- 16 Haziran 2018
- 1.669
- 3.851
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.101
Ben beceremedim ya olur inşBende dediğin gibi yaptım pipetle bir iki defa , hemen kaptı kendi pipetli suluğundan lıkır lıkır içiyor artık
Benim oğluş da emzirme hemşiresi ve doktorumuzun yanında cok cok emdi eve gelince emmedi asla zibidiValla sovunu yapti benim bebe yine, konustu etti, isigi acip kapadi. Doktor da bir sorun yok dedi tabikiadami alkisladi falan ahahahah
Uykusu icin aglat dedi, canim amerikan doktorlari ya, bir hafta aglar maksimum sonra ogrenir emmemesi gerektigni ve uyumaya baslar dedi
Olur olur ,önceden bu yöntemi denemeden pipetli suluğundan verdiğimde bilmediğinden ısırıyordu pipetiBen beceremedim ya olur inş
Canım zaten bilinçli anne baba diyen mi varmış 9. AydaZaten babildiyordu, anne baba demiyor diye geriliyorduk biz de sorun degil dedi doktor, iletisim kurmaya calisiyor belli ki zamanla gelir dedi. Simdilik inanicam
Bizimki de çok nadir meme mama baba baba hele çok çok nadir kafama takılmıyor hiç ama sorcam ben deCanım zaten bilinçli anne baba diyen mi varmış 9. Aydaseninki babababa gibi heceli babıldamaya geçti demek ki sorun yok, benim kafama o takılıyor hala dudak büzüp bubu yapıyor bizimki ama tam da değil yani
hiç moralini bozma her bebeğin farklı özellikleri farklı zamanlarda gelişiyo. benimki babasına anne demiyo bana da baba demiyo ben ondan bilinçli dediğini düşünüyorum ama kahkaha 1 defa bile atmadı hıhı diye gülüyo zorla. çığlık falan da atmıyo arada bağırıyo ama. ismine 8 aylık oldu arada bakıyo o da belki denk geliyodur günde 1 anca.Evet orasi oyle ama biraz burda okuduklarim modumuzu dusurdu esimle. Gel git ( eliyle) ya da al ver yapmiyor bizim bebe. Anne de demiyor baba da. Bir de tum haftasonu ismine hic bakmadi vallahi delirdim evde surekli sesleniyorum sifir bakti neyse ki gece basladi bakmaya( normalde bakiyordu) . Tamamen moduyla alakali herhalde , bir de bir seye odaklandi mi dunya duruyor gercekten. Gelisimsel olarak da oyle, bir kac gun uykusunda bile konustu, emeklemeyi ayaga kalkmayi kesti, simdi sadece emekliyor ayaga kalkiyor, hepsini bi arada yapamiyor babasi kilikli
Ben de tekmeleniyorum hep, ama isirmaya basladi, cok erken degil mi isirma icin bilmiuorim da oynarken gobegimi isirdi once, sonra mememden cekmistim ustumdekinin ipiyle oynarken mememi isirdi. Zaten gunde en az iki defa ustume kusuluyor , emerken memem cimdikleniyor. Surekli siddet goruyorum her yerim yara bere icinde oldu saka gbi
Benimki de bir ayagi bazen yamuk basiyor yurume arkadasiyla sanki suruyormys gbi ayagini, bir de genellikle parmak ucunda basiyor arada normal basiyor, normal mi su donem icin?
Seninki max 2 aya kosarbenimki de ayakta durmaya calisiyor ellerini birakip biraz cilgin bir bebe, dusuyor tabi normal emekleme modu da acildi, arada oyle emekliyor orumcek gibi cok komik oluyor ve korkunc
mandalinayı ucunu yırtıp ağzına fışlatıyorum ben demir şurubundan sonra ama nefret ediyo ekşi olduğu için. ama benimki ekşi diye yoğurt bile sevmiyoValla ben çok söylendim milletin bebesine şimdi kuyruğumu kıstım bekliyorum olacaklarıalerji şurubu içicek 5 gün dün yatmadan önce verdim sabah 5 e kadar uyudu aç uyandı yıktı ortalığı brokoli çorbası yapmıştım dün onu da içmedi doymadı karnı. Karnı doyduğu zaman güzel uyuyor.
Nohut, mandalina, kuru fasülye, zeytin veren var mı?
Tuzsuz zeytin aldım ama sevmedi çıkardı ezeceğim kıvamda da değildi kuruydu biraz içinden verdim ama yok sevmedi
İşte bizimki daha hiç demedi bunları canım bubu ve dudak büzüp burrr yapmaktan başkaBizimki de çok nadir meme mama baba baba hele çok çok nadir kafama takılmıyor hiç ama sorcam ben de
7,5 da. Ama sürekli değil işte aynı bizimki de çok sosyal ama mart kedisi gibi bağırsın ancakİşte bizimki daha hiç demedi bunları canım bubu ve dudak büzüp burrr yapmaktan başkaama iletişimi çok güzel maşallah babıldıyor da heceli değil bababa gibi değil. Sizinki kaçıncı ayda çıkardı bu sesleri nadir de olsa
Disin gec cikmasi dhaa iyi bencehiç moralini bozma her bebeğin farklı özellikleri farklı zamanlarda gelişiyo. benimki babasına anne demiyo bana da baba demiyo ben ondan bilinçli dediğini düşünüyorum ama kahkaha 1 defa bile atmadı hıhı diye gülüyo zorla. çığlık falan da atmıyo arada bağırıyo ama. ismine 8 aylık oldu arada bakıyo o da belki denk geliyodur günde 1 anca.
annemle teyzem anlatıyo bebekliklerimizi ben 7 aylık yürümüşüm (şimdi yerimden kalkmam) ablam 1,5 yaşında. o erken konuşmuş ben geç. teyzem de kızlarını anlatıyo öyle onlar da birbirleinden çok farklı gelişim göstermişler falan. kimimiz yaramaz kimimiz usluymuşuz kimimiz korkak kimimiz gözü pekama hepimiz normal insanız işte herkes bu özellikleri 1-2 yaşına kadar geliştiriyo. ilerleyen zamanda da bişey değişmiyor erken yaptı geç yaptı bazı şeyleri diye sadece herkesin mizacı ve değişik değişik gelişen karakterleri kalıyo farklılık olarak geriye. benim bebeğim her şeyi sadece ağzına sokuyo normal oyun oynamıyo hiçbi şeyle daha yeni elinden bırakıp düşen oyuncağı geri almaya falan başladı. biz aşırı takıyoruz her şeyi ben de öyleyim ama boşa kasıyoruz yani
ısırması ürkütücüymüş benimkinin hala çıkamadı dişleri çıksa da ısırsa diyorum ama bi yandan da çok zalimler valla cennet anaların ayağı altında işte bu yüzden
Benimki de ayni iste. Surekli dir dir ama baba mama yokİşte bizimki daha hiç demedi bunları canım bubu ve dudak büzüp burrr yapmaktan başkaama iletişimi çok güzel maşallah babıldıyor da heceli değil bababa gibi değil. Sizinki kaçıncı ayda çıkardı bu sesleri nadir de olsa
Havuç salatalık pırasa. Hepsini kemşriyor ve koparıyor. Diş için mi soruyorsun? Diş yokken bunları vermek daha iyi galiba çünkü dişleriyle koparıyor artık. Yemek için soruyorsan avakado, haşlanmış havuç, tatlınoatates verebilirsin. İki parmağınla ezecek yumuşaklıkta olması lazım ve parmak kalınlığında dşye biliyorum. Ben vermedim eline bişe verdiğim zaman kısa çaplı bi kriz geçiriyorumKızlar bebeğim 7 ay 10 günlük oldu dişi olmadığı için eline pek bişi veremiyorum çeşit de yok fazla siz neler veriyorsunuz bu aylık olup dişi olmayan kaldıysa
babamlarda kuşu birine vermiş. Egeye kuş nerde diyorum eski yerine bakıyorum delircem sdjfO nasıl bir listeymiş ya gösterdiğim yere bile bakmıyor benimki elime bakıyorama mesela ayıcık nerde dersem ayıcığa bakıyor
ayy geçmiş olsun canımOf kızlar ya mutfaktaydım bebeğimle, sürekli bulaşık makinesine geliyordu normalde hemen hallediş kapatıyordum. Yine kapattım bi baktım alt kısma elini sokmuşsıkıştı eli ama tam kapatmadan gördüm zaten, ufacık çizgi vardı sıkıştığına dair ama kızarma morarma yok o öizgi de gitti. Gayet oynuyor kullanıyor elini ağlama da olmadı zaten ah gibi bi ses yaptı en başta bu kadar. Endişelenmeli miyim buz koydum biraz
Sana dedim de bugun ben de yine evhamlandim. Benim bebegim bazen nornal 2 diz ustu emekliyo ama cogu zaman sol ayagini yere basip sag dizini yere basarak degisik bi sekilde emekliyo. Ben de bunu instagramda karsima cikan bi erken otizm belirtileri vidyosunda gordum. Bazi hareketleri biraz degisik zaten boyle khhh gibi bi ses falan cikariyo arada. Kablo ip gibi seylere cok merakli falan bunlari da yine otizmle ilgili bi vidyoda gormustum... sinirim bozuluyo dusundukce. Su anda da camasir ipinden camasirlari indirip corap yemekle mesgul ama bu normal sanirim xDDisin gec cikmasi dhaa iyi benceevet arkadasim da ayni seyi dedi hareketle konusma ters orantili olabiliyormus. Esimi de annesi konusmuyor ve disi cikmiyor diye doktora goturmus ya valla cok dusunuyoruz. Esim bi de gaza geldi, biz ogretmiyoruz cocuga daha cok ilgilenmemiz lazim bizim yuzumuzden konusmuyor falan diyor. Cocuk tepemden inmedigi icin yemek yiyemiyorum daha ne ilgilencem ben anlamadim.
Benimki de ayni iste. Surekli dir dir ama baba mama yokneyse artik dicek mecbur cok ustune dusuyoruz evde surekli mama diye bagriyorum
Gecmis olsun normal kullaniyosa elini bisey olmamistir. Cok tehlikeli artik her sey valla. Benimki de isigin dugmesine bastirmaya calisirken elini prize sokuverdi aklim cikti sabah sabahOf kızlar ya mutfaktaydım bebeğimle, sürekli bulaşık makinesine geliyordu normalde hemen hallediş kapatıyordum. Yine kapattım bi baktım alt kısma elini sokmuşsıkıştı eli ama tam kapatmadan gördüm zaten, ufacık çizgi vardı sıkıştığına dair ama kızarma morarma yok o öizgi de gitti. Gayet oynuyor kullanıyor elini ağlama da olmadı zaten ah gibi bi ses yaptı en başta bu kadar. Endişelenmeli miyim buz koydum biraz
kablolara meraklı olmayan bebe var mı kjdfSana dedim de bugun ben de yine evhamlandim. Benim bebegim bazen nornal 2 diz ustu emekliyo ama cogu zaman sol ayagini yere basip sag dizini yere basarak degisik bi sekilde emekliyo. Ben de bunu instagramda karsima cikan bi erken otizm belirtileri vidyosunda gordum. Bazi hareketleri biraz degisik zaten boyle khhh gibi bi ses falan cikariyo arada. Kablo ip gibi seylere cok merakli falan bunlari da yine otizmle ilgili bi vidyoda gormustum... sinirim bozuluyo dusundukce. Su anda da camasir ipinden camasirlari indirip corap yemekle mesgul ama bu normal sanirim xD
babamlarda kuşu birine vermiş. Egeye kuş nerde diyorum eski yerine bakıyorum delircem sdjf
ayy geçmiş olsun canımkorkma bişi olmaz
Çok şükür hiçbir şey olmadı tam sıkışmamış demekki çok korktum yaGecmis olsun normal kullaniyosa elini bisey olmamistir. Cok tehlikeli artik her sey valla. Benimki de isigin dugmesine bastirmaya calisirken elini prize sokuverdi aklim cikti sabah sabah
Ahahahaggash valla hemen ilgisini çekiyor sessiz sessiz gidip oynuyor kablolarla yakablolara meraklı olmayan bebe var mı kjdf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?