• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlar Poyrik gündüz hiç uyumuyor akşama doğru tüm çabamla 1,5 saat uyudu.
Gece uykusuna da direniyor evet dişleri de kaşınıyor ama uyanıkken keyfi yerinde sadece kaşıntı ve kucak isteği var.
Şurup vermeli miyim uykuya direnme sebebi ne olabilir ya çok üzülüyorum
Aynıyız yeni uyuttum uyumamak için direniyo

Evet ben de çocuk doktoru arkadaşıma kaygı bozukluğu oldu bende dediğimde çok normal ben doçent doktorum kaygılarımı bi bilsen demişti. Onun da bebeği var şimdi 2 yaşında.
Ya o videolar sinir bozucu. Çocukta takıntılı davranışlar tehlikeli diyor iyi de bebek bu. Benim bebeğim makine seslerini duyuna yakından incelemek istiyor. Blender, süpürge, matkap, yoldan geçen motor dikkatini çekiyor yani. Hele matkap çalışırken komşuma inmiştim artık dibinde durup bakmak istiyor🤣
Bizim çocuk doktoru çok tecrübeli bi adam. Sen sanıyor musun ki ben sadece boyunu ölçüp kilosunu tartıyorum bu çocuğun herşeyine bakıyorum demişti. Ve erken teşhisle otizm veya bi sorun tespit ettiği bebeklerin şuan hiçbir gelişim geriliği yokmuş. Zaten yorumlarda bi çok ailenin ilk teşhisi o koydu dediği için içim rahat her konuda. Allah dermansız dert vermesin her şey çözülür hallolur bizler bilinçli insanlarız ki burda paylaşıyoruz araştırıyoruz
Ay çok şanslıymışsın canım doktor konusunda. Dediğin gibi anneler hisseder bence de. Ben de mesela çocuğumun bi şeyi olmadığını hissediyorum ama me zaman o videolardan görsem acaba sorun n mu var diyorum

İşte tedirgin olduğum konu o beni tekrar etmiyor kendi yapıyor bir de karşıma aldığımda yakından hala gözlerini kaçırıyor ama uzaktan çok güzel göz teması ondan da ürküyorum
Bizimki de beni tekrar etmiyor kendi canı isterse babıldıyor. Sadece bi ara miyav ı tekrar etti miyav demiyor tabi sesini inceltip bizi taklit etmeye çalışıyor🤣 aylardır odadan çıkarken bile bay bay yapıyoruz ilk kendisi zamansız ve istediği zaman bay bay yapmaya başladı şimdi daha bay bay deyince yapıyor. Biz aceleciyiz bebek hazır olduğunda ne yapması gerekirse yapıyor 😊

Kızlar selam. Çok uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım sizler de bebekleriniz de çok iyidir. Size bir şey danışmaya geldim. Doğduğundan itibaren 4 aya kadar gazdan çoo çektik fıtık attı sonra bi anda düzeldi ama 2 ay sürdü keyfimiz. Ek gıdaya başladığımızdan beri bebeğimin bu sefer de kabızlığı bitmedi. Bol su içiyor , zeytinyağını çok seviyor, lifli yiyecekler de veriyorum sürekli yok bana mısın demiyor. Bizim gibi olan var mı tam 8.5 aylık oldu bugün. Acaba diyorum tekrardan probiyotike mi başlasam doktor fitil + şurup öneriyor hep. Şurup da piyasada yok uzun zamandır . Muadili de ishal yapıyor onu da istemiyorum. Ne yapacağomı şaşırdım. Bu aylarda Probiyotik kullanıp fayda gören oldu mu? Ya da 2. Çocuğu falan olanlar bi içimi ferahlatın lütfen ne zaman bitecek bu çile 😭😭😭

Evet ben de çocuk doktoru arkadaşıma kaygı bozukluğu oldu bende dediğimde çok normal ben doçent doktorum kaygılarımı bi bilsen demişti. Onun da bebeği var şimdi 2 yaşında.
Ya o videolar sinir bozucu. Çocukta takıntılı davranışlar tehlikeli diyor iyi de bebek bu. Benim bebeğim makine seslerini duyuna yakından incelemek istiyor. Blender, süpürge, matkap, yoldan geçen motor dikkatini çekiyor yani. Hele matkap çalışırken komşuma inmiştim artık dibinde durup bakmak istiyor🤣
Bizim çocuk doktoru çok tecrübeli bi adam. Sen sanıyor musun ki ben sadece boyunu ölçüp kilosunu tartıyorum bu çocuğun herşeyine bakıyorum demişti. Ve erken teşhisle otizm veya bi sorun tespit ettiği bebeklerin şuan hiçbir gelişim geriliği yokmuş. Zaten yorumlarda bi çok ailenin ilk teşhisi o koydu dediği için içim rahat her konuda. Allah dermansız dert vermesin her şey çözülür hallolur bizler bilinçli insanlarız ki burda paylaşıyoruz araştırıyoruz
Doktorunuzdan ne güzel memnunmuşsunuz, izmirin neresinde acaba muayenehanesi, özel değilse ismini öğrenebilir miyim. Şimdiye kadar içime sinip de güzel ilgilenen çocuk doktoru bulamadım 😞

Bizimki de beni tekrar etmiyor kendi canı isterse babıldıyor. Sadece bi ara miyav ı tekrar etti miyav demiyor tabi sesini inceltip bizi taklit etmeye çalışıyor🤣 aylardır odadan çıkarken bile bay bay yapıyoruz ilk kendisi zamansız ve istediği zaman bay bay yapmaya başladı şimdi daha bay bay deyince yapıyor. Biz aceleciyiz bebek hazır olduğunda ne yapması gerekirse yapıyor 😊
Kesinlikle 👍🏻 sizin bebiş kaç aylık

Back
X