etmek için ağzını bile açmıyordu sıpa şans eseri misafirlikteyken benim bardağıma uzanıyordu ağzına uzattım orda tin tin ses gelince anladım dişinin çıktığını

Elma vermedim henüz armutu da rendeledim

Diş macunu mu? Nasıl yıkıcaz ağızlarını ? Parmak fırça var bende onla fırçalıyorum ama macunsuz

Diş macunu mu? Nasıl yıkıcaz ağızlarını ? Parmak fırça var bende onla fırçalıyorum ama macunsuz
osman hoca macunsuz fırçalayın diyoor

osman hoca macunsuz fırçalayın diyoor
Bende de parmak fırça var onla bir kaç kere denedim. Valla bende anlamadım kimi macunsuz kimi macunla diyor iyice allak bullak ediyorlar insanı. Pirinç tanesi kadar macunla fırçalayın demişti bir kaç doktora denk geldim hala tükürmeyi beceremiyorlar ya bana da mantıksız geldi .Ozaman macunsuz devam

Ben elmayi rendeleyip pişirip soğuttuğum irmiğin içine karıştırıyorum içine de biraz rendelenmiş ceviz ekliyorum. Arada çok az dut özü ekliyorum. Ama artık eline veresim var benimki illa elle yiyecek geçenlerde ekmeğin kabuğunu verdim bir güzel kemirdi sanırım muhallebi püre kıvamından bıktı.

Selam kızlar bebişler nasıll ?? biz bugün 8 aylık oldu hala bububu yapıyor babayı duyamadık onun haricinde ek gıda eh işte derecesinde gidiyor bazen yemek istemiyor bazen çok seviyor falan. Bir de alkış yapmayı, çak deyince çakmayı, kafa salla deyince sallamayı öprendik sürekli bunları yapıyoruz evde ve evden her çıkanın ardından ağlıyor dışarı çıkmak içinn

Ay biz müzikte oynuyoruz çakıyoruz ama diğerleri henüz yok 8,5 aylık bizim de

Benimki de ağlayarak bir şeyleri yaptırmayı öğrendi çok fena bunlar anacım ya, delicesine ağlıyor bağırıyor elinden bişeyi alınca, istediği olmayınca
Bu bşzde de bikaç zamandır var çok gıcık ama gülüyorum o haline bazen tatlı geliyor bi şeyleri elinden aldığım gibi çığlığı basması bi de mesela ağlıyor geri veriyorum ya hemen hihih yapıyor üç kağıtçı

Jsjahahahah aynısııı hemen gülüyor istediğnii elde edince.
Baba diyip duruyor bizimki ya dkdjsjakakkssl anne diyorum baba diyor cndmskskksls

Bizim de emekleme isteği ayağa kalkma isteği hiç yok ya ufff bi de tombik bizimki vallahi kaldıramıyorum artık bi hareketlense diye bakıyorum ama şişkoluktan mı bilmem hımbıllaştı sanki
Kız bırak emeklemesin şart değil emeklemek zamanı gelince direkt yürür o. Emekledi mi tutunup tutunup kalkmaya çalışıyorlar bu sefer
Hep diyorum emeklemek fırlama bebelerin işi yoksa nasıl muzurluk yapacaklar

Hahahhahahaha ay çok doğru ya benimki 6. Ayda emekledi hiç durmuyor pat küt düşüyor yere tutunup kalkınca da

Kiz masalah nasl ogrettin benim oglana 1 aydir alkiş yapmayi ogretemedim artk pes ettim ogrenmeyiversin alkışıda dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…