2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bizimki superman yapmiyordu 6 ay kontrolunde, oncesinde sonrasinda hic yapmadi aslinda ama doktor denediginde direkt yapti biz sok bugun de kontrol var konusmasini bekliyoruz bizi yanlis cikartmak icin ben dun en son otizm olabilir bunla yasamayi ogrenicez cok bir problem gormuyorum, bence sen de spektrumdasin zaten falan diyordum esime

Hahahahshsh bakalım bugün nasıl şaşırtacak sizi
Çok fazla endişeleniyoruz kafaya takıyoruz gerçekten ya ama anormal bir durum olsa gerçekten dikkatimizi çekerdi bence kötü düşünüp moralimizi bozmayalım hiçbir zaman, her bebiş farklı

Parmak ucu yürüme şuan normal sanırım bizimki de öyle biraz araştırdım sordum soruşturdum farkettim ki kız bebekler hem yürüme emeklemede hem de öğrenmede çok daha hızlılar sağlıklı olsunlar da yavaş olsun acelemiz yok
Emeklemeyi ayağa kalkmayı kesti dedin ya ekran açıyor musun? Ekran açıyorsan kes hepsi geri gelir bi arkadaşımda olmuştu tabi onun bebek 1,5 yaşındaydı. Tabi daha küçükler birini öğrenince diğerini geri plana da atıyorlar sonra tekrar çıkıyor. Anne baba bilinçli diyemezler ya şuan ben sanmıyorum çevremde hiçbir bebek bu aylarda bilinçli anne baba demedi. Zaten anneyi babadan sonra söylüyorlar bildiğim kadarıyla. Benim arkadaş baya bi uğraştı şimdi sürekli anne diyor diyo

O nasıl bir listeymiş ya gösterdiğim yere bile bakmıyor benimki elime bakıyor ama mesela ayıcık nerde dersem ayıcığa bakıyor

Aaa gecmis olsun. Tedavi ne verdi doktor? Burda saat 5 sabah, ben kimin ahini aldim da uyumayan bebek denk geldi bana ya
Valla ben çok söylendim milletin bebesine şimdi kuyruğumu kıstım bekliyorum olacakları alerji şurubu içicek 5 gün dün yatmadan önce verdim sabah 5 e kadar uyudu aç uyandı yıktı ortalığı brokoli çorbası yapmıştım dün onu da içmedi doymadı karnı. Karnı doyduğu zaman güzel uyuyor.
Nohut, mandalina, kuru fasülye, zeytin veren var mı?
Tuzsuz zeytin aldım ama sevmedi çıkardı ezeceğim kıvamda da değildi kuruydu biraz içinden verdim ama yok sevmedi

Bizimki sadece alıyor vermiyor geri

Canım benimki de hala o baba deme kısmına geçmedi ya heveli babıldamıyor yani. Kaç aylık seninki burda herkesinki dedede bababa yapıyor sanırım

Kızlae bizim 3 diş birden çıkıyor bebişim ilk defa bu ka

8 oldu bugün. Aslında hiö yapmıyor değil de bubu falan yapıyor ama az yani öyle sürekli babababa mamama mememem yok
Benimki hep konusuyor da anlamli bir sey yok, mama ya da anne demedi henuz. Bir ay erken dogdu diye az dert etmeye calisiyorum ama birazdan doktor randevymuz var, hepsini sorucam. Doktor da sagolsun bebeye anlatir gbi anlatiyor tane tane. Bence senin dert edecegin birnsey yok daha minikmis, gelistirir bir kac haftaya kendisini

Ay canım o babaıldama olayını sorarsan beni de haberdar edebilir misin benimki de öyle hep sesli bi bebek ama daha çok auuuu eee falan bağırmayı seviyor

Ay canım o babaıldama olayını sorarsan beni de haberdar edebilir misin benimki de öyle hep sesli bi bebek ama daha çok auuuu eee falan bağırmayı seviyor
Valla sovunu yapti benim bebe yine, konustu etti, isigi acip kapadi. Doktor da bir sorun yok dedi tabiki adami alkisladi falan ahahahah
Uykusu icin aglat dedi, canim amerikan doktorlari ya, bir hafta aglar maksimum sonra ogrenir emmemesi gerektigni ve uyumaya baslar dedi

Aaa nasıl yani babıldadı mı orada maşallah

Of kızlar ya mutfaktaydım bebeğimle, sürekli bulaşık makinesine geliyordu normalde hemen hallediş kapatıyordum. Yine kapattım bi baktım alt kısma elini sokmuş sıkıştı eli ama tam kapatmadan gördüm zaten, ufacık çizgi vardı sıkıştığına dair ama kızarma morarma yok o öizgi de gitti. Gayet oynuyor kullanıyor elini ağlama da olmadı zaten ah gibi bi ses yaptı en başta bu kadar. Endişelenmeli miyim buz koydum biraz

Bende dediğin gibi yaptım pipetle bir iki defa , hemen kaptı kendi pipetli suluğundan lıkır lıkır içiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…