- 11 Temmuz 2025
- 202
- 316
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.121
bebem çok kötü uyuduğu çok saçma saatlerde kalktığı için belki fayda eder diye gündüz uyku sayısını 3ten 2ye düşürdüm 2 gündür. ama hala çok kötü uyuyo. akşam 9'a doğru uyuyup aradaki emmeleri falan saymazsak sabah 4,5 gibi full uyanıyo ve asla uyumuyo. beşikte de dün salla dur salla dur metodu uygulamaya başlamıştım beşikten koparabilmek için ama gece 1 saat aralıksız kendini sallattıktan sonra dünkü deneme çöp oldu bugün yapmadım. çünkü sabah uykusundan da çok kısa uyuyup uyandı uzun uzun kesintisiz salladım öyle uyudu. 30 dakkalık uykuyla 2 uyku denemesi de yalan olacak diye yine istikrarlı olamadım. bilmiyorum ne zaman ve nasıl düzelecek bu berbat uyku stilimiz.
özetle: 9'a doğru beşikte sallanarak uyur, 1-2 saat sonra ağlar ve emzirip yatağına koyarım, 1-2 saat sonra tekrar ağlar alır yer yatağına geçerim, ağladıkça emziririm ve saat 4-5 gibi uyanıp yataktan kaçma çalışmalarına başlar ve asla emerek uyumaz, beşikte 15 dk falan sallandıktan sonra uyur ve sallamazsan anında uyanır sürekli sallatır, sonra sallayıcı artık bayılıp sallayamaz hale gelince beşikten çıkarılır tekrar emer yarım saat 1 saat daha uyur ve uyanıp güne başlar
sizin bebekleriniz kaç kez uyuyo gündüzleri? ve geceleri ne kadar süre uyuyolar?
özetle: 9'a doğru beşikte sallanarak uyur, 1-2 saat sonra ağlar ve emzirip yatağına koyarım, 1-2 saat sonra tekrar ağlar alır yer yatağına geçerim, ağladıkça emziririm ve saat 4-5 gibi uyanıp yataktan kaçma çalışmalarına başlar ve asla emerek uyumaz, beşikte 15 dk falan sallandıktan sonra uyur ve sallamazsan anında uyanır sürekli sallatır, sonra sallayıcı artık bayılıp sallayamaz hale gelince beşikten çıkarılır tekrar emer yarım saat 1 saat daha uyur ve uyanıp güne başlar
sizin bebekleriniz kaç kez uyuyo gündüzleri? ve geceleri ne kadar süre uyuyolar?