2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet evet canım haklısın demek ki bizim modeller de böyle. Doktor da babıldamadından daha önemli adını bilmesi alkış baybay yapması etrafını tanıması diye söyledi bana ama işte onunla aynı aylık olanlar hep babıldamaya başlayınca dedim bizşmkinde bi sorun mu var. Hiç kıyaslamamak gerekiyor demek ki

Canım bize de diş spreyi devlet hastanesindeki doktor yazmıştı çok huysuzlanınca kendi doktorumuz bebeklerde kalbe iyi gelmiyor o spreyler dedi ben kullanmadım zaten çok da faydası olacağını sanmıyorum bu süreci yaşayacağız mecbur. Senin kaç aylık oldu

Daha var ama bebişlerin 1 yaş doğum günü için bir şeyler düşündünüz mi hiçç
Caanım biz ailemizden uzaktayız zorunlu görevdeyiz ama yine de toplayabildiklerimi toplayıp güzel bir doğum günğ yapmak istiyorum. Sonraki yaş günleri bu kadar olmaz ama 1 yaş anlamlı ya bak duygulandım düşünğnce

Ay inşallah gelir çoğu kişi güzel düşünmüşsün canım biz de herkesi toplamayı düşünüyoruz bakalım ama ramazana mı denk geliyordu ona bakmak lazım

Benimde içime sinmiyor kuzum zaten büyük ihtimal onu vermicem . Bugün 8 ay 19 günlük olduk

Bizim de aynı o şekilde ilerliyor ek gıda hele böyle diş zamanlarında asla yemiyor normalde de 1,2 kaşık. Hipp in kavanoz mamaları bar ya ondan aldım ben geçen gün kayısılıya bayıldı benimki inanır mısın bir kavanoz uedi kahvaltıda. Ama işte her zamanda ondan vermek istemiyorum yememesi canıma tak edince almıştım geçen gün zor zamanlar için

Kızlar bebeğim iki gündür çok huysuz sürekli ağlıyor hafif ateşi var gibi, saçını çekiyor ve sürekli bizi ısırmaya çalışıyor diş mi geliyor acaba sonunda
Anlattıklarına göre diş olabilir canım, benimkinde ateş olmadı ama huzursuzluk kulağını çekme ve herşeyi kemirme gibi şeyler oldu. Kolaylıkla çıkar inşallah da rahatlar bebiş

Anlattıklarına göre diş olabilir canım, benimkinde ateş olmadı ama huzursuzluk kulağını çekme ve herşeyi kemirme gibi şeyler oldu. Kolaylıkla çıkar inşallah da rahatlar bebiş
Çıksın artık da rahatlasın gerçekten, çok teşekkür ederim canım

Ya bu 8. Ay atağı mı acaba bizde de durumlar böyle hiç ağlayan bir bebek değildi sinirli sinirli ağlıyor 8 aylık olduğundan beri. Bi de 3 diş birden çıkarıyoruz
Canım bızımkıde 3 diş bırden cıkarıyor cok perısanım gece uykusu bıttı yarım saate kalkıyorcok fena,karanfıllı seytınyag harıc hıcbısey yapmıyorum dogal surecte ılerlesın istiyorum ama bu gecede aşırı zorlanırsa bı agrı kesıcı vermeyı dusunebılırım.(diş jellerıni dr önermedi)

Ay inşallah gelir çoğu kişi güzel düşünmüşsün canım biz de herkesi toplamayı düşünüyoruz bakalım ama ramazana mı denk geliyordu ona bakmak lazım
Bayramın ilk günü oluyor bizimde. Açık alanda yapmayı çok istiyordum normalde ama doğum yaptığım gün kar yağmıştı malum bu martta ne olur bilinmez.. Hediye olarakta bu akülü arabalardan düşünüyorum ama bilemiyorum varsa alacağınız hediye örnekleri fikirlere açığım

Benim sıkıntım 3 vardiya çalışıyorum gece nasıl yapıcam benimki gece gündüz aynı ne yaptıysam biberona alıştıramadım
Çok zor kuzum ya 3 vardiya inşallah bebişte sende bu sürece kolaylıkla adapte olursunuz sütü kaşıkla verirsiniz ama işte o emme isteğini işe başlamadan azaltmayı dene doktora danıştın mı nasıl bir yol izleyebilirim diye

Yok daha 2 ayımız var şimdiden araştırıyorum 6.buçuk aylık 8 aya düzelir diye umut ediyorum ama 8 aylık olanlarda da aynı durum var 2 seneye çıkarmadılar kardeşim bskıcak ben yokken tektesellim yabancı birinde olmayacak

İyi bari en azından en yakının aklın kalmaz hiç. .2 sene çok zor bu ülkede. Bende çıktım işten ama eşim tek maaşla zor oluyor yarısı zaten kiraya gidiyor zor dönüyor . Bende bakacak kimse yok ikimizden aileleri çok uzakta. Bende 2 yaşını beklicem mecbur ile başlamak için. Kreşe vermeyi düşünüyorum

Evet fabrikanın kreşi var 2 yaşında vericem kardeşime çok düşkün durur tek sıkıntımız emzirme kaç biberon aldıysam istemedi bende geceden eve gelince uyku konusunda zorlanırım gibi geliyo çocuk sayısı bu şartlarda taniki düşer

Aynen öyle. Ne diyeyim inşallah bir yolunu bulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…