• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Türkçe hariç almanca, ingilizce, makedonca , arnavutça. Aynen 0-3 dediğin gibi çok önemli. Önceki mesajında dediğin gibi örneğin baba Türkçe anne sürekli yabancı dil biraz zor olur ama mesela chat gbpt ye sordum bu durumu bana güzel bir plan çıkardı gün içinde belli bir saatte yabancı dilde konuşup öğretmek. Mesela bir öğrencim vardı almancayı aksan olsun akıcılık olsun öyle güzel konuşuyordu ki saatlerce sohbet edebilirdik ve nerden öğrendin diye sorduğumda tv den dedi şaşırdım yaşı 7-8 civarıydı hatta ders bitince de gitmek istemiyordu öğretmenim evde beni almanca anlayan yok konuşacak kimse yok derdi 😂😂 tabi biz ekran veremeyiz bir kaç yıl ama flash cards, şarkılar, kitaplar okuyarak baslayabiliriz diye düşünüyorum.
Heveslendim ya 😂😂😂
Kesinlikle ben de dediğin gibi yapmaya çalışacağım bakalım
Ben de korece öğrenmiştim dizi izleye izleye sonra arkadaş edinmiştim şaşırıyorlardı korece bilmeme cncjdjwksk yazmayı okumayı da pekiştirmiştim baya cidden ekranı doğru kullanmak da önemli

Aktivite masasından vazgeçtim o zaman ya 😀 hep yanındayız gerçi ama sürekli tetikte olmak yorucu zihnen. Bir re düşünce canı acımasa bile ağlıyor niye anlamadım korkuyor herhalde o yüzden çok düşmesini istemiyorum 😀
Benimki benim tepkime gore agliyor cogu zaman, ah eyvah falan dersem ya da iste yaninda kim varsa. Genelde hic tepki vermezsek aglamiyor cok seft dusmedigi surece

Benimki benim tepkime gore agliyor cogu zaman, ah eyvah falan dersem ya da iste yaninda kim varsa. Genelde hic tepki vermezsek aglamiyor cok seft dusmedigi surece
Ben tepki vermiyorum ama çok temkinli düşecek olsa kafasını ileride tutuyor hatta sırf düşecek diye bir ara oturtuyordum orada kalıyor emeklemeye geçmiyordu düşersem diye şimdi aştı onu 😀kafası yastığa değse başlıyor ağlamaya bir şey yok diyorum anlamıyor bebek midir nedir 😀😀

Heveslendim ya 😂😂😂
Kesinlikle ben de dediğin gibi yapmaya çalışacağım bakalım
Ben de korece öğrenmiştim dizi izleye izleye sonra arkadaş edinmiştim şaşırıyorlardı korece bilmeme cncjdjwksk yazmayı okumayı da pekiştirmiştim baya cidden ekranı doğru kullanmak da önemli
Ya dil gerçekten yetenek işi bence bende o kadar dizi izledim ama tek kelime dahi öğrenmem mümkün değil 😀

Kızlar bebişlerde ağız temizliği yapıyor musunuz ne zaman başlanıyor diş çıkınca mı yoksa ekgıda yiyor diye yapmak lazım mı

Kızlar bebişlerde ağız temizliği yapıyor musunuz ne zaman başlanıyor diş çıkınca mı yoksa ekgıda yiyor diye yapmak lazım mı
6. Ay ya da ilk disle diyordu sanirim osman gonulal. Ben macunla denedim de hosuma gitmedi cok, duzenli de yapamadim ama dus sonrasi suya tutup bi dislerini fircaliyorum 2-3 fis fis seklinde cunku elimden alip disetleribi kasiyor ve sonra geri vermiyor. Bir de silikon var birbtane onu da gunduzleri veriyorum kendisi takiliyo, hem de kasimis oluyor

6. Ay ya da ilk disle diyordu sanirim osman gonulal. Ben macunla denedim de hosuma gitmedi cok, duzenli de yapamadim ama dus sonrasi suya tutup bi dislerini fircaliyorum 2-3 fis fis seklinde cunku elimden alip disetleribi kasiyor ve sonra geri vermiyor. Bir de silikon var birbtane onu da gunduzleri veriyorum kendisi takiliyo, hem de kasimis oluyor
Bi tane set gördüm de ben de alsam mı bilemedim daha dişimiz yok ama yapmak lazım sanki temizlik diye düşündüm

Back
X