- 17 Nisan 2020
- 362
- 435
- 103
- 27
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #50.201
Evet evet canım haklısın demek ki bizim modeller de böyle. Doktor da babıldamadından daha önemli adını bilmesi alkış baybay yapması etrafını tanıması diye söyledi bana ama işte onunla aynı aylık olanlar hep babıldamaya başlayınca dedim bizşmkinde bi sorun mu var. Hiç kıyaslamamak gerekiyor demek kiBenimki de 8 aylık oldu canım ve dediğin gibi heceli babildamıyor. Brr auuu bubu kendince sesler çıkarıyor çığlık atıyor falan, alkış yapıyor mesela gel gel , mesela geçen ay bay bay yapıyordu şimdi kesti. Yeni yeni şeyler öğrendikçe bazılarına ara verebiliyorlar. Hepsinin gelişimi farklı bizimkiler de başlar yakında. Önemli olan bol bol konuşmak diyorlar.
Canım bize de diş spreyi devlet hastanesindeki doktor yazmıştı çok huysuzlanınca kendi doktorumuz bebeklerde kalbe iyi gelmiyor o spreyler dedi ben kullanmadım zaten çok da faydası olacağını sanmıyorum bu süreci yaşayacağız mecbur. Senin kaç aylık olduBizimde durum aynıydı canım alttan 3. Diş çıktı şimdi üst 2 geliyor patladı patlayacak. Ama bizimkinin asıl derdi kulakları kızarmış enfeksiyon başlangıcı birde ağzında pamukçuk başlamış Dünya ilaç yazdı doktorşu ilaçları kullanırken kırk kere düşünüyorum ya birde diş için denc*l jel sprey yazmış kullanan var mı aranızda
Caanım biz ailemizden uzaktayız zorunlu görevdeyiz ama yine de toplayabildiklerimi toplayıp güzel bir doğum günğ yapmak istiyorum. Sonraki yaş günleri bu kadar olmaz ama 1 yaş anlamlı ya bak duygulandım düşünğnceDaha var ama bebişlerin 1 yaş doğum günü için bir şeyler düşündünüz mi hiçç
Ay inşallah gelir çoğu kişiCaanım biz ailemizden uzaktayız zorunlu görevdeyiz ama yine de toplayabildiklerimi toplayıp güzel bir doğum günğ yapmak istiyorum. Sonraki yaş günleri bu kadar olmaz ama 1 yaş anlamlı ya bak duygulandım düşünğnce
Benimde içime sinmiyor kuzum zaten büyük ihtimal onu vermicem . Bugün 8 ay 19 günlük oldukCanım bize de diş spreyi devlet hastanesindeki doktor yazmıştı çok huysuzlanınca kendi doktorumuz bebeklerde kalbe iyi gelmiyor o spreyler dedi ben kullanmadım zaten çok da faydası olacağını sanmıyorum bu süreci yaşayacağız mecbur. Senin kaç aylık oldu
Bizim de aynı o şekilde ilerliyor ek gıda hele böyle diş zamanlarında asla yemiyor normalde de 1,2 kaşık. Hipp in kavanoz mamaları bar ya ondan aldım ben geçen gün kayısılıya bayıldı benimki inanır mısın bir kavanoz uedi kahvaltıda. Ama işte her zamanda ondan vermek istemiyorum yememesi canıma tak edince almıştım geçen gün zor zamanlar içinKızlar ben bu ek gıda işini hiç sevmedim yaa, neler neler yapıyorum yok bir iki küçük mama kaşığı anca yiyor bazen tükürüyor onu da , meyve tatlı diye sever dedim yok onları bile zar zor sonra kitliyor ağzını. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizinkiler nasıl güzel yiyor mu? Instagramda hapur hupur yiyen bebeleri gördükçe ben nerde yanlış yapıyorum diyorum. Kontrole de goturmedim 2 aydır kilosu boyuna bakmak için hoş hiç tontik bi bebek olmadı benimki 6 aylıkken 7 kg du en son. Şimdi çok aldığını zannetmiyorum boyu uzadı gibi ama hareketlenmesi de çoğaldı. Günde 2 kere anca bir iki kaşık yedirebiliyorum ağzını kitliyor ozaman da zorlamak iyi değil diyorlar beslenme reddi oluşur diye. Pankek denedim eline verdim bir iki ağzına götürdü sonra elinde oynadı mıncıkladı. Nezaman yiyecek benim kız diye üzülüp duruyorum. Inşallah düzelir. Emme konusunda yüzüm gülmedi 4. Ayda meme reddi başladı ve bidaha da emmedi, bari ek gıdada rahat etseydim
Anlattıklarına göre diş olabilir canım, benimkinde ateş olmadı ama huzursuzluk kulağını çekme ve herşeyi kemirme gibi şeyler oldu. Kolaylıkla çıkar inşallah da rahatlar bebişKızlar bebeğim iki gündür çok huysuz sürekli ağlıyor hafif ateşi var gibi, saçını çekiyor ve sürekli bizi ısırmaya çalışıyor diş mi geliyor acaba sonunda
Çıksın artık da rahatlasın gerçekten, çok teşekkür ederim canımAnlattıklarına göre diş olabilir canım, benimkinde ateş olmadı ama huzursuzluk kulağını çekme ve herşeyi kemirme gibi şeyler oldu. Kolaylıkla çıkar inşallah da rahatlar bebiş
Canım bızımkıde 3 diş bırden cıkarıyor cok perısanım gece uykusu bıttı yarım saate kalkıyorYa bu 8. Ay atağı mı acaba bizde de durumlar böyle hiç ağlayan bir bebek değildi sinirli sinirli ağlıyor 8 aylık olduğundan beri. Bi de 3 diş birden çıkarıyoruz
Benim sıkıntım 3 vardiya çalışıyorum gece nasıl yapıcam benimki gece gündüz aynı ne yaptıysam biberona alıştıramadımGündüzleri egeyi emzirmesem aklına gelmez inşallah sizdede alışma süreciniz kolay olur ya .
Bayramın ilk günü oluyor bizimde. Açık alanda yapmayı çok istiyordum normalde ama doğum yaptığım gün kar yağmıştı malumAy inşallah gelir çoğu kişigüzel düşünmüşsün canım biz de herkesi toplamayı düşünüyoruz bakalım ama ramazana mı denk geliyordu ona bakmak lazım
Çok zor kuzum ya 3 vardiya inşallah bebişte sende bu sürece kolaylıkla adapte olursunuz sütü kaşıkla verirsiniz ama işte o emme isteğini işe başlamadan azaltmayı dene doktora danıştın mı nasıl bir yol izleyebilirim diyeBenim sıkıntım 3 vardiya çalışıyorum gece nasıl yapıcam benimki gece gündüz aynı ne yaptıysam biberona alıştıramadım
Yok daha 2 ayımız var şimdiden araştırıyorum 6.buçuk aylık 8 aya düzelir diye umut ediyorum ama 8 aylık olanlarda da aynı durum var 2 seneye çıkarmadılar kardeşim bskıcak ben yokken tektesellim yabancı birinde olmayacakÇok zor kuzum ya 3 vardiya inşallah bebişte sende bu sürece kolaylıkla adapte olursunuz sütü kaşıkla verirsiniz ama işte o emme isteğini işe başlamadan azaltmayı dene doktora danıştın mı nasıl bir yol izleyebilirim diye
İyi bari en azından en yakının aklın kalmaz hiç. .2 sene çok zor bu ülkede. Bende çıktım işten ama eşim tek maaşla zor oluyor yarısı zaten kiraya gidiyor zor dönüyor . Bende bakacak kimse yok ikimizden aileleri çok uzakta. Bende 2 yaşını beklicem mecbur ile başlamak için. Kreşe vermeyi düşünüyorumYok daha 2 ayımız var şimdiden araştırıyorum 6.buçuk aylık 8 aya düzelir diye umut ediyorum ama 8 aylık olanlarda da aynı durum var 2 seneye çıkarmadılar kardeşim bskıcak ben yokken tektesellim yabancı birinde olmayacak
Evet fabrikanın kreşi var 2 yaşında vericem kardeşime çok düşkün durur tek sıkıntımız emzirme kaç biberon aldıysam istemedi bende geceden eve gelince uyku konusunda zorlanırım gibi geliyo çocuk sayısı bu şartlarda taniki düşerİyi bari en azından en yakının aklın kalmaz hiç. .2 sene çok zor bu ülkede. Bende çıktım işten ama eşim tek maaşla zor oluyor yarısı zaten kiraya gidiyor zor dönüyor . Bende bakacak kimse yok ikimizden aileleri çok uzakta. Bende 2 yaşını beklicem mecbur ile başlamak için. Kreşe vermeyi düşünüyorum
Aynen öyle. Ne diyeyim inşallah bir yolunu bulursunuzEvet fabrikanın kreşi var 2 yaşında vericem kardeşime çok düşkün durur tek sıkıntımız emzirme kaç biberon aldıysam istemedi bende geceden eve gelince uyku konusunda zorlanırım gibi geliyo çocuk sayısı bu şartlarda taniki düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?