2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet hatırlıyorum 3. Bebeğim öbürlerinde hiç böyle olmamıştım bu kadar yaygın değildi her şekilde evladımız en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıcaz ama bi gerçek varki hala otizmli çocukları afedersiniz öcü gibi görenler var görümcemin oğlu için bi okula sığdıramadılar veliler şikayet ediyo her öğretmende açıkçası istemiyo görümcemden dinlediğim kadarını anlatıyorum kaynaştırılması gerekiyo olmuyo bizden uzak yaşıyolar çok zorlandığını anlatıyolar ve çocuk çok zararsız sadece kendine vuruyo etrafına asla zararı yok gibi bir sürü şey Allah yardımcısı olsun herkesin

Evet annem diyo ağlayınca dişi ağrır ağrı kesici ver korkuyorum varmeye bu sosyal medyanın abartmasımı yoksa gerçekten doğrumu bilmiyorum evlatlarımızı korusun Rabbim

Kesınlıkle kuzum etkılesım ıcın tabıkıde..bende sana bırebır katılıyorum bende asla ıstemedıgı bıseyı yaptırmam Poyraz’a..ınsanları paranoyak yaptılar ıyıce,tadını cıkaramıyoruz bazı seylerın ,bu tarz ıcerıkler yuzunden sureklı tetıkteyız.yoksa ben hıc bılmezdım otızm motızm

Evet annem diyo ağlayınca dişi ağrır ağrı kesici ver korkuyorum varmeye bu sosyal medyanın abartmasımı yoksa gerçekten doğrumu bilmiyorum evlatlarımızı korusun Rabbim
Sosyal medyanın abartısı bıle olsa eger cok sıkıntılanmıyorsa bence verme cunku agrı esıgı bıraz yuksek olsun buyuyunce hafıf dozda agrılarda kendısı basa cıkmayı ogrensın bence.tebıkı bu benım dusuncem ben ateş olmadıgı surece hıc agrı kesıcı vermedım,atesı varken 3 saate bı donusumlu verdıgım zaman bıle oldu,yanı ilaca karsı degılım ama zarurı durumlarda kullanılması taraftarıyım vucudu ogrensın ıstıyorum bıraz savascı olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…