- 26 Ocak 2021
- 979
- 2.816
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.081
Bizimki superman yapmiyordu 6 ay kontrolunde, oncesinde sonrasinda hic yapmadi aslindaAl veri benimki ilk kez buraya yazdığım zaman yaptı birden oldu normalde yaptırmaya çalıştığım bişey de değildi, alkış-
bay bay- gel gel sürekli gösteriyoruz asla yapmıyor mesela
Parmak ucunda da yürüyor aynen ara sıra bence normal sonuçta tam da basabiliyorlar gördük yani
Bir de yeni bir şey öğrendiklerinde ya da öğreneceklerinde duraksama oluyormuş dediğin gibi yaptıklarını bile yapmıyorlar gayet normal
Hahahahshsh bakalım bugün nasıl şaşırtacak siziBizimki superman yapmiyordu 6 ay kontrolunde, oncesinde sonrasinda hic yapmadi aslindaama doktor denediginde direkt yapti biz sok bugun de kontrol var konusmasini bekliyoruz bizi yanlis cikartmak icin ben dun en son otizm olabilir bunla yasamayi ogrenicez cok bir problem gormuyorum, bence sen de spektrumdasin zaten falan diyordum esime
Parmak ucu yürüme şuan normal sanırım bizimki de öyle biraz araştırdım sordum soruşturdumEvet orasi oyle ama biraz burda okuduklarim modumuzu dusurdu esimle. Gel git ( eliyle) ya da al ver yapmiyor bizim bebe. Anne de demiyor baba da. Bir de tum haftasonu ismine hic bakmadi vallahi delirdim evde surekli sesleniyorum sifir bakti neyse ki gece basladi bakmaya( normalde bakiyordu) . Tamamen moduyla alakali herhalde , bir de bir seye odaklandi mi dunya duruyor gercekten. Gelisimsel olarak da oyle, bir kac gun uykusunda bile konustu, emeklemeyi ayaga kalkmayi kesti, simdi sadece emekliyor ayaga kalkiyor, hepsini bi arada yapamiyor babasi kilikli
Ben de tekmeleniyorum hep, ama isirmaya basladi, cok erken degil mi isirma icin bilmiuorim da oynarken gobegimi isirdi once, sonra mememden cekmistim ustumdekinin ipiyle oynarken mememi isirdi. Zaten gunde en az iki defa ustume kusuluyor , emerken memem cimdikleniyor. Surekli siddet goruyorum her yerim yara bere icinde oldu saka gbi
Benimki de bir ayagi bazen yamuk basiyor yurume arkadasiyla sanki suruyormys gbi ayagini, bir de genellikle parmak ucunda basiyor arada normal basiyor, normal mi su donem icin?
Seninki max 2 aya kosarbenimki de ayakta durmaya calisiyor ellerini birakip biraz cilgin bir bebe, dusuyor tabi normal emekleme modu da acildi, arada oyle emekliyor orumcek gibi cok komik oluyor ve korkunc
O nasıl bir listeymiş ya gösterdiğim yere bile bakmıyor benimki elime bakıyorAlkisi ben birgun sabahtan aksama kadar karisinda yaptim, sonraki gun yapmaya basladi djdjdj
Ama el sallama ve cak yapiyor saniyorduk , yapamiyormus herhaldebir aydir hic gormedik
Baba ya da anne bilincli bir sekilde yok bizde ya, aglarken anni gbi bir sey diyor ama o sayilmaz sanirim. 9. Ay kontrolu oncesi bi liste gonderdi doktor, biberonun nerede diyince falan gosteremiyor benimki, biljncli bir sekilde anne ya da baba demiyor, pazartesi kontrol endiselenmeli miyiz doktor ne dicek merak ediyorum.
Valla ben çok söylendim milletin bebesine şimdi kuyruğumu kıstım bekliyorum olacaklarıAaa gecmis olsun. Tedavi ne verdi doktor? Burda saat 5 sabah, ben kimin ahini aldim da uyumayan bebek denk geldi bana ya
İlk deneme başarısız@mert
benin bebeğim de içmiyor su. Çay kaşığıyla veriyorum bir de küçük bardak var onunla. Pipeti ben de öğretmedim denicem
Bizimki sadece alıyor vermiyor geriAl veri benimki ilk kez buraya yazdığım zaman yaptı birden oldu normalde yaptırmaya çalıştığım bişey de değildi, alkış-
bay bay- gel gel sürekli gösteriyoruz asla yapmıyor mesela
Parmak ucunda da yürüyor aynen ara sıra bence normal sonuçta tam da basabiliyorlar gördük yani
Bir de yeni bir şey öğrendiklerinde ya da öğreneceklerinde duraksama oluyormuş dediğin gibi yaptıklarını bile yapmıyorlar gayet normal
Biz de aynı durumdayız babasının kucağındayken kovalayım diye kaçıyormuş gibi yapıp yan yan bana bakıp gülüyordu sıpaBenimki kovalamaca oynamayı çok seviyor ya sizinkiler de böyle miii, sürekli arkasından kovalayayım o kaçsın istyor bi de dönüp bakıyor ahahahahah
Canım benimki de hala o baba deme kısmına geçmedi ya heveli babıldamıyor yani. Kaç aylık seninki burda herkesinki dedede bababa yapıyor sanırımEvet orasi oyle ama biraz burda okuduklarim modumuzu dusurdu esimle. Gel git ( eliyle) ya da al ver yapmiyor bizim bebe. Anne de demiyor baba da. Bir de tum haftasonu ismine hic bakmadi vallahi delirdim evde surekli sesleniyorum sifir bakti neyse ki gece basladi bakmaya( normalde bakiyordu) . Tamamen moduyla alakali herhalde , bir de bir seye odaklandi mi dunya duruyor gercekten. Gelisimsel olarak da oyle, bir kac gun uykusunda bile konustu, emeklemeyi ayaga kalkmayi kesti, simdi sadece emekliyor ayaga kalkiyor, hepsini bi arada yapamiyor babasi kilikli
Ben de tekmeleniyorum hep, ama isirmaya basladi, cok erken degil mi isirma icin bilmiuorim da oynarken gobegimi isirdi once, sonra mememden cekmistim ustumdekinin ipiyle oynarken mememi isirdi. Zaten gunde en az iki defa ustume kusuluyor , emerken memem cimdikleniyor. Surekli siddet goruyorum her yerim yara bere icinde oldu saka gbi
Benimki de bir ayagi bazen yamuk basiyor yurume arkadasiyla sanki suruyormys gbi ayagini, bir de genellikle parmak ucunda basiyor arada normal basiyor, normal mi su donem icin?
Seninki max 2 aya kosarbenimki de ayakta durmaya calisiyor ellerini birakip biraz cilgin bir bebe, dusuyor tabi normal emekleme modu da acildi, arada oyle emekliyor orumcek gibi cok komik oluyor ve korkunc
9 ayligiz, seninki?Canım benimki de hala o baba deme kısmına geçmedi ya heveli babıldamıyor yani. Kaç aylık seninki burda herkesinki dedede bababa yapıyor sanırım
8 oldu bugün. Aslında hiö yapmıyor değil de bubu falan yapıyor ama az yani öyle sürekli babababa mamama mememem yok9 ayligiz, seninki?
Benimki hep konusuyor da anlamli bir sey yok, mama ya da anne demedi henuz. Bir ay erken dogdu diye az dert etmeye calisiyorum ama birazdan doktor randevymuz var, hepsini sorucam. Doktor da sagolsun bebeye anlatir gbi anlatiyor tane tane. Bence senin dert edecegin birnsey yok daha minikmis, gelistirir bir kac haftaya kendisiniKızlae bizim 3 diş birden çıkıyor bebişim ilk defa bu ka
8 oldu bugün. Aslında hiö yapmıyor değil de bubu falan yapıyor ama az yani öyle sürekli babababa mamama mememem yok
Ay canım o babaıldama olayını sorarsan beni de haberdar edebilir misin benimki de öyle hep sesli bi bebek ama daha çok auuuu eee falan bağırmayı seviyorBenimki hep konusuyor da anlamli bir sey yok, mama ya da anne demedi henuz. Bir ay erken dogdu diye az dert etmeye calisiyorum ama birazdan doktor randevymuz var, hepsini sorucam. Doktor da sagolsun bebeye anlatir gbi anlatiyor tane tane. Bence senin dert edecegin birnsey yok daha minikmis, gelistirir bir kac haftaya kendisini
Valla sovunu yapti benim bebe yine, konustu etti, isigi acip kapadi. Doktor da bir sorun yok dedi tabikiAy canım o babaıldama olayını sorarsan beni de haberdar edebilir misin benimki de öyle hep sesli bi bebek ama daha çok auuuu eee falan bağırmayı seviyor
Aaa nasıl yani babıldadı mı orada maşallahValla sovunu yapti benim bebe yine, konustu etti, isigi acip kapadi. Doktor da bir sorun yok dedi tabikiadami alkisladi falan ahahahah
Uykusu icin aglat dedi, canim amerikan doktorlari ya, bir hafta aglar maksimum sonra ogrenir emmemesi gerektigni ve uyumaya baslar dedi
Zaten babildiyordu, anne baba demiyor diye geriliyorduk biz de sorun degil dedi doktor, iletisim kurmaya calisiyor belli ki zamanla gelir dedi. Simdilik inanicamAaa nasıl yani babıldadı mı orada maşallah
Bende dediğin gibi yaptım pipetle bir iki defa , hemen kaptı kendi pipetli suluğundan lıkır lıkır içiyor artıkCanım pipetle su alıştırma tekniği ile denesen hani bardaktan suyu pipetin içine alıyorsun parmağınla az az veriyorsun anlatabildim mi bilmiyorum o şekilde alıştı su içmeye şimdi kendi içiyor pipetli sulukla . Birde doktor 1 yaşına kadar çok öenmli ne kadar içtiği demişti
Çok sevindim canım . Evet kolay adapte oluyorlarBende dediğin gibi yaptım pipetle bir iki defa , hemen kaptı kendi pipetli suluğundan lıkır lıkır içiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?