• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Bu arada benim detayli ultrason raporunda boyu kilosu ve bir kac anlamadigim parametre icin grafikler vardi. Onlari chatgptye yorumlatmisim, bebegin 40.haftada 3500 -3800 arasi olacagini soylemisti :))
Siz de deneyip, 4kgyu geciyorsa bir daha bakin kiyafetlere :))
bu raporu nasıl görüyorsunuz ben devlette yaptırdığım için mi göremiyorum

Selam kızlar. 22 aylık bir oğluşla ve bir de çalıştığım için buralara uğrayamıyorum pek maalesef. Umarım hepiniz için herşey yolundadır. Heyecanla günlerin geçmesini belliyorum ama geçmiyor gibi geliyor. Sizce de öyle mi? 🤓
Merhaba, ben de uzun bir süre giremedim. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geriye dönüp bakınca da bir şey kalmamış gibi hissediyorum. Sen nasılsın? :)

Merhaba, ben de uzun bir süre giremedim. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama geriye dönüp bakınca da bir şey kalmamış gibi hissediyorum. Sen nasılsın? :)
Selamm, seni uzun süredir görmüyorum ya merak etmiştim, geçenlerde yazdım hatta nerelerdesin diye :) Her şey yolundadır umarım ?

Selamm, seni uzun süredir görmüyorum ya merak etmiştim, geçenlerde yazdım hatta nerelerdesin diye :) Her şey yolundadır umarım ?
Merhaba :)
İyiyim, biraz kötü hissettiğim bir dönemdeydim galiba öyle de olunca biraz kendi içime çekiliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasıl? :)

Günaydın kızlar, idrar yolu enfeksiyonum çıktı Monurol şase yazdı doktor. Kullanınız oldu mu?

Günde iki tane alıyordum bnm çok kasılmalarim oluyordu günde bır tane muz yiyordum yediğim gün bir defa falan kasılma oluyordu ama muz kabız yaptı beni yemeyi bıraktım magnezyum işe yaramıyor artık bende magosit kullanmıştım bende
Efermag verdi bana günde bir tane içiyorum aldığım günden beri çok sık tuvalete çıkarıyor canım

Benim de ön duvarda canım plasentam ama o şekilde ağrı olmadı genel olarak gerilme hissi var tüm karnımda eğer bebeğin başı direk ordaysa daha gergin olup ağrı yapabilir göbek deliği ağrısı normal diye biliyorum zaten çatlak kremi kullanıyorum günlük baya yumuşatıyor gerginlik azalıyor.
Ben krem kullanmıyorum canım arada bakıyorum ağrıyor anlamadım orayı mı geriyor ne yapıyorsa

Saol dönüşün için inş kısa sürede geçer , hafif 2 gece kullan dedi. Hap gibi değil mi suyla alıyoruz?
Toz diye aklımda. Gece son tuvaletini yapıp içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmasan en iyisi ama 3 saat dayanmaya çalış ben 1.5 saat dayanabilmiştim🥹

Teşekkür ederim , inşallah kısa sürede geçer
İnşallah, yatmadan önce alıp tuvalete çıkmamak gerekiyor uzun bir süre, toz halinde. Ben daha önce taş düşürürken ve gebeliğimin ilk aylarında kullanmıştım. Bol bol su iç, en iyi gelen şey bol su içmek. Çok geçmiş olsun.

Benim rahim ağzı uzunluğum 33 mm. Sizin kaçtı acaba ? O yüzden de huzursuz hissediyorum kendimi biraz
Benim 6cm dedi ama benimki kadar uzununu hiç duymadım. O yüzden 6 cm ile karşılaştırıp sakın endişe yaratmayın kendinize. Doktorunuz risk olup olmadığını söyler ztn, onlar gerekli kontrolleri yapıyorlar.

Yani kâğıda sürülen 1 damla kandan ne yapabilirler ki biraz komplo teorisi gibi.

Ben aşı yaptirmamayla topuk kanı vermemeyi aynı görmüyorum. Tartışmayıda uygun görmüyorum. Sonuçta herkesin bebeği kendinin ve vücuduna birşey enjekte edilecekse bunda ebeveynleri karar vermekte özgür yeterki bu kararı verirken vasat olsun ve neyi neden yapmadığını nezaman ne yapması gerektiğini bilsin. Kimse kimseyi eleştirmese kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmasa nekadar güzel bağlar kurulacak aslında bu tartışmalarla insanlarında araları açılıyor malasef.
Valla ben aynı görüyorum. Hele Türkiye’de yıllarca başarılı şekilde uygulanmış aşı programları varken neyin tartışıldığını anlamıyorum. Hiç bir uzmandan da duymadım aşıyı tartıştığını. Ben de bu tartışmanın bir parçası olamam zaten, çünkü bu konuda bir eğitimim, uzmanlığım yok. Tıp doktorlarının dediğinden ayrılmamak lazım, karşıt bir iki makale (bilmiyorum var mı) okuyarak aşı tartışıp toplum sağlığını tehlikeye atmayı hiç doğru bulmuyorum.

Merhaba kızlar ben de 23+1’deyim. Siz de kasıklarınızda hafif ağrı hissediyor musunuz biraz yürüdüğünüzde?
Canım kasık ağrısı en çok görülen şey zaten gebelikte burda hepimizde vardır illaki ben bazen sağa sola dönemiyorum kasık agrisindan doktor normal dedi. Rahim ağzı yetmezliği zaten ağrı yapan bir şey değil bende var çünkü serklaj oldum ondan kaynaklı, kasık ağrısı olmaz bazı insanlar 4 5 cm açıklık ile farketmiyorlar.

Merhabalar, 18 haftalık üçüz gebeyim. 14. haftada 26 mm ile serklaj işlemi yaptırmak zorunda kaldım. 34-35. haftalara kadar dayanabilirsek Mayıs sonuna denk geliyor doğum, o yüzden buraya dahil olmak istedim. İlk gebeliğim o yüzden fikirlerinize tecrübelerinize açığım. :)

Back