- 12 Ağustos 2024
- 1.761
- 3.851
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #50.601
Hahshahahahha bizim hala hiç dişimiz yok… hayırlısı bakalım ne bekliyor bizi dkdkskslslBu azılar fena onu diyim sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahshahahahha bizim hala hiç dişimiz yok… hayırlısı bakalım ne bekliyor bizi dkdkskslslBu azılar fena onu diyim sadece![]()
Bizim de yok ya hiç diş ama eller sürekli ağızda 4ü beraber mi çıkacak bilmemHahshahahahha bizim hala hiç dişimiz yok… hayırlısı bakalım ne bekliyor bizi dkdkskslsl
Ay evet ya sürekli ısırmaya çalışıyor ne varsa saldırıyorBizim de yok ya hiç diş ama eller sürekli ağızda 4ü beraber mi çıkacak bilmem![]()
jel bi şey kullanıyor musun canım senAy evet ya sürekli ısırmaya çalışıyor ne varsa saldırıyorkoltuğu, dolabı bile ısırıyor jdjdsjsksk
Yok canım, dentinox almıştım onu kullanmıştkm birkaç kere ama zararlıymış kimyasalmış o daha da kullanmadımjel bi şey kullanıyor musun canım sen
Azılarda kullanacaksınYok canım, dentinox almıştım onu kullanmıştkm birkaç kere ama zararlıymış kimyasalmış o daha da kullanmadım
Sen ne kullanıyosun kız dndnsnwjwjwkwkqkAzılarda kullanacaksın![]()
Ben dana eti de kıyma da veriyorum çünkü biz kuzu falan yemiyoruz diğer türlü aç kalıyor çocuk en azından et vermiş olalkm diye köfte, et, kıyma verdim dana olarak. Bi sıkıntı yaşamadım seviyor daKızlar bebişlere dana kıyma veren var mı ?
Dentijel ve Tetagil kullanıyorum bu aya kadar öyle duruyorduSen ne kullanıyosun kız dndnsnwjwjwkwkqk
Ben dana eti de kıyma da veriyorum çünkü biz kuzu falan yemiyoruz diğer türlü aç kalıyor çocuk en azından et vermiş olalkm diye köfte, et, kıyma verdim dana olarak. Bi sıkıntı yaşamadım seviyor da
Ben hep kuzu kıyma veriyorum da dana da vericem galiba ya olmuyor böylrKızlar bebişlere dana kıyma veren var mı ?
Ben de bi yarın doktora danışıcam rahatlatmaya bi şeyler önersin yaYok canım, dentinox almıştım onu kullanmıştkm birkaç kere ama zararlıymış kimyasalmış o daha da kullanmadım
Soğuk uygulama dicek aslında karanfil zeytinyağı da fayda eder de kısa süreki hep ya. Azılara baktı daha yok çıkmaz dediBen de bi yarın doktora danışıcam rahatlatmaya bi şeyler önersin ya
kız naptın taneli veriyor musun artık sdkjfCanım merhaba benım oglumda hep kabızlık sorunu cekıyor malesef,hatta bır hafta once bezınde kan vardı cok korktum çatlak olmus mınıgım.çatlak olayından sonra ben hergun bır dılım armut vermeye basladım ,ve sürekli çorba kıvamlı şeyler ve bol su artık ondanmı yoksa diştenmi hergun ıkı kez yaptı bu hafta.bi deneyebılırsın.armutun faydası oldugunu dusunuyorum.haslıyorum sonra ıcıne bır tane bebek bıskuvısı haslanmıs armutun suyu armutuda çay süzgecınden ezıyorum verıyorum karıstırıp(prebıyotıgı tam 7 ay kullandık bıraktım cok sukur bır bıcuk aydır işe yarıyordu evet ama kendı dengesını bulmasını ıstedım bagırsaklarının)
vaaay hanımefendii bu ne hızzzzzİyi geceler çiçeğim![]()
Bizimkinin elleri hep azılarda ya önden daha çıkmadı ki anlayamadımSoğuk uygulama dicek aslında karanfil zeytinyağı da fayda eder de kısa süreki hep ya. Azılara baktı daha yok çıkmaz dedi
Meselaa makarnayı ezıp yogurtla karıstırıp verıyorum tanelı oluyor,tatlı patates puresı yapıp az bısey kıyma kavurup ıcıne karıstırıyorum verıyorum,tam tanelı sayılmaz ama yınede tanelı sayılırkız naptın taneli veriyor musun artık sdkjf
vaaay hanımefendii bu ne hızzzz
kuzu kıyma sevmediği için dana kıyma veriyorum ben. kuzuyu kuşbaşı olarak haşlayıp blenderla püre haline getirip veriyorum dana kıymayla dönüşümlü olarak.Kızlar bebişlere dana kıyma veren var mı ?
Kuzu bana cok kokuyor ya, bir de burda dananin uc kati fiyati valla gecen zor aldim elim titrediBen hep kuzu kıyma veriyorum da dana da vericem galiba ya olmuyor böylr