2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Tabi herkesin kendi kararı. Seni de anlıyorum. Ben uyku için değil gaz için kullanıyorum. Uyku bonusu oldu. Gaz damlalarından daha sağlıklı içeriği bence. Herhangi bir huzursuzluğu olmadı. Doktoruma da sordum, kullan temiz içerik dedi. Öyle baymadı da bizimkini. Sadece ilk uykusunu yarım saat değil de 1 saat uyuyo Gündüzleri. Her çocukta farklı etki gösterir bu tip şeyler. Hiç uyuyamayıp yorgunluktan ağlayacağına böyle uyuması daha iyi geliyo bana açıkçası. Zaten günde 3 kere veriyorum. Çok iyi gaz çıkarıyor.

Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam yatarken uzun kol giydiriyom bir tek
Dışarı çıkarken de kısa kol mu giydiriyorsun? Bilemedim ben de ince uzun kol mu giydirsem diyorum güneş lekesi filan olup yanmasın diye nasıl yapacağız?

Ben başladım kısa kol giydirmeye dogudayiz sıcaklar başladı burda akşam b
Kızlar gaz için maflor plus kullanıyorduk artık üretilmiyormuş heralde sizler gaz damlası ne kullanıyorsunuz
Nurse Harvey kullanıyorum

Dışarı çıkarken de kısa kol mu giydiriyorsun? Bilemedim ben de ince uzun kol mu giydirsem diyorum güneş lekesi filan olup yanmasın diye nasıl yapacağız?
Güneş kremi kullanılmıyor sanırım daha güneşte durmuyorum pusete genelde gezerken

Kızlar biz bugün 4.ay aşıları ve menenjit olduk akşam bı ağlama krizine girdi buuz uyguladım biraz yaptıran arkadaşlar nasıl gecti

3 kere veriyorum. Üzerinde 2 damlalık yazıyo ama ben 1 veriyorum yetiyo
Gerçekten işe yarıyor mu ya? Bana sanki bu tarz ürünler pek işe yarar gibi gelmiyor internetteki yorumlara güvenmiyorum reklam falan oluyor çoğu. Ama sen işe yarıyor dersen güvenirim

Gerçekten işe yarıyor mu ya? Bana sanki bu tarz ürünler pek işe yarar gibi gelmiyor internetteki yorumlara güvenmiyorum reklam falan oluyor çoğu. Ama sen işe yarıyor dersen güvenirim
Ahaha doğru valla ben de bi cesaret denemek için aldım. Mesela Burda biri momys bliss diye bi şuruptan bahsetmişti çok işe yaradı diye ben de aldım pek bi fark görmedim. Her bebeğe farklı geliyo. Bu vicol şurup bize çok iyi geldi. Kimyon dereotu yağı var içinde. Kimyon bizim çocuğun poposunu dile getiriyor

Kızlar biz dün 4.ayda menenjit aşısı ve karma aşıları olduk dün calbol vermistim bugün günduz iyiydi bebeğim akşam zor uyuttum geri uyandı dişlerimi kasiniyor ondanmi huysuz aşıdan mi anlamadım parmağımı ağzına götürünce damaklari kasıyor sanki memede sürekli ama uyumuyor

Canım menenjit aşısı ve karma aşıları aynı gün yaptırmak doktorun fikri miydi

Canım menenjit aşısı ve karma aşıları aynı gün yaptırmak doktorun fikri miydi
Bende onu yazacaktım. Bizde 4.ay karma aşılarını olduk ama menenjit aşısının ikinci dozunu önümüzdeki ay yani 5 aylıkken olucaz. Karma aşılar ağır menenjit de ağır bir aşı zorlamıştır bebişi

Canım kızlar ilk anneler günümüz kutlu olsun ayy duygulandım birden. Annelik hiç tahmin etmediğim kadar zormuş, sadece sana muhtaç minicik bir bedeni büyütmek, beslemek... Bilmezdim anneliğin böyle bir şey olduğunu. Biliyorum hepimizin zor zamanları oldu, ağladık, kendimizi yetersiz hissettik. Ama iyiki de anne olmuşuz be Bizleri gördükleri an gözlerinin içi gülen, kokumuzla huzur bulan bebişlerimiz iyi ki varlar, iyi ki anneyiz.
Bu zor zamanlar elbet bir gün geçecek bebişlerimiz büyüyüp anneler günün kutlu olsun anne diyip yanağımızdan öpecekler, o günler sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…