2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    124
En başından beri yiyeceklere çok hevesli (ama bizim yediklerimizr) Blw ilerliyorum ondan mıncıklamasyı atmayı seviyor o sırs bende elimden geldiğince besliyorum.Bazen bir gün hiçbirşey yemiyor ama bazen de maşallah yiyor.Dığru düzgün emmediği için ek gıdasına özen gösteriyorum ama onu da yemese emmeyi iyice azaltırsa mamaya geçeceğim birde onu deneyelim
Oto koltuğunda oturuyo mu sizinkiler eskisi gibi? Durduramıyorum artık oyuncak vs de işe yaramıyo illa kucağa gelecek
Ben ön koltuğun baş koyma kısmını çıkarttırdım eşime.Dışarıyı gördüğü içib oturma süresi uzadı kendim çıktım iki kere o şekilde çok az mızırdandı sadece.
İşe başlayan anneler Ah çok zor uykusuzluk.Mama ile destek veriyordunuz siz birde dimi.O şekilde mamayı kaç kez kaç ml içiyor bende mi başlasam diye düşünüyorum da memeyi sevmiyor bence bu çocuk

İşe başlayan anneler Ah çok zor uykusuzluk.Mama ile destek veriyordunuz siz birde dimi.O şekilde mamayı kaç kez kaç ml içiyor bende mi başlasam diye düşünüyorum da memeyi sevmiyor bence bu çocuk
Evet genelde akşamları 90ml mama veriyorduk bu aralar onuda bitirmiyor. Babaanneside gündüz mama vermiyor. 3 öğün ek gıda. Gece yine meme full emiyor. Ama uyanıkken memede 5 er dk duruyor sonra bırakıyor. Ek gıda ile doyduğunu düşünüyorum. Porsiyonları güzel bitiriyor kilo alımıda iyi. Sanırım mamayı da bırakıcak.

maşallah kızlar ne güzel yiyo bebişler benimki hiç doğru dürüst bişey yemiyor ya biraz hasta gibi inşallah ondandır geçicidir mamaya sardı aksine. kıyma vs gibi böyle minik sert pütürleri yemiyo ama kabak dolması içinde yemişti yoğurtla falan. şuan heralde biz bişeyden geçiyoruz anlamadım diş miş de yok 9 ayı bitirdi

Yaa evet ikiz olunca ıster ıstemez kıyasa giriyoruz içten içe saglıkla büyüsün kuzucuklarımız

Diş bizde de yok. Bide Emeklemiyor. Sürekli ayakta durmak istiyor. Belimiz koptu onu tutcaz diye. Direk yürücek galiba

Diş bizde de yok. Bide Emeklemiyor. Sürekli ayakta durmak istiyor. Belimiz koptu onu tutcaz diye. Direk yürücek galiba
emekliyor bizimki ve ayağa kalkma çabaları var. ama her yerde böyle de fıtı fıtı gidiyo her deliğe giriyor. sabah kedinin suyuyla oynarken yakaladım dün buzdolabının altına elini sıkıştırdı. ablasının odasında alıyo soluğu genelde.

O zaman bizimki de normal ya sevindim

Ben de aynı dertten muzdaribim. Bizim de iki güne 9 aylık olacak diş görünürde yok hala emme süresi iyice kısaldı yemek bu ara asla yemiyor yani normalde ayına göre bir bebeğin yediği tabağı üç öğünde bitiremiyor onun dışında çok hareketli çok eğlenceli bir sıkıntı da yok gibi ama neden yemiyor bilemiyorum

Canım 7. Ayın son haftasında başladı bizimki yaklaşık 2 hafta sürdü. Gündüz uykuları hiç bozulmamıştı ama geceleri neredeyse saat başı çığlık atarak uyanıyordu ve mememe yapışıyordu. Çok şükür eskiye döndük

atak haftasındaymışız biz ben ona bağlamak istiyorum geçici olmasını umuyorum.
iştahsız değil mamayı gayet güzel yiyo ama ek gıdalara olumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…