Tabi herkesin kendi kararı. Seni de anlıyorum. Ben uyku için değil gaz için kullanıyorum. Uyku bonusu oldu. Gaz damlalarından daha sağlıklı içeriği bence. Herhangi bir huzursuzluğu olmadı. Doktoruma da sordum, kullan temiz içerik dedi. Öyle baymadı da bizimkini. Sadece ilk uykusunu yarım saat değil de 1 saat uyuyo Gündüzleri. Her çocukta farklı etki gösterir bu tip şeyler. Hiç uyuyamayıp yorgunluktan ağlayacağına böyle uyuması daha iyi geliyo bana açıkçası. Zaten günde 3 kere veriyorum. Çok iyi gaz çıkarıyor.Kızlar yanlış anlamayın ama 4 aylık bebeklere bu ilaçları kullanmak iyi değil bence. Oğlum 2 buçuk yaşında, uyku sorununa artık dayanamayıp, sizin yazdığınız ilaçların başka bir muadili olan ilacı kullandım. Evet uykusu geldi ama çok huzursuz oldu, aşırı vicdan azabı çektim ben ve 2 günden sonra kullanmadım. Şikayetvar sitesinde de buna benzer bir sürü şikayet gördüm. Ürünün içeriği melisa, papatya, rezene falan.
Şimdiden bu ürünlerle uyumaya alışırlarsa bebekler, kendi kendilerine uyumayı öğrenemezler. İçeriğindeki melisa ve papatya bayıyor resmen. Ben sadece içim rahat etmediği için yazmak zorunda hissettim kendimi. Karar sizin tabi
Dışarı çıkarken de kısa kol mu giydiriyorsun? Bilemedim ben de ince uzun kol mu giydirsem diyorum güneş lekesi filan olup yanmasın diye nasıl yapacağız?Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam yatarken uzun kol giydiriyom bir tek
Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam bKızlar havalar ısınmaya başladı artık. Sizler çocuklara kısa kollu giydirmeye başladınız mı? Erken midir acaba? Dışarı çıkarken nasıl giydiriyorsunuz? Çorapları ne zaman atmaya başlayacağız. Ben içe Zıbın üstü altı üstü patikli kollu takım giydiriyorum hala. Mevsim normali nedir karar veremedim. Sizde durumlar nasıl?
Nurse Harvey kullanıyorumKızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz
Kısa kool giydirmeye başladım evet pusettr yanıyor çocuk akşam değiştiriyorum dışarda olursakDışarı çıkarken de kısa kol mu giydiriyorsun? Bilemedim ben de ince uzun kol mu giydirsem diyorum güneş lekesi filan olup yanmasın diye nasıl yapacağız?
Güneş kremi kullanılmıyor sanırım daha güneşte durmuyorum pusete genelde gezerkenDışarı çıkarken de kısa kol mu giydiriyorsun? Bilemedim ben de ince uzun kol mu giydirsem diyorum güneş lekesi filan olup yanmasın diye nasıl yapacağız?
Günde ne kadar veriyorsunBen bırakmıştım damlaları bu ay yeniden başladı. Vicol şurup aldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. Poposu dile geldi çocuğumunbi de sakinleştiriyo ve uykusunu düzene soktu. Üstelik bitkisel. Tavsiye ederim
Günde ne kadar veriyorsunBen de pronight aldım vicolle aynı içeriği papatya melisa dereotu rezene bide probiyotik var.
3 kere veriyorum. Üzerinde 2 damlalık yazıyo ama ben 1 veriyorum yetiyoGünde ne kadar veriyorsun
Gerçekten işe yarıyor mu ya? Bana sanki bu tarz ürünler pek işe yarar gibi gelmiyor internetteki yorumlara güvenmiyorum reklam falan oluyor çoğu. Ama sen işe yarıyor dersen güvenirim3 kere veriyorum. Üzerinde 2 damlalık yazıyo ama ben 1 veriyorum yetiyo
Ahaha doğru valla ben de bi cesaret denemek için aldım. Mesela Burda biri momys bliss diye bi şuruptan bahsetmişti çok işe yaradı diye ben de aldım pek bi fark görmedim. Her bebeğe farklı geliyo. Bu vicol şurup bize çok iyi geldi. Kimyon dereotu yağı var içinde. Kimyon bizim çocuğun poposunu dile getiriyorGerçekten işe yarıyor mu ya? Bana sanki bu tarz ürünler pek işe yarar gibi gelmiyor internetteki yorumlara güvenmiyorum reklam falan oluyor çoğu. Ama sen işe yarıyor dersen güvenirim
Ay bizim de kot boyamıştı her şey mavi oldu. Geçmedi öyle kullanıyorumKızlar bebenin kırmızı donu bütün çamaşırları pempe yapmış bunlar gecermi
Bebenin kıyafetleri hep değişti ya çok üzüldüm neyse sağlık olsunAy bizim de kot boyamıştı her şey mavi oldu. Geçmedi öyle kullanıyorum
Canım menenjit aşısı ve karma aşıları aynı gün yaptırmak doktorun fikri miydiKızlar biz dün 4.ayda menenjit aşısı ve karma aşıları olduk dün calbol vermistim bugün günduz iyiydi bebeğim akşam zor uyuttum geri uyandı dişlerimi kasiniyor ondanmi huysuz aşıdan mi anlamadım parmağımı ağzına götürünce damaklari kasıyor sanki memede sürekli ama uyumuyor
Kızlar biz dün 4.ayda menenjit aşısı ve karma aşıları olduk dün calbol vermistim bugün günduz iyiydi bebeğim akşam zor uyuttum geri uyandı dişlerimi kasiniyor ondanmi huysuz aşıdan mi anlamadım parmağımı ağzına götürünce damaklari kasıyor sanki memede sürekli ama uyumuyor
Bende onu yazacaktım. Bizde 4.ay karma aşılarını olduk ama menenjit aşısının ikinci dozunu önümüzdeki ay yani 5 aylıkken olucaz. Karma aşılar ağır menenjit de ağır bir aşı zorlamıştır bebişiCanım menenjit aşısı ve karma aşıları aynı gün yaptırmak doktorun fikri miydi
Evet canimCanım menenjit aşısı ve karma aşıları aynı gün yaptırmak doktorun fikri miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?